Новости за 29.01.2023

Chevrolet представив гоночний Corvette Z06 GT3.RChevrolet представив гоночний Corvette Z06 GT3.R
Компанія Chevrolet представила Corvette Z06 GT3.R, гоночний автомобіль, орієнтований на клієнта, і свій перший автомобіль, який повністю відповідає технічним вимогам FIA GT3.
Перший автомобіль Xiaomi повністю розсекретилиПерший автомобіль Xiaomi повністю розсекретили
Xiaomi MS11 Modena - обтічний електричний седан D-класу. Основним конкурентом нової моделі стане Tesla Model 3.
Тюнери з Manhart прокачали Range Rover SportТюнери з Manhart прокачали Range Rover Sport
Тюнінг-ательє Manhart з німецького Вупперталя, що здобуло широку популярність завдяки доробкам високопродуктивних автомобілів різних марок, представило новий проект на базі Range Rover Sport.
Ілон Маск назвав головного конкурента TeslaІлон Маск назвав головного конкурента Tesla
Як виявилось, головним суперником Tesla є не європейські, а китайські виробники.
Сервісні центри МВС оновили перший розділ тестових питань до екзаменаційних білетів для теоретичного іспитуСервісні центри МВС оновили перший розділ тестових питань до екзаменаційних білетів для теоретичного іспиту
Відбулось оновлення першого розділу тестових питань до екзаменаційних білетів для теоретичного іспиту в сервісних центрах МВС.
Презентовано нову формулу розрахунку митних платежів на автоПрезентовано нову формулу розрахунку митних платежів на авто
Розмір митних платежів для авто розраховуватиметься за новою методикою. Розмитнення вживаних авто віком 10 років і більше стане значно дешевшим.
Британські електровантажівки Tevva пройшли сертифікацію та доступні в країнах ЄСБританські електровантажівки Tevva пройшли сертифікацію та доступні в країнах ЄС
Виробник електромобілів Tevva став першою британською компанією, яка отримала схвалення ЄС на 7,5-тонну акумуляторну електровантажівку.
Mazda продемонструвала салон CX-90Mazda продемонструвала салон CX-90
Нова Mazda CX-90 буде представлена 31 січня, але тизерна кампанія вже почалась. Останнє відео зосереджено на дизайні салону.
На продаж виставили рідкісний суперкар Ferrari 60-хНа продаж виставили рідкісний суперкар Ferrari 60-х
Ferrari 250 GT California Spider - одна з найрідкісніших і найдорожчих моделей в історії італійської марки. Усього випущено лише 106 цих кабріолетів із 260-сильним V12.
У Кенії розробили власні електробусиУ Кенії розробили власні електробуси
Електричні автобуси у поєднанні з правильними бізнес-моделями можуть відкрити нову еру в секторі громадського транспорту Африки, а також стати каталізатором виробничого сектору, допомагаючи створювати такі необхідні робочі місця.
Новий Ford Ranger виїхав на тестуванняНовий Ford Ranger виїхав на тестування
Новий набір шпигунських зображень піднімає питання щодо позашляхового пакету Tremor.
Компактний хетчбек Toyota Yaris продали за рекордну сумуКомпактний хетчбек Toyota Yaris продали за рекордну суму
Невідомий покупець віддав за Toyota GRMN Yaris майже 140 тисяч доларів. Цей екземпляр відрізняється рідкісним кольором і деякими ексклюзивними опціями.
Знайдено вихід щодо вирішення гострої нестачі водіїв автобусів у країнах ЄСЗнайдено вихід щодо вирішення гострої нестачі водіїв автобусів у країнах ЄС
Щоб структурно вирішити проблему нестачі водіїв, операторам необхідно залучати нових водіїв та знижувати середній вік професії.
Компанія Renault представила стильний повнопривідний хетчбек ClioКомпанія Renault представила стильний повнопривідний хетчбек Clio
Компанія Renault представила повнопривідний хетчбек Clio - новинка створена для участі у класичному ралі категорії Group Rally3.
На ринок виходить новий компактний кросовер MitsubishiНа ринок виходить новий компактний кросовер Mitsubishi
Новий Mitsubishi ASX 2023 кардинально змінився та поріднився з Renault Captur. Кросовер доступний у бензиновій і гібридній версіях.
В Україні запатентували унікальний евакуатор для вантажівокВ Україні запатентували унікальний евакуатор для вантажівок
На дорогах України та за її межами сьогодні працює унікальний тягач Renault Premium, який спеціально пристосований для евакуації сідлових тягачів.
Mercedes-Benz отримав дозвіл на автопілот у СШАMercedes-Benz отримав дозвіл на автопілот у США
Седан Mercedes-Benz EQS 2024 року та S-клас отримають автопілот у США.
