Отримай «Запрошення на торги» - та швидше погаси борги!

17:12 01.06.2009
Отримай «Запрошення на торги» - та швидше погаси борги!

Через важку економічну ситуацію, що склалася в країні (та й в цілому у світі), багато хто з нас стикнувся з проблемою погашення кредиту, особливо це питання торкнулося власників авто в кредит. Звичайно, рішення про реалізацію кредитного авто дається нелегко, але, зважаючи на те, що на даний момент цей вихід є найправильнішим, багато автолюбителів вирішили врегулювати таким чином свою заборгованість, попередньо узгодивши з банком реалізацію кредитного авто через Автомобільний Аукціон.

На жаль, поки що далеко не всі банки з задоволенням погоджуються на системну ініціацію продажу кредитних авто. Але якщо Ви, проаналізувавши ситуацію, вирішили піти саме таким шляхом, компанія «Автомобільні Аукціони» пропонує Вам таку можливість – ви маєте шанс не лише продати авто за оптимальною ціною та в найкоротші терміни, погасивши максимум заборгованості, але й активно сприяти продажу авто та ще й отримати бонус!

Тепер докладніше: спеціально для своїх клієнтів компанія розробила бонусну програму під назвою «Запрошення на торги». Завдяки цій програмі, потенційні покупці отримують право на безкоштовну участь у торгах,а у разі купівлі авто - подарунок, а Ви, як власник авто, отримуєте можливість запросити до торгів якнайбільше своїх знайомих. Адже, чим більше учасників прийматиме участь у торгах за Ваш лот/авто, тим вищою буде кінцева ціна продажу, і, відповідно, більшою сума погашення заборгованості по кредиту!

Якщо Ви бажаєте стати власником картки-запрошення, уважно ознайомтеся з умовами: особі, котра має намір продати кредитний автомобіль через Авто Аукціон, видається на руки 20 пронумерованих карток, з можливістю їх подальшого поширення. Потенційний покупець повинен лише внести номер картки при реєстрації на сайті в спеціально відведеному полі. В разі виграшу покупця в торгах та здійснення ним реального факту покупки на Терміналі, Продавець отримує бонус:

а покупець – подарунок: автомобільний набір і повний бак пального! Варто пам’ятати, що дія однієї картки поширюється лише на одну особу, а самі картки можна отримати при оформленні документів на продаж автомобіля в Вашому банку!

Окрім того, потенційний покупець за наявності картки може прийти в офіс «Автомобільних Аукціонів» у м. Київ, вул. Палладіна,18/30, та, отримати безкоштовно консультації щодо участі в он-лайн торгах, умов реалізації авто з аукціону, шляхів вирішення погашення заборгованості по кредиту, та умов придбання авто на аукціонах.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015