Новости за 24.06.2024

Як оцінити стан автомобіля по фото в Telegram та ViberЯк оцінити стан автомобіля по фото в Telegram та Viber
Відтепер власники автомобілів можуть скористатися новою послугою - оцінкою автомобіля для продажу по фото через популярні месенджери Telegram та Viber.
Audi готується оновити свій флагманський кросоверAudi готується оновити свій флагманський кросовер
Після кількох місяців випробувань розробка нової генерації Audi Q7 перейшла на новий етап. Audi вирішила повністю змінити салон своєї моделі.
Toyota оголосила про зупинення продажів двох позашляховиків у СШАToyota оголосила про зупинення продажів двох позашляховиків у США
Компанія зупинила продаж нових трирядних Grand Highlander і Lexus TX в США, адже кросовери мають проблеми з подушками безпеки.
Легендарні спорткари Ford минулого повернуть у виробництвоЛегендарні спорткари Ford минулого повернуть у виробництво
Уславлені гоночні Ford RS200 та Escort RS Mk1 повернуть у виробництво. Спорткари 70-80-х років стануть потужнішими та сучаснішими.
Rivian відправить новий пікап R1T на Pikes PeakRivian відправить новий пікап R1T на Pikes Peak
Компанія Rivian представила друге покоління свого електричного пікапа R1T, який візьме участь у 102-му Міжнародному підйомі на пагорб Pikes Peak.
Електричний BMW M3 отримає 1341 кінську силуЕлектричний BMW M3 отримає 1341 кінську силу
Генеральний директор BMW M Френк ван Міл прагне скористатися перевагами чотирьохмоторної конструкції не тільки для динаміки, але й для керованості.
Знамените американське авто 60-х простояло 20 років покинутимЗнамените американське авто 60-х простояло 20 років покинутим
Кабріолетів Lincoln Continental 1962 року виготовили лише 3200. Розкішний автомобіль оснащений кондиціонером та електроприводом сидінь.
У США визначили переможців та аутсайдерів із продажу автоУ США визначили переможців та аутсайдерів із продажу авто
Запаси нових автомобілів у дилерів у США продовжують зростати, але попри пропозицію, що збільшується, ціни зберігаються на високому рівні.
Власники Rivian R1T скаржаться, що у їх авто відпадають колесаВласники Rivian R1T скаржаться, що у їх авто відпадають колеса
Все частіше в мережі публікують повідомлення від спантеличених власників Rivian R1T, на автомобілях яких відпадає передня вісь після неналежного дилерського обслуговування.
Новий доступний кросовер від Renault та Geely показали на тизеріНовий доступний кросовер від Renault та Geely показали на тизері
Новий Renault Aurora 1 створено спільно з Geely та Volvo. Сімейний кросовер запропонують у 245-сильній гібридній модифікації.
Новітній Porsche 718 без камуфляжу спіймали під час тестівНовітній Porsche 718 без камуфляжу спіймали під час тестів
Реальний автомобіль Porsche 718 був сфотографований на дорозі в Шанхаї. Незважаючи на те, що він ще не був офіційно анонсований, автомобіль вже отримав номерний знак у Китаї.
Mitsubishi може відродити моделі Lancer Sportback та MonteroMitsubishi може відродити моделі Lancer Sportback та Montero
Mitsubishi прагне повернути у модельну лінійку Lancer Sportback і Montero. Але вони, ймовірно, будуть електромобілями.
В інтернеті показали незвичайний американський електрокар 1961 рокуВ інтернеті показали незвичайний американський електрокар 1961 року
Електромобіль Taylor-Dunn Trident сягає лише 2,1 м у довжину та важить усього 331 кг. Максимальна швидкість складає 26 км/год, а запас ходу - 24 км.
Мінвідновлення хоче повернути всі фури з ЄС до України для оновлення документівМінвідновлення хоче повернути всі фури з ЄС до України для оновлення документів
Перевізники, які працюють на умовах «транспортного безвізу» в країнах Євросоюзу (ЄС), мають повернути всі фури в Україну до 10 липня, щоб оновити документи відповідно до нових вимог.