Електромобілі Ferrari отримають генератори для імітації звуків двигунаЕлектромобілі Ferrari отримають генератори для імітації звуків двигуна
Електромобілі Ferrari видаватимуть свої характерні звуки, які замінять рев двигунів V8 і V12. Патент на відповідну технологію вже зареєстровано.
Сервіси Jaguar Land Rover більше недоступні у РосіїСервіси Jaguar Land Rover більше недоступні у Росії
Jaguar Land Rover офіційно припинив роботу своїх сервісів на території Росії.
Військовим заборонили використовувати власні авто на фронтіВійськовим заборонили використовувати власні авто на фронті
З недавніх пір від оперативного командування «Північ» надійшов наказ про заборону використовувати власні авто та машини привезені волонтерами та благодійними організаціями для виконання службових завдань.
Трейдери відзначають збільшення постачань дизпального з ТуреччиниТрейдери відзначають збільшення постачань дизпального з Туреччини
Наприкінці січня обсяги імпорту дизельного пального залишаються на високому рівні, хоча минулого тижня спостерігалося зменшення обсягів постачань.
Надзвичайно рідкісний суперкар Mercedes-Benz продадуть на аукціоніНадзвичайно рідкісний суперкар Mercedes-Benz продадуть на аукціоні
На аукціон виставили Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss в ідеальному стані та з мінімальним пробігом. За авто прогнозують виручити до 4,35 млн. доларів.
Бюджетний кросовер Toyota Hyryder став бестселеромБюджетний кросовер Toyota Hyryder став бестселером
Представлений у липні минулого року кросовер Toyota Urban Cruiser Hyryder виявився дуже популярним в Індії - настільки, що чекати на нього в деяких версіях доведеться до трьох років!
Porsche створить гігафабрики 3D-друку акумуляторівPorsche створить гігафабрики 3D-друку акумуляторів
Porsche Consulting спроектує для виробника літій-металевих та твердотільних акумуляторів Sakuu першу гігафабрику 3D-друку для комерційного виробництва.
Новий купе-кросовер Mercedes-Benz показали на фотоНовий купе-кросовер Mercedes-Benz показали на фото
Новий Mercedes GLE Coupe зміниться зовні та отримає доопрацьований салон. Кросовер запропонують у бензинових, дизельних та гібридних модифікаціях.
Екзаменаторам сервісних центрів МВС доведеться складати іспитиЕкзаменаторам сервісних центрів МВС доведеться складати іспити
Екзаменаторам сервісних центрів МВС України, які приймають практичні іспити у кандидатів на отримання посвідчення водія, теж потрібно буде вчитися і складати іспити.
Audi показала концепт нового позашляховикаAudi показала концепт нового позашляховика
Новий концепт електромобіля Audi одночасно виконує функції позашляховика та вантажівки, маючи переваги обох класів.
Mercedes-Benz представив прощальні заряджені C63 та E63 з двигуном V8Mercedes-Benz представив прощальні заряджені C63 та E63 з двигуном V8
Mercedes-AMG C63 S та E63 S з двигуном V8 отримали прощальні версії. Вони набагато дорожчі за стандартні моделі і доступні тільки в Австралії.
Компанії Renault та Nissan планують перезапустити 20-річну співпрацюКомпанії Renault та Nissan планують перезапустити 20-річну співпрацю
Наразі представники французького та японського виробників обговорюють нові промислові проекти, як очікується, їх буде 5-ть.
Peugeot здивує автомобілістів новим кросоверомPeugeot здивує автомобілістів новим кросовером
Фотошпигуни сфотографували його під час дорожніх тестів у Швеції, правда, у сильно закамуфльованому вигляді.
Розкрито перші подробиці нового флагманського кросовера OpelРозкрито перші подробиці нового флагманського кросовера Opel
Наступник Opel Insignia буде вельми нетиповим кросовером на кшталт Citroen C5 X. Очікується, що модель запропонують у бензинових та гібридних версіях.
Автогаз на АЗС продовжує дешевшатиАвтогаз на АЗС продовжує дешевшати
Тенденція зменшення ціни на автогаз зберігається, хоч і дещо слабшає: середня ціна на нього за тиждень із 20 по 27 січня у мережах автозаправних станцій впала ще на 0,65 грн/л - до 26,90 грн/л.
В Jaguar назвали дату появи першого електромобіляВ Jaguar назвали дату появи першого електромобіля
Британський бренд Jaguar планує представити свої плани щодо створення відразу кількох електромобілів вже через кілька місяців, а перша нова модель вийде в 2025 році.
Умілець з Індії створив незвичайний електрокар на сонячній енергіїУмілець з Індії створив незвичайний електрокар на сонячній енергії
Незвичайний електрокар збудовано на базі старого Nissan Micra. На створення автомобіля індійському вчителю математики знадобилося понад 11 років.
Перші подробиці про серійний Tesla SemiПерші подробиці про серійний Tesla Semi
Компанія PepsiCo отримала перші 15 електровантажівок Tesla Semi із замовлених ста одиниць.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015