Новости за 25.01.2023

Рідкісний Chevrolet Corvette 80-х продають за «копійки»Рідкісний Chevrolet Corvette 80-х продають за «копійки»
У 1987 році Callaway Cars створили лише 184 турбовані спорткари Chevrolet Corvette Twin Turbo. Цей екземпляр добре зберігся та пропонує багате оснащення.
Американський стартап показав електрокар на сонячних батареяхАмериканський стартап показав електрокар на сонячних батареях
Стартап Aptera Motors зі США показав новий електричний триколісний автомобіль, який працює на сонячній енергії.
У США створили позашляховий електричний мотоциклУ США створили позашляховий електричний мотоцикл
Електромотоцикл District Scrambler запропонують у версіях для бездоріжжя та поїздок містом. Його запас ходу складає 193 км.
OKKO завершила відбудову закладів освіти на КиївщиніOKKO завершила відбудову закладів освіти на Київщині
Мережа АЗК ОККО повністю завершила відбудову закладів освіти у Київській області, які постраждали від ворожих обстрілів.
Презентовано новий електромобіль від PolestarПрезентовано новий електромобіль від Polestar
Електромобіль Polestar 2 змінився зовні і став багатше оснащений. Всі версії моделі отримали збільшення в потужності, а за доплату запропонована збільшена батарея.
Кияни назвали головні причини постійних заторів у столиціКияни назвали головні причини постійних заторів у столиці
Кожен водій, проїжджаючи вулицями столиці, хоч раз потрапляв у маленькі чи великі затори.
У Китаї презентували недорогий електричний «спорткар»У Китаї презентували недорогий електричний «спорткар»
Чотиримісне спортивне купе Neta E доступне у версіях потужністю 228 та 460 к. с. Запас ходу електрокара в «далекобійній» версії досягає 660 км.
Ferrari зробить свої електромобілі «гучними»Ferrari зробить свої електромобілі «гучними»
Електричні суперкари виробництва Ferrari відрізнятимуться характерним шумом двигунів, який відтворюватиме особлива система.
Hyundai готує кросовер Santa Fe нового поколінняHyundai готує кросовер Santa Fe нового покоління
Кросовер Hyundai Santa Fe 2024 сильно відрізнятиметься від поточного покоління моделі. Дизайн новинки стане більш кутовим і сучасним.
Stellantis Україна підбиває підсумки операційної діяльності у 2022 роціStellantis Україна підбиває підсумки операційної діяльності у 2022 році
Звичайно 2022 рік став найбільшим викликом для кожного з нас, для кожної сфери нашого життя, і автомобільний ринок не став винятком, що відзначилося на результатах продажів нових авто.
Porsche тестує новий електромобіль TaycanPorsche тестує новий електромобіль Taycan
Тестовий прототип отримав нові аеродинамічні елементи на кузові, а також допрацьовану гальмівну систему. Топова версія електромобіля може перевершити модифікацію Turbo S за потужністю.
Новий Audi A4 Avant знову потрапив на шпигунські фотоНовий Audi A4 Avant знову потрапив на шпигунські фото
Видання Motor1 опублікувало нову порцію шпигунських фото Audi A4 Avant 2024 модельного року.
Розкрито подробиці та характеристики нового KIA EV9Розкрито подробиці та характеристики нового KIA EV9
Електричний кросовер KIA EV9 запропонують у 200-сильній задньопривідній та 400-сильній повнопривідній версії. Запас ходу електрокара становитиме до 467 км.
Компанія Honda прискорить електрифікацію за допомогою нового підрозділуКомпанія Honda прискорить електрифікацію за допомогою нового підрозділу
Honda Motor Co заявила у вівторок, що створить новий підрозділ, щоб зміцнити та прискорити свій бізнес з електрифікації у рамках реструктуризації своєї організаційної структури.
На продаж виставили класичні автомобілі Skoda майже без пробігуНа продаж виставили класичні автомобілі Skoda майже без пробігу
Серед запропонованих моделей: Skoda 1000 MB, Skoda 100, Skoda 105, Skoda Felicia Fun, Skoda Favorit, Skoda 110 R (дві одиниці) та шасі Skoda 1000 MB.
Новий Renault Espace 2023 стане сімейним кросоверомНовий Renault Espace 2023 стане сімейним кросовером
До 40-річного ювілею Renault Espace кардинально перероблять і перетворять на семимісний кросовер. Модель буде доступна в бензинових та гібридних версіях.
Завод у Братиславі готується до запуску Skoda Superb та VW Passat нового поколінняЗавод у Братиславі готується до запуску Skoda Superb та VW Passat нового покоління
Нові Volkswagen Passat і Skoda Superb вже готові до запуску у виробництво. Це підтвердив один із великих менеджерів заводу у Братиславі, де вже виробляються передсерійні агрегати.
