Новости за 25.04.2024

Електричні аналоги Mazda 6 і CX-5 дебютували в ПекініЕлектричні аналоги Mazda 6 і CX-5 дебютували в Пекіні
Модельний ряд Mazda у 2024-2025 роках поповнять доступні електромобілі. Седан Mazda EZ-6 та кросовер Arata вирізняються цікавим дизайном, а їх запас ходу сягне 600 км.
Volkswagen показав електричний кросовер ID.CodeVolkswagen показав електричний кросовер ID.Code
Volkswagen на автосалоні в Пекіні представив концептуальний електричний кросовер ID.Code. Головною особливістю новинки є система під назвою «3D очі», яка спостерігає за вами, коли ви наближаєтеся до машини.
Представлено новий спортивний Mercedes-Benz E-ClassПредставлено новий спортивний Mercedes-Benz E-Class
Mercedes-Benz E-Class нового, шостого покоління дебютував 25 квітня 2023 року. Рівно за рік німецька марка привезла на Пекінський автосалон нове покоління спортивної версії E-Class зі стандарною колісною базою.
На купівлю нових автомобілів у 1 кварталі 2024 року українці витратили рекордну суму грошейНа купівлю нових автомобілів у 1 кварталі 2024 року українці витратили рекордну суму грошей
За 1-й квартал 2024 року на купівлю нових легкових та комерційних автомобілів в Україні було витрачено майже 25 млрд. грн. (еквівалент 581 млн. євро за поточним курсом), що є найбільшим показником за останні як мінімум 6 років.
Lamborghini показала найшвидший кросовер у світіLamborghini показала найшвидший кросовер у світі
Новий Lamborghini Urus SE отримав 800-сильну гібридну установку. Кросовер здатен розвинути 312 км/год і проїхати до 60 км на електротязі.
Skoda показала спорткар на 1000 к.с., який можна віртуально протестуватиSkoda показала спорткар на 1000 к.с., який можна віртуально протестувати
Компанія Skoda представила новий концепт під назвою Vision Gran Turismo. Спорткар натхненний моделлю 1100 OHC Spider 1957 і був розроблений спеціально для Gran Turismo 7.
Електричний хетчбек MINI Aceman представили офіційноЕлектричний хетчбек MINI Aceman представили офіційно
Компанія MINI нарешті випустила новий електромобіль під назвою Aceman, який у модельній лінійці компанії займе місце між Cooper і Countryman.
Представлено новий компактний кросовер KIA SonetПредставлено новий компактний кросовер KIA Sonet
У Китаї в рамках Пекінського автосалону відбувся старт продажів компактного кросовера KIA Sonet. Машина запропонована у двох комплектаціях, ціни - 12,7 і 13,9 тис. доларів.
Toyota прозвітувала про історичний рекорд продажівToyota прозвітувала про історичний рекорд продажів
Toyota Motor опублікувала фінансовий звіт за минулий рік, який у Японії завершився 31 березня 2024 року.
ВААІД запустила добровільну сертифікацію СТОВААІД запустила добровільну сертифікацію СТО
Сертифікація станцій технічного обслуговування (СТО) служить підвищенням якості автомобільної індустрії, зміною рівня комфорту та якості наданих послуг.
Audi показала електрокар із запасом ходу 700 кмAudi показала електрокар із запасом ходу 700 км
Електромобіль Audi Q6 L не лише довший і просторніший за стандартний кросовер, але й отримав більшу батарею. Вона дозволяє подолати 700 км без підзарядки.
У Пекіні дебютував авангардний концепт Nissan EpicУ Пекіні дебютував авангардний концепт Nissan Epic
Компанія Nissan привезла на міжнародний автосалон, що відкрився в Пекіні, концепт електричного кросовера Epic. Шоу-кар в авангардному дизайні демонструє бачення майбутньої електричної лінійки бренду.
Euro NCAP почне «розбивати» вантажівкиEuro NCAP почне «розбивати» вантажівки
Хоча вантажівки складають лише 3 відсотки всіх транспортних засобів на дорогах Європи, вони беруть участь у майже 15 відсотках смертельних зіткнень.
Toyota показала два електричних кросовера для КитаюToyota показала два електричних кросовера для Китаю
Японський виробник автомобілів ще не оголосив детальну інформацію про жодну з моделей, але вже націлився продавати обидва BEV в Китаї за якихось 10-12 місяців.
Компанія KIA побудує завод у КазахстаніКомпанія KIA побудує завод у Казахстані
KIA побудує новий автоскладальний завод у Казахстані. Підприємство буде запущено 2025-го, його проектна потужність складе 70 тисяч автомобілів на рік.
