Новости за 26.06.2024

Porsche показала унікальний прототип для шумових тестівPorsche показала унікальний прототип для шумових тестів
Побудувати автомобіль, який повинен відповідати дедалі суворішому законодавству, важко. Автовиробники повинні брати до уваги не лише норми викидів і безпеки, але й критерії, що стосуються рівня шуму.
У Німеччині виявили секретну колекцію машинУ Німеччині виявили секретну колекцію машин
У колекції зібрані переважно німецькі автомобілі, випущені з 70-х по 90-ті роки. Серед них - Volkswagen Beetle, рідкісний VW Corrado G60 та BMW 7 Series першого покоління.
Годинник на честь нового Bugatti Tourbillon коштуватиме 340 тисяч доларівГодинник на честь нового Bugatti Tourbillon коштуватиме 340 тисяч доларів
Після нещодавньої презентації гіперкара Tourbillon від Bugatti свій 16-циліндровий шедевр представили й годинникових справ майстри зі США.
Volkswagen відкликає понад 270 тисяч автомобілів через несправність електропроводкиVolkswagen відкликає понад 270 тисяч автомобілів через несправність електропроводки
Volkswagen відкликає понад 271 тисячу автівок у Сполучених Штатах через несправність електропроводки, що може вплинути на роботу подушки безпеки.
Новий міст через Ірпінь біля Вишгорода відновить довоєнну логістикуНовий міст через Ірпінь біля Вишгорода відновить довоєнну логістику
На завершальний етап капітального ремонту виведено міст через річку Ірпінь на дорозі Київ - Іванків - Овруч: до введення в експлуатації цієї транспортної споруди залишилося місяць-півтора.
Військові електромобілі отримають надпотужні акумуляториВійськові електромобілі отримають надпотужні акумулятори
Батареї від компанії GM Defense поки що проходять тестування, але в майбутньому їх удосконалять і «відправлять на війну».
Daimler Truck та Volvo відкрили завод з виробництва водневих паливних елементівDaimler Truck та Volvo відкрили завод з виробництва водневих паливних елементів
Німецька компанія Cellcentric Co KG відкрила у місті Есслінген-Плієнсауворштадт завод з випуску водневих паливних елементів для вантажівок важкого класу.
В Києві до кінця тижня обмежують рух вантажного транспортуВ Києві до кінця тижня обмежують рух вантажного транспорту
У Києві із 27 червня до 1 липня вводять обмеження для руху вантажного транспорту через прогнозоване значне підвищення температури.
Найменший електрокар Fiat отримав оригінальну літню версіюНайменший електрокар Fiat отримав оригінальну літню версію
Новий Fiat Topolino Spiaggina не має дверей, а замість даху встановлено натяжний тент. Електрокар оздобили деревом і хромом.
75-річний гонщик вижив у вибуховій аварії на швидкості 485 км/год75-річний гонщик вижив у вибуховій аварії на швидкості 485 км/год
Легенда драг-рейсингу Джон Форс залишився живим після страшної аварії, що сталася під час змагань PlayNHRA у Вірджинії, США.
У Хорватії розробили безпілотне таксі VerneУ Хорватії розробили безпілотне таксі Verne
Безпілотне таксі Verne від Rimac почнуть експлуатувати з 2026 року. Двомісне авто вирізняється оригінальним дизайном і не має керма та педалей.
BMW XM припинять випускати у 2028 роціBMW XM припинять випускати у 2028 році
Цей позашляховик, відомий своєю керованістю і розкішним салоном, а також спірним дизайном, не отримає заміну після завершення виробництва.
Mercedes-Benz розширив лінійку компактних фургонівMercedes-Benz розширив лінійку компактних фургонів
Mercedes-Benz виводить на ринок компактні розвізні моделі EQT та eCitan Tourer у довгообазному (+38 см) виконанні, які можуть вміщувати до 7 осіб.
Представлено оновлений Polestar 2Представлено оновлений Polestar 2
Електричний фастбек, який компанія Polestar представила в 2020 році, отримав рестайлінг разом зі збільшеним запасом ходу в середині свого життєвого циклу.
Понад півмільйона Ford F-150 відкликають через небезпечну помилкуПонад півмільйона Ford F-150 відкликають через небезпечну помилку
Компанія Ford оголосила про відкликання F-150, яке торкнеться 552 188 пікапів, випущених у 2014 модельному році. Проблема може призвести до раптового перемикання коробки на першу передачу.
