Новости за 24.07.2024

Cummins відкриває новий випробувальний центр силових агрегатівCummins відкриває новий випробувальний центр силових агрегатів
Компанія Cummins відкрила в Дарлінгтоні (Великобританія) новий випробувальний центр силових агрегатів, який займатиметься екологічними технологіями для забезпечення наднизьких та нульових викидів
Ferrari продаватиме авто за криптовалюту в ЄвропіFerrari продаватиме авто за криптовалюту в Європі
Італійська компанія приймає платежі в криптовалюті, щоб задовольнити запити своїх заможних клієнтів.
GM та Ford сповільнюють наміри впровадження електромобілів у СШАGM та Ford сповільнюють наміри впровадження електромобілів у США
General Motors оголосила про чергову затримку відкриття нового заводу для виробництва електропікапів у Детройті.
У Польщі виконали вражаючий тюнінг Mercedes-Benz G-ClassУ Польщі виконали вражаючий тюнінг Mercedes-Benz G-Class
У оздобленні Mercedes-Benz G-Class від Carlex Design використано чимало хрому, а його салон обшили дорогою шкірою та деревом. Потужність двигуна перевищила 800 сил.
Honda представила новий Civic SiHonda представила новий Civic Si
Плановому оновленню піддали високопродуктивний седан Honda Civic Si. Модель отримала більш жорстке шасі та інші технічні поліпшення, які зробили її «найприємнішим в управлінні Si, з коли-небудь випущених».
Ілон Маск назвав дату виходу Tesla RoadsterІлон Маск назвав дату виходу Tesla Roadster
Генеральний директор Tesla Ілон Маск стверджує, що анонсований у 2017 році електрокар Tesla Roadster надійде у виробництво наступного року.
Розкрито нові цікаві подробиці KGM Actyon 2025Розкрито нові цікаві подробиці KGM Actyon 2025
Новий KGM Actyon вирізняється оригінальним зовнішнім дизайном та салоном. Кросовер дебютує в бензиновій версії, а пізніше вийде і гібрид.
Компанія BMW представила ексклюзивний M5Компанія BMW представила ексклюзивний M5
Публічний дебют моделі відбудеться на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч, а пізніше її продадуть з аукціону. Виручені кошти передадуть на благодійність.
Infiniti оновила «американський» QX60Infiniti оновила «американський» QX60
Компанія Infiniti оновила кросовер QX60 в американській специфікації. Головним придбанням машин 2025 модельного року став двигун VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення.
Під час перереєстрації авто будуть додаткові перевірки за реєстрамиПід час перереєстрації авто будуть додаткові перевірки за реєстрами
Верховна Рада розгляне законопроект про перевірку місця проживання під час перереєстрації авто і отримання водійських прав. Будуть перевіряти також відцифрований образ обличчя.
У старому сараї виявили розкішне американське авто 50-хУ старому сараї виявили розкішне американське авто 50-х
Mercury Montclair - дороге представницьке купе довжиною понад 5 метрів. Автомобіль оснащений великим 6,0-літровим V8 на 290 сил та автоматичною КПП.
Audi змінює програму електрифікації модельної лінійкиAudi змінює програму електрифікації модельної лінійки
Глава компанії Гернот Дельнер визнав, що електромобільний перехід займе більше часу, ніж передбачалося.
Десять пікапів Ford викрали з заводу, але у злодіїв закінчився бензинДесять пікапів Ford викрали з заводу, але у злодіїв закінчився бензин
Десять пікапів Ford F-150 Raptor викрали прямо з заводу Ford у Вудхейвені, штат Мічиган, незабаром після того, як вони зійшли з конвеєра. Проте зловмисники не змогли далеко втікти й покинули автомобілі на найближчих заправках.
Король Чарльз III вирішив зробити свій розкішний автопарк «зеленим»Король Чарльз III вирішив зробити свій розкішний автопарк «зеленим»
У британського монарха - великі плани, спрямовані на економію природних ресурсів і впровадження зеленої енергетики.
Що відомо про нове покоління Toyota RAV4?Що відомо про нове покоління Toyota RAV4?
Будучи найбільш продаваним кросовером Toyota, компанія обирає еволюційний та обережний підхід, віддаючи пріоритет стратегічним вдосконаленням над радикальними змінами.
Nissan хоче відродити культове купе SilviaNissan хоче відродити культове купе Silvia
Автовиробник припинив виробництво Silvia S15 у 2002 році, однак, тепер стало відомо, що культове купе може отримати нову генерацію.
Новий Zeekr MIX показали на перших офіційних фотоНовий Zeekr MIX показали на перших офіційних фото
Новий Zeekr MIX - електричний мінівен із оригінальними розсувними дверима, автопілотом та поворотним кріслом у салоні. Запас ходу авто сягатиме 550 км.
Rivian вирішила повністю відмовитись від Apple CarPlayRivian вирішила повністю відмовитись від Apple CarPlay
Rivian оголосив, що ніколи не пропонував цю функцію, і ця позиція точно не зміниться найближчим часом з новими електромобілями компанії.
Jeep готує повністю електричний пікап GladiatorJeep готує повністю електричний пікап Gladiator
Компанія Jeep планує випуск повністю електричного пікапа Gladiator й позиціонує майбутню модель як конкурента електричним пікапам R1S і R1T від Rivian й Cybertruck від Tesla.
У Китаї випустили бюджетний сімейний електрокросовер GAC Aion VУ Китаї випустили бюджетний сімейний електрокросовер GAC Aion V
GAC Aion V - бюджетний сімейний електрокросовер із брутальним дизайном та багатим оснащенням. Модель пропонують у версіях потужністю 204 і 224 к.с.
Koenigsegg відмовляється від гібридного 3-циліндрового двигунаKoenigsegg відмовляється від гібридного 3-циліндрового двигуна
Нещодавно засновник компанії Крістіан фон Кенігсегг сказав, що більшість клієнтів Gemera вибирають саме V8.
Названі найпоширеніші причини ДТП в УкраїніНазвані найпоширеніші причини ДТП в Україні
Список причин аварій з потерпілими та загиблими опублікована патрульна поліція. З початку року в Україні у ДТП загинуло майже 1,3 тис. людей.
Новий Renault Duster 2024 шокував цінамиНовий Renault Duster 2024 шокував цінами
Новий Renault Duster почали продавати за ціною від 35 000 євро за 1,0-літрову модифікацію. Гібридний варіант кросовера коштує від 44 000 євро.
Karma готує одразу два нові автомобіліKarma готує одразу два нові автомобілі
Компанія Karma Automotive готується представити одразу два нових автомобілі. Зазначається, що дебют новинок повинен відбутися у рамках Motorsports Gathering 16 серпня.
Уживані електромобілі Xiaomi стали дорожчими за новіУживані електромобілі Xiaomi стали дорожчими за нові
Покупці не хочуть чекати в черзі й готові переплачувати за вживані електрокари Xiaomi SU7. Автомобілі з пробігом на 11-13 відсотків дорожчі за нові.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015