Новости за 28.03.2023

Названо найочікуваніші електромобілі 2023 рокуНазвано найочікуваніші електромобілі 2023 року
У США підрахували кількість пошукових запитів за різними моделями електрокарів, які почали продаватись у 2023 році. Лідером симпатій став пікап Tesla Cybertruck.
Дизайн електрокара Xiaomi показали на нових рендерахДизайн електрокара Xiaomi показали на нових рендерах
Скарбничку чуток про перший автомобіль Xiaomi поповнив блогер із Китаю, який опублікував серію рендерів із дизайном майбутньої новинки.
LPG на АЗС перетнув позначку 22 гривніLPG на АЗС перетнув позначку 22 гривні
Середня ціна на скраплений газ із 27-го по 28 березня у мережах автозаправних станцій зменшилась на 11 копійок на літрі - до 21,89 грн/л.
Honda готує новий стильний кросоверHonda готує новий стильний кросовер
Кросовер Honda ZR-V складе конкуренцію Toyota RAV4, Nissan Qashqai та KIA Sportage. Новинка відрізняється стильним зовнішнім виглядом та економічними двигунами.
Volkswagen не встигає за попитом на електричний фургон ID.BuzzVolkswagen не встигає за попитом на електричний фургон ID.Buzz
Річний обсяг Volkswagen ID.Buzz вже наступного року складе 150 000 тисяч одиниць, що дозволить йому стати найбільш продаваним електричним фургоном у світі.
Правила техогляду для низки автоперевізників в Україні хочуть змінитиПравила техогляду для низки автоперевізників в Україні хочуть змінити
В Україні пропонують скасувати подвійну плату за технічний огляд (ТО) для автоперевізників, які їздять за кордон.
Рідкісне американське авто 50-х понад 30 років простояло занедбанимРідкісне американське авто 50-х понад 30 років простояло занедбаним
Studebaker Champion - раритетна спортивна модель 50-х років. Елегантний зовнішній вигляд авто створив відомий стиліст Раймонд Лоуі, який є автором дизайну пляшки Coca Cola.
Електромобіль Apple Car може отримати лідар від WenmaoЕлектромобіль Apple Car може отримати лідар від Wenmao
Компанія Apple значно просунулась у створенні власної системи автономного керування для безпілотних авто.
FELO представила складаний електробайк з вражаючим запасом ходуFELO представила складаний електробайк з вражаючим запасом ходу
Модель M One належить до виду транспорту «останньої милі». Тобто його можуть використовувати для того, щоб дістатися з місця парковки до офісу, для доставки посилок на невеликі відстані та з іншою метою.
У Британії знайшли один з 30 надзвичайно рідкісних заряджених Mercedes-BenzУ Британії знайшли один з 30 надзвичайно рідкісних заряджених Mercedes-Benz
Ексклюзивний Mercedes-Benz 500 SEC AMG був іконою серед автомобілів 1980-х. Автомобіль мав динаміку на рівні суперкарів Ferrari та Lamborghini тих років.
Haval показав новий гібридний кросовер XiaolongHaval показав новий гібридний кросовер Xiaolong
Компанія Haval сертифікувала на батьківщині новий кросовер Xiaolong, чия назва перекладається з китайської як «хоробрий дракон».
Компанія Chery представила новий седан Arrizo 5 GTКомпанія Chery представила новий седан Arrizo 5 GT
У Китаї продажі Chery Arrizo 5 GT 2023 модельного року вже почалися.
Електромобіль Hyundai Kona отримав гоночну версіюЕлектромобіль Hyundai Kona отримав гоночну версію
Електромобіль отримав безліч доопрацювань і став неймовірно швидким. Ралійний пілот уже випробував болід на треку та поділився враженнями.
Концерн SAIC представив електрокар зі змінними батареямиКонцерн SAIC представив електрокар зі змінними батареями
Китайський автогігант SAIC представив у КНР свій новий електричний седан Rising Auto F7 зі змінними батареями.
Застосунок «єЧерга» доступний і на телефоніЗастосунок «єЧерга» доступний і на телефоні
Водії вантажівок, які перетинають міжнародний пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на кордоні України та Польщі, відтепер зможуть користуватись застосунком «єЧерга» на телефоні.
Fisker Ocean отримав рекордний запас ходуFisker Ocean отримав рекордний запас ходу
Американська компанія Fisker виводить на ринок Європи електричний кросовер Ocean. Модель стане головним конкурентом Tesla Model Y і отримає найкращий у класі запас ходу.
Представлено найдорожчий Ford MustangПредставлено найдорожчий Ford Mustang
Новий Saleen SA-40 Speedster випустять лімітовану серію. У Ford Mustang змінено дизайн, а двигун V8 доповнено механічним компресором.
Nissan перетворить культовий спорткар на електрокарNissan перетворить культовий спорткар на електрокар
Японський автовиробник розпочав перетворення класичного спорткара Nissan Skyline GT-R покоління R32 на повністю електричну модель. Проект отримав символічну назву Nissan R32 GT-R EV.