Стартували продажі оновленого Volkswagen CrafterСтартували продажі оновленого Volkswagen Crafter
Компанія Volkswagen Commercial Vehicles 23 квітня оголосила про початок попередніх продажів оновленого Volkswagen Crafter.
У США представили екстремальний 540-сильний Ram 1500 RHOУ США представили екстремальний 540-сильний Ram 1500 RHO
Новий Ram 1500 RHO оснастили 3,0-літровою 540-сильною турбошісткою. Пікап здатен розігнатися до сотні за 4,6 с й вирізняється добрими позашляховими якостями.
Електромобіль BMW i4 пережив рестайлінгЕлектромобіль BMW i4 пережив рестайлінг
Через кілька місяців після показу оновленого купе та кабріолета 4-ї серії, BMW представила оновлений електромобіль i4.
Мотоциклам та мопедам можуть дозволити рух смугами громадського транспортуМотоциклам та мопедам можуть дозволити рух смугами громадського транспорту
Зняття заборони на рух смугами громадського транспорту для двоколісного транспорту може покращити безпекову ситуацію у містах.
Geely вивела на ринок двомоторний електричний пікап Radar HorizonGeely вивела на ринок двомоторний електричний пікап Radar Horizon
Geely представила двомоторну версію електропікапа RD6, першої серійної моделі суббренду Radar, запущеної у 2022 році. Під цією маркою на ринок вийде декілька пікапів, кросоверів, позашляховиків та мотоциклів.
Електричний фургон Ford E-Transit оновилиЕлектричний фургон Ford E-Transit оновили
Лише через шість тижнів після оновлення у США, модернізований Ford E-Transit показали у Європі. Комерційний електромобіль отримав нову тягову батарею з корисною ємністю 89 кВт.год.
Зенітний ракетно-артилерійський полк отримав партію пікапівЗенітний ракетно-артилерійський полк отримав партію пікапів
Благодійний фонд «Повернись живим» забезпечив 5-ма новенькими прохідними пікапами зенітний ракетно-артилерійський полк, який має на озброєнні німецькі зенітні установки Gepard.
У Берліні презентували компактні електробуси OmnicarУ Берліні презентували компактні електробуси Omnicar
На виставці екологічно чистого транспорту Bus2Bus у Берліні компанія Omnicar показала два нових продукти - електробуси завдовжки 6 та 7 м.
Плагін-гібридний мінівен Buick GL8 дебютував у КитаїПлагін-гібридний мінівен Buick GL8 дебютував у Китаї
Компанія Buick представила в Китаї новий плагін-гібридний мінівен GL8. Авто має 5219 мм у довжину, 1878 мм у ширину та 1807 мм у висоту з колісною базою на 3088 мм.
У Києві починають ремонт на ключовому автомобільному шляхопроводі з ТроєщиниУ Києві починають ремонт на ключовому автомобільному шляхопроводі з Троєщини
Рух транспорту на шляхопроводі на перетині проспектів Степана Бандери та Володимира Івасюка обмежать на півтора місяця.
Названо «українські» ціни нового Porsche Cayenne GTSНазвано «українські» ціни нового Porsche Cayenne GTS
Оновлений Porsche Cayenne GTS німецька марка представила лише кілька днів тому, а вже відомі «українські» ціни - від 5 842 200 грн. Перші постачання в Україну розпочнуться цього літа.
Tesla планує розпочати масове виробництво електричних вантажівок у наступному роціTesla планує розпочати масове виробництво електричних вантажівок у наступному році
Компанія Tesla оновила графік випуску електричної вантажівки Tesla Semi, і тепер планує вийти на серійне виробництво новинки «наприкінці 2025 року».
Центр розмінування отримав 10 позашляховиків завдяки німецьким партнерамЦентр розмінування отримав 10 позашляховиків завдяки німецьким партнерам
Центр розмінування Державної спеціальної служби транспорту отримав 10 позашляховиків Toyota Land Cruiser 79, які були куплені німецькими партнерами за ініціативою Stabilisation Platform.
Автомобілі Jeep Compass 2024 в нових комплектаціях - уже в салонах українських офіційних дилерів БрендуАвтомобілі Jeep Compass 2024 в нових комплектаціях - уже в салонах українських офіційних дилерів Бренду
Кросовер Jeep Compass 2024 пропонує українським покупцям гібридний силовий агрегат, комплектації Altitude або Summit, кілька пакетів опцій, широкий вибір кольорів кузова - тому кожен може обрати свій ідеальний варіант!
Як відновити авто після зимиЯк відновити авто після зими
З настанням весни настає час для ретельної перевірки зовнішнього вигляду вашого автомобіля, щоб виявити та усунути всі сліди, залишені суворою зимовою експлуатацією.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015