Новости за 27.03.2024

Land Rover показав екстремального суперника «Гелендваген»Land Rover показав екстремального суперника «Гелендваген»
Новий Land Rover Defender OCTA оснастять 4,4-літровим V8 твін-турбо потужністю понад 600 сил. Позашляховик отримає інноваційну пневмопідвіску.
Toyota може випустити новий FJ Cruiser на базі бюджетного пікапаToyota може випустити новий FJ Cruiser на базі бюджетного пікапа
Новий FJ Cruiser може використовувати у якості донора пікап Toyota за 13 000 доларів. Але це лише чутки. Конкретні подробиці про новий позашляховик від Toyota залишаються неоголошеними.
Китайці анонсували серійний автомобіль із твердотільний акумуляторомКитайці анонсували серійний автомобіль із твердотільний акумулятором
IM Motors, спільне підприємство SIAC, Alibaba та Zhangjiang Hi-Tech, анонсувала дебют «першого у світі серійного автомобіля з твердотільною батареєю».
Tesla подарує фірмовий автопілот усім власникам електромобілів брендуTesla подарує фірмовий автопілот усім власникам електромобілів бренду
Власники автомобілів Tesla, які не вибрали опцію Full Self-Driving вартістю 12 000 доларів, матимуть можливість випробувати її безкоштовно протягом місяця, за умови, що електромобіль належним чином обладнаний з заводу.
Genesis представив фантастичний концепт NeolunGenesis представив фантастичний концепт Neolun
Genesis Neolun - прототип нового великого кросовера GV90. 5-метровий автомобіль має розкішний салон із поворотними кріслами та підігрівом підлоги.
Volkswagen R стане окремим брендомVolkswagen R стане окремим брендом
Наразі планується створення спеціального відділу Volkswagen R у тематичному парку Autostadt у Вольфсбурзі, розташованого неподалік від заводу компанії.
З конвеєра зійшов останній Audi R8З конвеєра зійшов останній Audi R8
Audi офіційно попрощалася зі спорткаром R8. З конвеєра заводу Bollinger Hofe, що у Хайльбронні (Німеччина), зійшов останній екземпляр моделі - купе Performance Quattro Edition.
BMW 3 Series готується до чергового оновленняBMW 3 Series готується до чергового оновлення
Компанія BMW випускає модель 3 Series сьомого покоління з 2018 року й мала б вже готувати нову генерацію, але у Мюнхені вирішили продовжити життя актуальної версії, що підтверджують шпигунські фото з випробувань.
На ринок вийшов новий електромобіль Ford на базі VW ID.4На ринок вийшов новий електромобіль Ford на базі VW ID.4
Електромобіль Ford Explorer - компактний 4,46-метровий кросовер із багатим оснащенням. Поки що модель запропонували у версіях на 286 і 340 сил із запасом ходу до 600 км.
Renault прагне стати лідером у Європі з перероблення батарейRenault прагне стати лідером у Європі з перероблення батарей
Автовиробник прагне переробляти старі акумулятори в промислових масштабах, а тому тісно співпрацює з компаніями, що займаються видобутком літію та інших хімічних елементів, які використовуються в батареях електромобілів.
Scania представляє інноваційні рішення для електровантажівокScania представляє інноваційні рішення для електровантажівок
Компанія Scania робить свої електровантажівки ще більш універсальними. Так, клієнти тепер можуть вибрати машини з колісною формулою 6x4, які забезпечують чудові тягові xарактеристики та підвищену вантажопідйомність.
Ferrari запатентувала незвичайний водневий двигунFerrari запатентувала незвичайний водневий двигун
Італійський автовиробник Ferrari знову в центрі уваги завдяки своєму останньому патенту на інноваційний водневий двигун.
Опубліковані фото нового купе-кросовера CitroenОпубліковані фото нового купе-кросовера Citroen
Новий Citroen Basalt - невеликий бюджетний купе-кросовер із виразним дизайном. Модель дебютує в бензиновій версії, але може отримати і електричний варіант.
Оновлений Hyundai Palisade виїхав на тести у СШАОновлений Hyundai Palisade виїхав на тести у США
Hyundai готується представити на автосалоні в Нью-Йорку оновлені Tucson та Santa Cruz. Бренд також працює над оновленим Palisade. Його прототип уже виведи на випробування.
Пекін вирішив боротись з ціноутворенням на китайські електромобілі у СШАПекін вирішив боротись з ціноутворенням на китайські електромобілі у США
Китай буде оскаржувати американський Закон про зниження інфляції у Світовій організації торгівлі, стверджуючи, що все, що він хоче, це чесне поле гри на ринку електромобілів.
