Новости за 28.05.2024

Розкрито подробиці про новий електромобіль Huawei Avatr 07Розкрито подробиці про новий електромобіль Huawei Avatr 07
Електромобіль Huawei Avatr 07 - обтічний 4,8-метровий кросовер з оригінальним дизайном. Модель запропонують у версіях потужністю до 598 сил.
Toyota випускатиме бензинові автомобілі до повної заборони ДВЗToyota випускатиме бензинові автомобілі до повної заборони ДВЗ
Toyota, як і раніше, вважає, що двигуни внутрішнього згоряння досі мають блискуче майбутнє. Цим і пояснюється відмова компанії активізувати перехід на електромобілі та інвестиції в традиційні технології.
Alfa Romeo змушують перенести передній номер на своїх автоAlfa Romeo змушують перенести передній номер на своїх авто
Компанія Alfa Romeo буде змушена перенести передній номерний знак на центральну частину бампера. Все через нові правила безпеки пішоходів.
Фанати Toyota Camry вимагають повернути двигун V6Фанати Toyota Camry вимагають повернути двигун V6
У США створили петицію із вимогою випустити нову Toyota Camry 3,5. Її автори обурені, що топовий двигун V6 зник із лінійки популярної моделі.
Lancia Ypsilon обзавівся потужною спортивною версією HFLancia Ypsilon обзавівся потужною спортивною версією HF
Сімейство Lancia Ypsilon, який у лютому цього року змінив покоління, поповнилося спортивною версією із приставкою HF у назві.
У Китаї за два роки почнуть масово виробляти твердотільні батареї для електромобілівУ Китаї за два роки почнуть масово виробляти твердотільні батареї для електромобілів
Китайський виробник автомобілів SAIC заявляє, що почне масове виробництво твердотільних акумуляторних блоків приблизно в 2026 році, тобто він планує стати першим автовиробником, який комерціалізує нову форму батарей.
Toyota планує відродити свою найпершу спортивну модельToyota планує відродити свою найпершу спортивну модель
Toyota готує невеликий доступний спорткар за 22 300 доларів. Двомісне задньопривідне купе оснастять невеликим бензиновим турбомотором на 150 сил.
Гендиректор Nvidia публічно похвалив автопілот TeslaГендиректор Nvidia публічно похвалив автопілот Tesla
Генеральний директор Nvidia Дженсен Хуанг вважає, що система повного автономного керування (FSD) Tesla наразі є найдосконалішою системою допомоги водієві.
Mitsubishi та Aisin домовилися про спільне виробництво двигунів для електромобілівMitsubishi та Aisin домовилися про спільне виробництво двигунів для електромобілів
Mitsubishi Electric, Mitsubishi Electric Mobility та Aisin створять спільне підприємство з розробки та виробництва агрегатів для електромобілів.
На європейський ринок вийдуть потужні електрифіковані кросовери від HuaweiНа європейський ринок вийдуть потужні електрифіковані кросовери від Huawei
Автомобілі Seres створені за участі спеціалістів Huawei. У Європі запропонують гібридні та електричні кросовери потужністю до 530 сил.
Mazda відкликає близько 10 тисяч нових CX-90Mazda відкликає близько 10 тисяч нових CX-90
Виявилось, що модель має дефект в системі екстренного гальмування, через що автомобіль самостійно виконує різку зупинку. Японський автовиробник вже оголосив, що відкликає 9914 автомобілів в США.
Stellantis розмістить виробництво гібридного Fiat 500 та Jeep Compass в ІталіїStellantis розмістить виробництво гібридного Fiat 500 та Jeep Compass в Італії
Глава Stellantis Карлос Таварес оголосив про розміщення виробництва гібридного Fiat 500 на заводі компанії у Мірафіорі. Ця заява пролунала після кількох місяців напруги між альянсом, урядом Італії та місцевими профспілками.
Презентовано яскравий пікап Brabus P900 Rocket EditionПрезентовано яскравий пікап Brabus P900 Rocket Edition
Brabus P900 Rocket Edition - екстремальний пікап на базі «Гелендвагена». Його 900-сильний V8 твін-турбо дозволяє розганятися до 100 км/год за 3,7 с і розвивати 280 км/год.
Toyota, Mazda і Subaru замість електрокарів інвестують у ДВЗ нового поколінняToyota, Mazda і Subaru замість електрокарів інвестують у ДВЗ нового покоління
Найбільший автовиробник світу робить ставку на вуглецево-нейтральні двигуни внутрішнього згоряння.
Податки на автогаз в Україні будуть найбільшими в ЄвросоюзіПодатки на автогаз в Україні будуть найбільшими в Євросоюзі
Уряд пропонує збільшити податки на автогаз у 5-ть разів. Якщо Верховна Рада підтримає таку пропозицію, податок на автогаз в Україні буде чи не найвищим серед країн ЄС.
Далекобійники з України кидають фури за кордоном, щоб уникнути мобілізаціїДалекобійники з України кидають фури за кордоном, щоб уникнути мобілізації
Асоціація перевізників вирішила боротися з такими випадками. Водіїв фур, які кидають вантажівки за кордоном, хочуть прирівняти до викрадачів.
