Lanos стал абсолютный лидером продаж 2008 года в Украине

17:42 30.01.2009
Lanos стал абсолютный лидером продаж 2008 года в Украине

29 січня 2009 року у готелі Хаятт Рідженсі Київ відбулася урочиста церемонія нагородження переможців всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні 2009» та національного автомобільного рейтингу «Авторейтинг 2008».

Головну номінацію Авторейтингу і титул Абсолютний лідер продажу нових легкових автомобілів у 2008 році в Україні отримав автомобіль Lanos. 

Переможця національного автомобільного рейтингу визначали споживачі, які протягом року голосували «гаманцем», купували Lanos і тим самим надавали перевагу цьому автомобілю і визначали лідера. Варто зазначити, що Lanos – український автомобіль, що виробляється в Запоріжжі та при виробництві якого використовуються переважно матеріали та комплектуючі виробленні саме в Україні.

У номінаціях Авторейтингу брали участь всі автомобілі, які офіційно продавались на українському ринку з 1 січня по 31 грудня 2008 року, а цього року їх було більше 500. У підрахунку враховувалися офіційно зареєстровані в ДАЇ нові автомобілі. (Ніяких суб’єктивних думок та переваг жури, лише точні цифри та прозорі дані.)

10-річний ювіляр Lanos вже вкотре відстояв звання Народного автомобіля, надійного та доступного фаворита автолюбителів. Цьогорічна перемога, стала достатньо показовою, адже показники продажу Lanos майже вдвічі перевищують показники автомобіля, що посів друге місце(Chevrolet Aveo). У 2003 році Lanos здобув максимальну частку ринку легкових автомобілів (11%), з 2006 по 2008 роки утримував лідерські позиції та стабільні темпи росту об’єму продажу.

Україна обирає Lanos! Чому? Lanos надійний, рівень цін доступний для більшості верств населення, якісний автомобіль, гарантія на Lanos - 5 років або 100 тис. км пробігу, підтримка сервісу та гарантії на всій території України, він по праву має неофіційну назву «народний». Власники автомобіля Lanos рекомендують його друзям, купують його батькам та близьким людям, вони рекомендують його співвітчизникам і об’єднуються у клуби любителів Lanos.

В 2009 році Lanos приєднався до модельного ряду ЗАЗ. На підставі рішення керівництва Корпорації «УкрАВТО» відбувся ребрендинг моделі Lanos і відтепер Lanos буде присутній на ринку України як «ЗАЗ Lanos».

Генеральний директор дистриб’юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» Васадзе В. Т. зазначив: «Багаторічне лідерство на ринку, вимагає від нас стати ще більш «клієнтоорієнтованими»: бути уважнішими до споживача, постійно вдосконалювати наше вміння продавати автомобіль, пропонувати ще більш якісний сервіс». Дистриб’юторська компанія «АвтоЗАЗ-сервіс», Філія Корпорації «УкрАВТО» залишається лідером на ринку нових легкових автомобілів України, дилерська мережа – найбільшою в Україні, а цінова позиція автомобілів – конкурентною та вигідною для споживача.


Источник: АвтоКонсалтинг
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015