Tesla відкликає тисячі Cybertrucks через несправність склоочисникTesla відкликає тисячі Cybertrucks через несправність склоочисник
Американський автовиробник Tesla відкликає тисячі електропікапів Cybertruck через проблеми, які можуть призвести до аварії.
Kimera поділилася зображеннями рестомода K39Kimera поділилася зображеннями рестомода K39
Італійська компанія Kimera Automobili, яка будує рестомоди за мотивами знаменитого ралійного боліда Lancia Rally 037, презентувала ілюстрації свого нового дітища - спорткара K39.
Aston Martin випустив екстремальний суперкарAston Martin випустив екстремальний суперкар
Aston Martin Valiant поєднує ретродизайн із сучасними карбоновими деталями. Під капотом суперкара встановлено 745-сильний V12 твін-турбо.
Yamaha розробила «пальчикову» коробку передач Y-AMTYamaha розробила «пальчикову» коробку передач Y-AMT
Виробник запускає технологію автоматизованої коробки передач Y-AMT з розподільним пристроєм для мотоциклів наступного покоління, що має покращити динамічність і спортивність їзди.
Опубліковано першу фотографію електричного FerrariОпубліковано першу фотографію електричного Ferrari
Яким буде виглядати електричний Ferrari? Це питання залишається без відповіді, але, можливо, ми маємо перший натяк.
З початку року в Україну ввезли автомобілів на 2 млрд доларівЗ початку року в Україну ввезли автомобілів на 2 млрд доларів
Українці продовжують активно купувати легкові й вантажні автомобілі, а також спецтранспорт. Усі сегменти ринку протягом півроку демонстрували стабільний приріст.
Volkswagen хоче вкласти до 5 млрд доларів у RivianVolkswagen хоче вкласти до 5 млрд доларів у Rivian
Автоконцерн інвестує до 5 млрд доларів у Rivian, виробника електровантажівок, який щосили намагається збільшити продажі та досягти рівня беззбитковості.
В Японії відродили легендарний спорткар NissanВ Японії відродили легендарний спорткар Nissan
Сучасний Nissan Skyline GT-R зберігає знайомий дизайн, але отримав карбонові кузовні деталі, а його салон повністю обшили алькантарою. Потужність двигуна зросла до 650 сил.
Для потреб військових передали нові броньовані Toyota Land Cruiser 300Для потреб військових передали нові броньовані Toyota Land Cruiser 300
Військовослужбовці Державної спеціальної служби транспорту отримали від німецької компанії Trasco Bremen, яка є одним із провідних світових постачальників броньованих автомобілів, 9 нових позашляховиків Toyota Land Cruiser 300 GXR.
На пункті пропуску «Чоп» автомобілі будуть просвічувати наскрізьНа пункті пропуску «Чоп» автомобілі будуть просвічувати наскрізь
Для прискорення митного оформлення великогабаритного транспорту на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Чоп - Захонь» введено в експлуатацію новий мобільний рентгенівський сканер Rapiscan.
З довгобазного Land Rover Defender зробили пікапЗ довгобазного Land Rover Defender зробили пікап
Новий Land Rover Defender перетворять на пікап. Конверсією позашляховиків займеться нідерландська Heritage Customs.
Представлено новий BMW M5 2025Представлено новий BMW M5 2025
Новий BMW M5 G60 - потужний 727-сильний плагін-гібрид. Спортивний седан тепер не лише здатен розвинути 305 км/год, але й може проїхати до 69 км на електротязі.
Volkswagen показав найпотужніший GolfVolkswagen показав найпотужніший Golf
«Заряджений» хетчбек Volkswagen Golf R пройшов планове оновлення і став ще потужнішим. Він надійде у продаж у липні цього року за ціною від 54 тисяч євро. Разом із хот-хетчем оновився і універсал Golf R.
Перевищення швидкості на один відсоток збільшує ймовірність смертельних ДТППеревищення швидкості на один відсоток збільшує ймовірність смертельних ДТП
Перевищення швидкості водіями є найбільшим фактором смертельних випадків унаслідок ДТП та який виявився більш значущим, ніж вважалося досі.
Майбутнє екологічних матеріалів? Як Skoda використовує масло для смаження і старі бампериМайбутнє екологічних матеріалів? Як Skoda використовує масло для смаження і старі бампери
У своїх автомобілях Skoda широко використовує перероблені та придатні для перероблення матеріали.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015