Новости за 29.05.2024

Представлено перший в історії гібридний Porsche 911Представлено перший в історії гібридний Porsche 911
Спорткар Porsche 911 2025 змінився зовні та всередині й став сучаснішим. Лінійку моделі поповнила 541-сильна гібридна версія GTS.
Ford Expedition показав нове обличчяFord Expedition показав нове обличчя
На них добре видно передню панель із переробленою решіткою радіатора та новою оптикою. Масивні фари актуальної моделі залишилися у минулому.
Австрійська Magna Steyr веде переговори з кількома китайськими автовиробникамиАвстрійська Magna Steyr веде переговори з кількома китайськими автовиробниками
Австрійський контрактний виробник Magna Steyr підтвердив, що кілька китайських виробників комплектного обладнання обговорюють можливість місцевого виробництва електромобілів перед подальшими продажами в Європі.
Оголошено «американські» ціни на оновлену Acura MDXОголошено «американські» ціни на оновлену Acura MDX
Acura оголосила ціни на оновлений кросовер MDX, розкриваючи початкову рекомендовану роздрібну ціну в 52 250 доларів США.
Toyota зніме з виробництва культову спортивну модельToyota зніме з виробництва культову спортивну модель
Спорткар Toyota Supra виготовляють із 1978 року і це одна з найвідоміших моделей японського бренду. Утім, нове покоління купе може так і не вийти.
Представлено спеціальний 464-сильний Audi RS4 AvantПредставлено спеціальний 464-сильний Audi RS4 Avant
Audi випустила спеціальний RS4 Avant, присвячений 25-річчю моделі. Від стандартної версії «ювіляр» відрізняється особливим кольором кузова Imola Yellow і модернізованим мотором.
У країнах ЄС різко зріс попит на гібридиУ країнах ЄС різко зріс попит на гібриди
В Європейському Союзі різко зріс попит на гібриди. Протягом січня-квітня в ЄС було зареєстровано 3,7 мільйона нових автомобілів, що на 6,6 відсотка більше, ніж роком раніше.
В Україну завезли понад 63 000 вживаних автомобілів із початку рокуВ Україну завезли понад 63 000 вживаних автомобілів із початку року
В Україну завезли 63 131 вживаний легковий автомобіль у першому кварталі 2024 року і це 73 відсотка від загальної кількості імпортованих автомобілів за цей період.
Презентовано новий BMW M3 2024-го модельного рокуПрезентовано новий BMW M3 2024-го модельного року
Седан та універсал BMW M3 змінилися зовні та всередині. Лінійку поповнила потужна 530-сильна модифікація, здатна розігнатися до сотні за 3,5 с.
Нова технологія Porsche дозволятиме робити паливо з повітряНова технологія Porsche дозволятиме робити паливо з повітря
Porsche запатентувала нову технологію для уловлювання вуглекислого газу з повітря, що підтверджує їхню відданість розвитку синтетичного палива та збереженню двигунів внутрішнього згоряння.
BMW Motorrad представив концепт BMW R20BMW Motorrad представив концепт BMW R20
Елегантний байк з легендарним двигуном Big Boxer вражає потужним зовнішнім виглядом у невимушеному джентльменському стилі.
Китайський BYD вивів на тести цікаву модельКитайський BYD вивів на тести цікаву модель
BYD має намір випустити на ринок нову практичну модель - гібридний мінівен. Поки що безіменна новинка складе конкуренцію Zeekr Mix.
На європейський ринок виходить дешевий сімейний електрокар Skywell BE11На європейський ринок виходить дешевий сімейний електрокар Skywell BE11
Сімейний електрокросовер Skywell BE11 буде недорогим і багато оснащеним. На вибір запропонують дві версії моделі з запасом ходу до 490 км.
В Укртрансбезпеці не вистачає кадрівВ Укртрансбезпеці не вистачає кадрів
Державна служба України з безпеки на транспорті має 176 вакантних посад, з яких 106 посад у центральному апараті та 70 - у територіальних підрозділах.
Київавтодор оголосив тендер на ремонт мосту МетроКиївавтодор оголосив тендер на ремонт мосту Метро
Комунальна корпорація «Київавтодор» оголосила тендер на протиаварійні роботи на мосту Метро. Очікувана вартість робіт - 2 млрд грн.
Вартість експертного дослідження автомобілів пропонують зменшитиВартість експертного дослідження автомобілів пропонують зменшити
МВС пропонує зменшити вартість послуги з нанесення спеціальних індивідуальних та дублюючих ідентифікаційних номерів транспортних засобів.
Jaguar припинив виробництво одразу трьох відомих моделейJaguar припинив виробництво одразу трьох відомих моделей
Jaguar XE, XF та F-Type припинили виробляти в Великій Британії. Невдовзі на зміну їм прийдуть повністю нові електричні моделі.
Volkswagen анонсував випуск нового електромобіля за 20 000 євроVolkswagen анонсував випуск нового електромобіля за 20 000 євро
Volkswagen має намір створити компактний електромобіль. Він отримає цінник близько 20 тисяч євро і складе конкуренцію китайським моделям, які впевнено захоплюють ринок.
Tesla скорочує виробництво електромобіля Model YTesla скорочує виробництво електромобіля Model Y
В останні місяці Tesla різко скоротила виробництво Model Y на своєму заводі в Шанхаї через уповільнення попиту на електромобілі в країні, але невідомо, чи плануються аналогічні скорочення на заводах у США та Німеччині.
Новий Mercedes-Benz S-Class 2026 помічено під час тестівНовий Mercedes-Benz S-Class 2026 помічено під час тестів
Фотошпигуни вперше зафіксували оновлений Mercedes S-Class, який має значні зміни в дизайні. Прототипи сильно замасковані, але помітно нову передню частину зі збільшеною решіткою радіатора.
BYD показала новий середньорозмірний седан Seal 06BYD показала новий середньорозмірний седан Seal 06
BYD Seal 06 - доступний 4,8-метровий седан середнього класу. Модель дебютувала у плагін-гібридних версіях, здатних проїхати до 120 км на електротязі.
Вулиці Мадрида «вкрили» ароматизованим асфальтомВулиці Мадрида «вкрили» ароматизованим асфальтом
Міська влада Мадрида оригінально підійшла до ремонту доріг. У рамках масштабного проєкту покращення стану 323 вулиць іспанської столиці вирішили використати ароматизований асфальт.
Рідкісний Maybach 2009 року продається за приголомшливу сумуРідкісний Maybach 2009 року продається за приголомшливу суму
Цей Maybach 62 S 2009 року виробництва продається за 288 888 доларів і є представником епохи, коли Mercedes-Benz намагався відродити бренд Maybach.
«Повернись живим» підсилив мобільні вогневі групи ППО на понад 260 мільйонів«Повернись живим» підсилив мобільні вогневі групи ППО на понад 260 мільйонів
262 850 342,75 гривень витратив Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» з 2023 року по 15 травня 2024-го на підсилення мобільних вогневих груп (МВГ) протиповітряної оборони.
Оголошено ціни на Новий фургон PEUGEOT PartnerОголошено ціни на Новий фургон PEUGEOT Partner
Добре відомий фургон пропонує покупцям суттєво оновлену зовнішність та салон, а також надзвичайно широкий вибір модифікацій.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2024