Опубліковано тизери нового кросовера SmartОпубліковано тизери нового кросовера Smart
Smart 3 раніше вже «засвітився» на патентних зображеннях, але цього разу опубліковано перші офіційні зображення нового повністю електричного купе-кросовера.
Світовий дебют Renault Espace: та ж ДНК, нове поколінняСвітовий дебют Renault Espace: та ж ДНК, нове покоління
Renault представляє абсолютно новий Espace, пасажирський автомобіль на 5 або 7 місць.
Dodge Durango став жертвою програми «повільних вулиць»Dodge Durango став жертвою програми «повільних вулиць»
Яскраво-жовті бетонні блоки візуально та фізично нагадують водієві про необхідність зменшити швидкість. Встановлено їх таким чином, що водіям доводиться рухатися по одній смузі.
Нові електрокросовери Jeep вперше потрапили на фотоНові електрокросовери Jeep вперше потрапили на фото
Електромобілі Jeep надійдуть у виробництво з 2024 року. Кросовер Wagoneer S EV ставить на перше місце розкіш, а Recon Moab 4xe - позашляхові якості.
Електричний Porsche Boxster знову зняли наживоЕлектричний Porsche Boxster знову зняли наживо
Наявність багажника як спереду, так і ззаду робить Porsche Boxster набагато зручнішим у використанні, ніж багато спортивних автомобілів.
Irizar запустив в Іспанії завод електричних вантажівокIrizar запустив в Іспанії завод електричних вантажівок
Відомий іспанський виробник автобусів - компанія Irizar почала випускати ще й вантажівки, причому повністю електричні.
На продаж виставили раритетний пікап Dodge голлівудської зіркиНа продаж виставили раритетний пікап Dodge голлівудської зірки
Том Селлек використовував свій пікап для роботи на ранчо у Каліфорнії. Автомобіль пройшов повну реставрацію та отримав додаткове обладнання.
KIA Soul підкинуло на кілька метрів в повітря після зіткнення з колесомKIA Soul підкинуло на кілька метрів в повітря після зіткнення з колесом
Інцидент був знятий на відео та опублікований в Twitter.
Агентство відновлення у 2023 році модернізує автомобільні ПП на кордоні з 5 країнамиАгентство відновлення у 2023 році модернізує автомобільні ПП на кордоні з 5 країнами
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури зосередиться на найбільш завантажених напрямках та здійснить модернізацію ПП на кордоні з Польщею, Румунією, Словаччиною, Угорщиною та Молдовою.
Умілець створив масштабну копію вантажівки Kenworth з дереваУмілець створив масштабну копію вантажівки Kenworth з дерева
Майстер показав процес створення масштабної копії вантажівки на відео. Він створив модель із нуля, використовуючи картонні шаблони.
Піротехніки отримали вісім спецавтомобілів Toyota від ООН та ЯпоніїПіротехніки отримали вісім спецавтомобілів Toyota від ООН та Японії
Програма розвитку ООН у партнерстві з урядом Японії передала піротехнічним підрозділам Державної служби з надзвичайних ситуацій вісім спеціалізованих автомобілів класу Toyota Hilux Double Cabin.
У Лас-Вегасі презентували 32-місний автобус MarcopoloУ Лас-Вегасі презентували 32-місний автобус Marcopolo
Найбільший бразильський виробник автобусів, добре відомий у Європі, компанія Marcopolo виходить на ринок США.
Компанія Chery презентувала надпотужний сімейний кросоверКомпанія Chery презентувала надпотужний сімейний кросовер
Kaiyi Kunlun - великий кросовер від молодіжного підрозділу Chery. Семимісну модель запропоновано в бензинових та гібридних версіях потужністю до 367 к. с.
Витрати на погашення боргів «Укравтодору» вперше перевищать фінансування ремонту дорігВитрати на погашення боргів «Укравтодору» вперше перевищать фінансування ремонту доріг
Видатки на погашення кредитів, залучених для будівництва та ремонту доріг, цього року зростуть вдвічі - до 67,52 млрд грн, перевищивши заплановані витрати на фінансування.
Land Rover з авіаційним двигуном продають за 198 500 євроLand Rover з авіаційним двигуном продають за 198 500 євро
Спочатку на такі машини хотіли встановлювати двигуни від британського танка Centurion.
В Одесі виготовили цікавий баггі для сил ППОВ Одесі виготовили цікавий баггі для сил ППО
Машина виготовлена спеціально для сил ППО та призначена для ліквідації ворожих дронів.
Старий 55-річний Chevrolet виставили на продаж за ціною понад 300 тисяч доларівСтарий 55-річний Chevrolet виставили на продаж за ціною понад 300 тисяч доларів
Усього випустили лише 64 заряджених Chevrolet Camaro Yenko 1968 року. Під капотом авто встановлено величезний 425-сильний V8.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015