Робокари Waymo безпечніші на дорозі ніж люди-водіїРобокари Waymo безпечніші на дорозі ніж люди-водії
Компанія Waymo, дочірня компанія Alphabet Inc., опублікувала дані, що демонструють надзвичайну безпеку її автономних автомобілів.
Bugatti відродить свою найзнаменитішу модельBugatti відродить свою найзнаменитішу модель
Сучасний Bugatti Atlantic буде розкішним туристичним купе із переднім розташуванням двигуна. 1800-сильну гібридну установку для нього запозичать в суперкара Tourbillon.
Навідникам армійської авіації передали 12 нових пікапівНавідникам армійської авіації передали 12 нових пікапів
Новенькі повнопривідні автівки Peugeot Landtrek, а також 8 автомобільних комплектів Starlink, додаткові комплекти гуми та кунги - вже допомагають у виконанні бойових завдань передовим авіаційним навідникам (ПАНам)
Місто в США заборонило електричні велосипедиМісто в США заборонило електричні велосипеди
Електричні велосипеди нині на піку популярності, тож їх кількість продовжує стрімко зростати. Однак в США є одне місто, де повністю заборонили електровелосипеди та електросамокати.
Новий Mitsubishi Pajero показали на перших зображенняхНовий Mitsubishi Pajero показали на перших зображеннях
Новий Mitsubishi Pajero вийде у 2027 році та стане розкішнішим - його планують зробити аналогом Range Rover. У лінійці моделі очікується гібридна версія.
На тестах засвітився оновлений Lincoln NavigatorНа тестах засвітився оновлений Lincoln Navigator
Lincoln готує оновлення популярного позашляховика Navigator, четверте покоління якого вийшло на ринок у 2017 році. Модель зроблять ефектнішою зовні та сучаснішою всередині.
Goodyear випустила нову шину для важких позашляховиківGoodyear випустила нову шину для важких позашляховиків
Нова всюдихідна шина Goodyear підходить для транспортних засобів великої вантажопідйомності. Вона доступна у 28 розмірах: від 16 до 20 дюймів.
Пара перетворила старий шкільний автобус на затишний будинок на колесахПара перетворила старий шкільний автобус на затишний будинок на колесах
Менді та її чоловік Рітомо прожили близько трьох років у транспортному засобі і зараз планують купити новий. Подружжя саме займалося облаштуванням незвичайного житла і залишилося задоволеним.
У Флориді ненависники Ілона Маска понівечили десятки пікапів CybertruckУ Флориді ненависники Ілона Маска понівечили десятки пікапів Cybertruck
Вочевидь, це була група людей, котрим не до вподоби чи то сам Ілон, чи то його автівки. Але усі пошкоджені автівки були в написах одного стилю графіті «F*ck Elon».
Нове досягнення від Нового Jeep Avenger: отримано 100 000 замовлень - неймовірний рівень популярності для Бренду Jeep!Нове досягнення від Нового Jeep Avenger: отримано 100 000 замовлень - неймовірний рівень популярності для Бренду Jeep!
Кросовер Jeep Avenger встановлює нові стандарти в сегменті B-SUV завдяки поєднанню передових технологій з культовим дизайном Бренду Jeep, що обіцяє неперевершені враження від кожної поїздки.
Названо найпопулярніші імпортовані вживані авто віком до 5 років на українському ринкуНазвано найпопулярніші імпортовані вживані авто віком до 5 років на українському ринку
Впродовж травня свою першу реєстрацію в Україні пройшли 19,3 тис. легкових авто з пробігом. Майже третина з них (29%) припадає на автівки віком до 5 років, а це понад 5,5 тисяч авто.
Німеччина передала ДПСУ понад 40 вантажівок для покращення логістики на фронтіНімеччина передала ДПСУ понад 40 вантажівок для покращення логістики на фронті
Німеччина передала Державній прикордонній службі України 41 вантажівку, яка покращить логістику на передовій.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015