Оновлений Hyundai i20 N дебютує цього літаОновлений Hyundai i20 N дебютує цього літа
Що принесе хот-хетчу анонсоване оновлення залишається загадкою. Імовірно, обмежаться візуальними змінами та покращенням підвіски.
Представлено незвичний вело-кемперПредставлено незвичний вело-кемпер
Кемпер SpaceCamperBike призначений для електричних велосипедів і може запропонувати відмінні можливості для роботи й відпочинку. Його почнуть продавати вже влітку 2023 року.
Volkswagen готується до початку продажу нового VW ID.3Volkswagen готується до початку продажу нового VW ID.3
Оновлений ID.3 тестують без камуфляжу. Судячи з шпигунських фотографій, цей хетчбек зовні зазнав мінімальних змін.
Ford вивів на тести невідомий електричний кросоверFord вивів на тести невідомий електричний кросовер
На дорожніх тестах фотошпигуни помітили закамуфльований кросовер американської марки Ford. Що це за модель, поки що невідомо.
Експерти назвали найпривабливіші автомобілі в різних класахЕксперти назвали найпривабливіші автомобілі в різних класах
Експерти проаналізували те, як прості люди дивляться на автомобілі, та визначили найпривабливіші моделі. Вони виділили чотири категорії та назвали переможців.
Представлена найпотужніша Alpina в історіїПредставлена найпотужніша Alpina в історії
Німецька компанія Alpina, яка займається випуском тюнінгованих автомобілів ручного збирання на базі BMW, представила модель BMW Alpina B5 GT.
Виробництво першого польського електромобіля Izera відкладеноВиробництво першого польського електромобіля Izera відкладено
Державна компанія ElectroMobility Poland (EMP) підтвердила, що виробництво електромобілів Izera розпочнеться не раніше кінця 2025 року.
За кошти UNITED24 передано на фронт три спеціальні машиниЗа кошти UNITED24 передано на фронт три спеціальні машини
За пожертви, зібрані через UNITED24, придбано та передано військовослужбовцям Сил оборони України три спеціальні машини.
Українські майстри створили для розвідників баггі із двигуном AudiУкраїнські майстри створили для розвідників баггі із двигуном Audi
ЗСУ гостро потребують легкого маневреного транспорту, який дозволяє швидко переміщатися між позиціями та виїжджати на поле бою. Ідеальними для передової є баггі.
Легендарне американське авто 70-х виявлено без пробігу та в ідеальному станіЛегендарне американське авто 70-х виявлено без пробігу та в ідеальному стані
Pontiac Firebird Trans Am простояв у гаражі 44 роки і не виїжджав на дороги. У нього рідна гума, а килимок у салоні досі запакований у целофановому пакеті.
Техніки Doosan більше не будеТехніки Doosan більше не буде
Компанія Hyundai Doosan Infracore (HDI) представляє новий бренд техніки Develon, який прийде на заміну існуючому бренду Doosan.
Nissan представив кросовер у вигляді кросівкаNissan представив кросовер у вигляді кросівка
В основі є повнопривідна гібридна модель Nissan Kicks e-Power 4WD. Модель буде виставлена на Nissan Crossing.
Volvo CE представляє перший електричний асфальтовий катокVolvo CE представляє перший електричний асфальтовий каток
Модель DD25 Electric відсвяткує світовий дебют на виставці Сonexpo 2023, яка пройде у Лас-Вегасі з 14 по 18 березня.
Оновлену Audi Q8 помітили на тестахОновлену Audi Q8 помітили на тестах
Німецьку модель вдалося впіймати під час чергових дорожніх тестів. Але цього разу опубліковані знімки пропонують більше інформації про новинку.
Tesla наділить свої зарядні станції можливістю для живлення сторонніх електромобілівTesla наділить свої зарядні станції можливістю для живлення сторонніх електромобілів
Відкриття доступу стороннім електромобілям до мережі зарядних станцій Supercharger у США супроводжуватиметься оновленням зарядних странцій.
Іржавий і битий Bugatti 20-х піде з молоткаІржавий і битий Bugatti 20-х піде з молотка
Bugatti Type 35 вважається однією з найуспішніших перегонових моделей в історії. За кілька років цей болід виграв понад 1000 змагань.
У Volkswagen незабаром відбудеться ключова заміна головного дизайнераУ Volkswagen незабаром відбудеться ключова заміна головного дизайнера
Концерн Volkswagen готується до важливої кадрової перестановки.
Опублікувано «живі» фотографії салону седана Hyundai GrandeurОпублікувано «живі» фотографії салону седана Hyundai Grandeur
У сьомому поколінні дизайн 5-метрового седана Grandeur радикально відрізняється від попередника.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015