За 3 місяці у «Дії» продали понад 30 тисяч транспортних засобівЗа 3 місяці у «Дії» продали понад 30 тисяч транспортних засобів
Водії активно користуються перевагами цифрових послуг. Одна з найпопулярніших - продаж транспортних засобів онлайн. Через свій смартфон можливо продати чи купити автівку, мотоцикл або мопед.
Класичний Ford Mustang перетворили на екстремальний позашляховий кабріолетКласичний Ford Mustang перетворили на екстремальний позашляховий кабріолет
Ford Mustang 1967 року отримав позашляхові шини, а його кліренс серйозно збільшили. Спорткар отримав новий салон та сучасний двигун V8.
У Великій Британії побудували безпілотник для ремонту дорожнього покриттяУ Великій Британії побудували безпілотник для ремонту дорожнього покриття
Дослідники Ліверпульського університету та технологічної компанії Robotiz3d побудували робомобіль для ремонту доріг ARRES. Його назва - це абревіатура від «автономна система ремонту доріг».
Tesla веде перемовини про випуск електричних вантажівок та фургонів в ІталіїTesla веде перемовини про випуск електричних вантажівок та фургонів в Італії
Згідно з повідомленнями італійських ЗМІ, Tesla веде переговори з урядом Італії щодо виробництва електричних вантажівок та фургонів у країні.
Знайдено покинуту колекцію рідкісних авто й мотоциклівЗнайдено покинуту колекцію рідкісних авто й мотоциклів
Старовинні авто й мотоцикли покинули на території стихійного звалища. Серед них є рідкісні Maserati, спортивні Porsche і Jensen, двоколісні Honda і Yamaha.
Hyundai готує пікап на базі компактного кросовераHyundai готує пікап на базі компактного кросовера
Hyundai готує компактний пікап менше за Santa Cruz. За прогнозами інсайдерів, модель побачить світ за два-три роки.
Електричний пікап Toyota Hilux готується до офіційного дебютуЕлектричний пікап Toyota Hilux готується до офіційного дебюту
Японський автовиробник планує представити електричний варіант пікапа Toyota Hilux до кінця 2025 року.
BMW i7 став першим електромобілем із захистом класу VR10BMW i7 став першим електромобілем із захистом класу VR10
Підрозділ BMW Protection показав особливу версію електричного седана BMW i7 у версії xDrive60. Його захистили від куль та підриву гранат.
Hyundai інвестує в електромобілі понад 50 мільйонів доларівHyundai інвестує в електромобілі понад 50 мільйонів доларів
Південнокорейський автомобільний концерн Hyundai Motor інвестує велику суму у розвиток електрокарів та розширить штат приблизно на 80 тисяч осіб.
Недорогий і економічний кросовер Chevrolet розсекретили до презентаціїНедорогий і економічний кросовер Chevrolet розсекретили до презентації
Кросовер Chevrolet Equinox Plus оснастять потужною плагін-гібридною установкою. Автомобіль зможе пересуватися в повністю електричному режимі.
Tesla інтегрує мережі 5G у нові електромобіліTesla інтегрує мережі 5G у нові електромобілі
Американський виробник електромобілів працює над інфраструктурою «приватної мережі 5G», яка буде підключена до її електромобілів і робота Optimus.
ЗСУ отримали командно-штабний комплекс на шасі DAFЗСУ отримали командно-штабний комплекс на шасі DAF
Комплекс побудований на шасі військового автомобіля DAF YA 444X (4х4), що працює у парі з причепом. На них встановлені стандартні 20-футові контейнери.
Запрацював офіційний калькулятор вартості реєстрації автоЗапрацював офіційний калькулятор вартості реєстрації авто
Цифровізація держави активно впроваджується в усі сфери нашого життя. Завдяки діджиталізації, громадяни можуть швидко та зручно отримати інформацію та послуги не виходячи з дому чи офісу у будь-який зручний час.
З конвеєра Volvo зійшов останній дизельний автомобільЗ конвеєра Volvo зійшов останній дизельний автомобіль
Останнім дизельним Volvo став позашляховик XC90, 26 березня він зійшов із конвеєра заводу Торсланда у Швеції.
Перевірте та оновіть свій багажник прямо зараз!Перевірте та оновіть свій багажник прямо зараз!
Весна прийшла. Сонце з кожним днем підводиться все раніше, а заходить все пізніше, світловий день збільшується. І звичайно ж у такі сонячні весняні дні хочеться зробити приємні подарунки і своєму автомобілю.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015