Новости за 28.07.2022

«Укравтодор» попросив інвесторів про відстрочення платежів за єврооблігаціями«Укравтодор» попросив інвесторів про відстрочення платежів за єврооблігаціями
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) попросило держателів єврооблігацій про відстрочення виплат на два роки.
Якими темпами Європа переходить на гібриди та електромобіліЯкими темпами Європа переходить на гібриди та електромобілі
Інфографіка на базі даних АСЕА ілюструє, як змінився попит на автомобілі в ЄС за минулі 5 років.
Депутати пропонують збільшити фінансування ремонту дорігДепутати пропонують збільшити фінансування ремонту доріг
Народні депутати пропонують дозволити витрачати залишки субвенцій, перерахованих із державного бюджету місцевим бюджетам, на ремонт доріг за погодженням із «Укравтодором».
Toyota обміняла пікапи Tundra з пробігом 1,6 млн кілометрів на новіToyota обміняла пікапи Tundra з пробігом 1,6 млн кілометрів на нові
Одну з високопробіжних Tundra інженери Toyota у своєму технологічному центрі розібрали аж до гвинтиків і виявилися вражені.
Позашляховик Cadillac Escalade отримав броньовану версіюПозашляховик Cadillac Escalade отримав броньовану версію
Канадська компанія INKAS, яка спеціалізується на виготовленні броньованих машин, показала захищену версію преміального позашляховика Cadillac Escalade.
«Укргазбанк» фінансує закупівлю бензовозів з Німеччини«Укргазбанк» фінансує закупівлю бензовозів з Німеччини
«Укргазбанк» профінансував першу партію з імпорту бензовозів, які закуплено в Німеччині.
Незвичайну електровантажівку Tesla Semi помітили на дорозі в СШАНезвичайну електровантажівку Tesla Semi помітили на дорозі в США
У США на дорозі помітили незвичайну електровантажівку Tesla Semi. Автівка більше нагадувала витвір мистецтва, ніж автомобіль.
Автовиробництво у РФ зменшилося в 9 разівАвтовиробництво у РФ зменшилося в 9 разів
У червні російські автозаводи виготовили на 89% менше машин, ніж за аналогічний період минулого року. Більшість підприємств галузі у РФ, як і раніше, простоюють.
Mercedes-Benz відкрив першу зарядну станцію для електровантажівокMercedes-Benz відкрив першу зарядну станцію для електровантажівок
Компанія Mercedes-Benz Trucks продовжує впроваджувати в життя нові рішення для популяризації електромобільності в сегменті важких вантажівок.
Митників, які сприяли незаконному імпорту пального компанією Медведчука, будуть судитиМитників, які сприяли незаконному імпорту пального компанією Медведчука, будуть судити
Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) завершили досудове розслідування щодо 14 працівників митного поста «Мукачево» Закарпатської митниці.
Volkswagen представив своє перше літальне таксіVolkswagen представив своє перше літальне таксі
Серійне повітряне таксі буде розраховане на чотирьох пасажирів із багажем. Воно буде безпілотним і зможе пролетіти 200 км без підзарядки.
Новий Ford Mustang знову «засвітився» на тестахНовий Ford Mustang знову «засвітився» на тестах
Нові зображення наступного Мустанга опублікувало видання Motor1.
Nissan підготував особливу версію пікапа NavaraNissan підготував особливу версію пікапа Navara
Японський Nissan та їх багаторічні партнери з Австралії, компанія Premcar, підготували спеціальну версію пікапа Navara.
Перші рендери нового Toyota Land Cruiser PradoПерші рендери нового Toyota Land Cruiser Prado
Новий Prado збереже знайомий дизайн, але порідниться з Toyota Land Cruiser 300. Вперше лінійка моделі отримає гібридну версію.
Новітній автобус Scania Fencer F1 готують до нульових викидівНовітній автобус Scania Fencer F1 готують до нульових викидів
Наразі компанія Scania UK працює над повністю електричним міським автобусом Fencer F1.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015