Злодії вже знайшли спосіб, як зламати новий безключовий доступ TeslaЗлодії вже знайшли спосіб, як зламати новий безключовий доступ Tesla
Повідомляється, що автомобільна охоронна фірма виявила значні вразливості безключового доступу Tesla. Як виявилось, зловмисники за допомогою недорого ретранслятора «ловлять» радіосигнал оригінального ключа й отримують доступ до електромобіля.
У Барселоні виявили склад старих SEATУ Барселоні виявили склад старих SEAT
У столиці Каталонії Барселоні SEAT має таєме сховище під кодовою назвою «Склад А122». У ньому зберігаються автомобілі, які після реставрації опиняться у музеях та приватних колекціях.
Перереєстрація транспортних засобів та обмін посвідчення водія у «Дії» знову доступніПеререєстрація транспортних засобів та обмін посвідчення водія у «Дії» знову доступні
З 28 травня відновлюється можливість отримати сервісні послуги МВС у застосунку «Дія». Сьогодні вже знову можна обміняти посвідчення водія та продати авто, мотоцикл чи мопед через смартфон.
На українському ринку нафтопродуктів понад рік спостерігається профіцитНа українському ринку нафтопродуктів понад рік спостерігається профіцит
Завдяки новій системі постачання пального, налагодженій після початку повномасштабної війни, на українському ринку нафтопродуктів уже понад рік спостерігається профіцит.
Водій проїхав вісім мільйонів кілометрів без жодного порушення правил дорожнього рухуВодій проїхав вісім мільйонів кілометрів без жодного порушення правил дорожнього руху
Американський водій мережі супермаркетів Walmart Уоррен Крейн, який безпечно проїхав 8 мільйонів кілометрів, вперше за своє шоферське життя змушений був зупинитися на вимогу спільного патруля місцевої дорожньої поліції та державної транспортної поліції.
Бразилія стала найбільшим імпортером китайських електромобілівБразилія стала найбільшим імпортером китайських електромобілів
Бразилія обігнала Бельгію і вийшла на перше місце у світі з імпорту електромобілів та гібридів китайського виробництва.
Ательє Manhart побудувало топову версію BMW 8 1990-х роківАтельє Manhart побудувало топову версію BMW 8 1990-х років
Німецьке ательє Manhart Performance представило розкішне купе Manhart MH8 5.0 V8, побудоване на базі BMW 850i 1990 випуску. Оригінальне купе BMW 8 випускалося у 1990-1999 роках.
Вчені створили кремнієву батарею надшвидкого заряджанняВчені створили кремнієву батарею надшвидкого заряджання
Акумулятори ємністю 30 Ач протестували на 15 марках електромобілів. Випробування засвідчили, що з ними можна довго не турбуватися про зношення енергокомірок.
Спеціальні камери в Європі відслідковуватимуть іноземні машини, водії яких не сплатили штрафиСпеціальні камери в Європі відслідковуватимуть іноземні машини, водії яких не сплатили штрафи
Парламент Данії розглядає пропозиції щодо нової системи перевірки іноземних вантажівок: камери будуть відстежувати машини з іноземною реєстрацією для стягнення непогашених штрафів.
Для рятувальників з прифронтових зон передали 3 пікапиДля рятувальників з прифронтових зон передали 3 пікапи
Всі автомобілі дообладнанні згідно з найбільш актуальними запитами наших рятувальників: лебідка, інвертори 220В на 5Квт, додаткове LED світло, шини підвищеної прохідності
KIA відкликає свій популярний електромобільKIA відкликає свій популярний електромобіль
KIA відкликає 2209 електромобілів Niro 2022 модельного року через високовольтну запобіжну вилку акумулятора, яка може перегрітися та розплавитися, що може спричинити пожежу або втрату живлення під час руху.
Посилений контроль та можливість оскаржити результати іспитів у сервісних центрах МВС для майбутніх водіївПосилений контроль та можливість оскаржити результати іспитів у сервісних центрах МВС для майбутніх водіїв
З посиленням контролю над складанням іспитів у сервісних центрах МВС майбутні водії отримати більше можливостей, аби оскаржити рішення екзаменатора.
Тюнінгований Abarth 595 отримав цінник в 144 тисячі доларівТюнінгований Abarth 595 отримав цінник в 144 тисячі доларів
Giannini Spettacolo - це «заряджена» версія Abarth 595 від італійського тюнера Giannini Automobili. Модель отримала потужність в 247 к.с. та обвіс з новими карбоновими ковпаками.
Ексклюзивна колекція автомобілів DS 4 та DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPERY уже прямує в УкраїнуЕксклюзивна колекція автомобілів DS 4 та DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPERY уже прямує в Україну
Бренд DS Automobiles продовжує власну традицію запускати колекції ексклюзивних серій, що відображають французьку культурну та історичну спадщину. Цього разу нова колекція присвячена Антуану де Сент-Екзюпері.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2024