Новости за 29.03.2024

Renault та Nissan готують нові бюджетні кросовериRenault та Nissan готують нові бюджетні кросовери
Компанії готують два 5-місні та два 7-місні кросовери для ринку Індії. Нові моделі SUV будуть побудовані за концепцією Dacia Duster на архітектурі CMF-B.
Тюнери прокачали електромобіль Volvo EX30Тюнери прокачали електромобіль Volvo EX30
Тюнінг-ательє Heico Sportiv розробило пакет модернізації нового електромобіля Volvo ЕХ30.
Polestar пообіцяв нові високопродуктивні моделі BSTPolestar пообіцяв нові високопродуктивні моделі BST
Генеральний директор Polestar Томас Інгенлат поділився подальшими планами розвитку модельної лінійки бренду.
Xiaomi SU7 викликав шалений попит на старті продажівXiaomi SU7 викликав шалений попит на старті продажів
Лу Вейбінг, президент Xiaomi Group, підтвердив, що електрокари Xiaomi SU7 розкуповують з рекордною швидкістю, а також подякував шанувальникам за підтримку.
Опубліковано перше офіційне фото нового позашляховика Toyota 4Runner 2025Опубліковано перше офіційне фото нового позашляховика Toyota 4Runner 2025
Позашляховик Toyota 4Runner 2025 порідниться з Land Cruiser та пікапом Tacoma. Очікуються бензинові та гібридні модифікації авто.
Компанія Lamborghini змінила логотипКомпанія Lamborghini змінила логотип
Ймовірно, першими його отримають наступник Huracan та гібридний Urus. Надалі оновлений логотип прикрасить новий флагманський Revuelto V12.
Subaru відкликає понад 100 тисяч авто через дефект подушок безпекиSubaru відкликає понад 100 тисяч авто через дефект подушок безпеки
Як повідомляється у звіті компанії, подушка з боку пасажира може не розгорнутися під час аварії. Всього Subaru відкликає 118 723 екземплярів обох моделей 2020- 2021 року випуску.
Porsche готує лінійку аксесуарів у незвичних кольорахPorsche готує лінійку аксесуарів у незвичних кольорах
У ці вихідні в Токіо вперше в історії пройдуть гонки болідів «Формули Е». Щоб відсвяткувати історичну подію, електричний болід від Porsche буде мати неоново-рожевий гоночний колір, натхненний відомими неоновими вивісками міста.
McLaren продемонстрував нову філософію дизайнуMcLaren продемонстрував нову філософію дизайну
Судячи з єдиного тизеру та набору ескізів, новий стиль не сильно відрізняється від нинішнього. Обидва натхненні Формулою-1.
У США представили новітній прототип багатоцільової броньованої машини AMPVУ США представили новітній прототип багатоцільової броньованої машини AMPV
Експерти зазначають, що нова платформа може прийти на заміну M2 Bradley. Вона буде сумісна з більш ніж 30 турельними системами, включно з пілотними та безпілотними модулями.
Автопарк столичної поліції поповнили мотоцикли BMWАвтопарк столичної поліції поповнили мотоцикли BMW
Патрульна поліції Києва отримала 11 мотоциклів BMW. Цей транспорт надійшов до столиці в якості допомоги від Вільної землі Баварія.
Volkswagen представив шильдик для відлякування тваринVolkswagen представив шильдик для відлякування тварин
Остання заява компанії Volkswagen дуже нагадує першоквітневий жарт. Вона стосується нового шильдика, здатного відлякувати тварин, тим самим мінімізуючи можливість зіткнення з ними.
Кількість електромобілів у Німеччині торік склала майже 1,4 млнКількість електромобілів у Німеччині торік склала майже 1,4 млн
За даними німецького Федерального управління автомобільного транспорту, минулого року кількість електромобілів у Німеччині зросла майже на 396 тисяч і склала трохи менше 1,41 млн.
В Африці створили незвичний триколісний електрокар з сонячними батареямиВ Африці створили незвичний триколісний електрокар з сонячними батареями
Bako S1 - легкий електричний фургон із великим вантажним відсіком. Запас ходу триколісного авто сягає 150 км.
Для морських піхотинців готують спеціальні Volkswagen CrafterДля морських піхотинців готують спеціальні Volkswagen Crafter
Для посилення підрозділів морської піхоти зараз йде підготовка спеціальних виконань повнопривідних фургонів Volkswagen Crafter 4Motion.
«Китайський Jimny» виявився цікавішим за японський«Китайський Jimny» виявився цікавішим за японський
Бренд Baojun опублікував свіжі зображення електричного позашляховика Yep Plus, який за схожість форми кузова і габаритів із Suzuki Jimny називають «китайським Jimny».
єЧерга для вантажівок стала прозорішоюєЧерга для вантажівок стала прозорішою
В систему, яка забезпечує черговість проходження кордону для великовантажних вантажівок, внесено доповнення, які покращують зручність користування та роблять її більш відкритою для запобігання корупції.
Alpha Motor показав чергову віртуальну новинкуAlpha Motor показав чергову віртуальну новинку
Американський стартап Alpha Motor представив ретроверсію свого електропікапа Wolf, історія якого розпочалася ще 2021 року.
Skoda відмовиться від Octavia та KodiaqSkoda відмовиться від Octavia та Kodiaq
Skoda наповнить ринок новими електромобілями. У 2033 році чеська компанія може повністю припинити випуск бензинових і дизельних авто для Європи.
У Києві перекриють Північний містУ Києві перекриють Північний міст
На Північному мосту у Києві відзавтра, 30 березня, до 15 червня частково обмежать рух транспорту. Перекриття руху введуть через проведення ремонтних робіт.
Силам оборони передано три місткі автобуси SetraСилам оборони передано три місткі автобуси Setra
Днями у Хмельницькому відбулася передача трьох автобусів Setra для потреб Сил спеціальних операцій та Держприкордонслужби.
Україна просить Польщу безперешкодно пропускати через кордон пальнеУкраїна просить Польщу безперешкодно пропускати через кордон пальне
Під час перемовин український уряд запропонував польський стороні пропускати без будь-яких перепон не лише традиційний список такого транзиту, але і постачання пального, що використовується для оборони й економіки країни.
На аукціон виставили рідкісне і незвичне американське авто від знаменитого стилістаНа аукціон виставили рідкісне і незвичне американське авто від знаменитого стиліста
Усього випустили лише три Buehrig Carriage-Roof Coupe. Екстравагантний спорткар в ретростилі був найдорожчим американським авто початку 80-х.
Українські інженери створили дистанційний мінний трал Ratel DeminerУкраїнські інженери створили дистанційний мінний трал Ratel Deminer
Комплекс для розмінування Ratel Deminer пройшов випробування у реальних умовах у районі Святогірська Донецької області.
Новий кросовер DS 7 E-TENSE - з компенсацією -30% на послуги лізингу від BEST LEASINGНовий кросовер DS 7 E-TENSE - з компенсацією -30% на послуги лізингу від BEST LEASING
Кросовер DS 7 E-TENSE виступає флагманом модельної лінійки DS Automobiles в Україні та пропонує все найкраще: високу потужність, повний привод 4х4, максимальні комплектації Rivoli або Opera.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015