Новости за 24.01.2024

Новий Hyundai Palisade виявився схожим на Santa FeНовий Hyundai Palisade виявився схожим на Santa Fe
Carscoops опублікував шпигунські фото закамуфльованого прототипу Hyundai Palisade другого покоління.
General Motors представив недорогого конкурента Toyota RAV4General Motors представив недорогого конкурента Toyota RAV4
Кросовер Chevrolet Equinox став виразнішим на вигляд і сучаснішим усередині. Модель дебютувала з 1,5-літровим 175-сильним турбомотором.
Уряд Китаю вирішив суттєво обмежити експорт електромобілівУряд Китаю вирішив суттєво обмежити експорт електромобілів
Аналітики у Європі та США стверджують, що розвиток електромобілів у Китаї бурхливий і безконтрольний, і на цьому фоні авто з китайською пропискою можуть захопити світовий ринок вже у найближчі роки.
В Україні повернули заборону на продаж палива Євро-3 та Євро-4В Україні повернули заборону на продаж палива Євро-3 та Євро-4
В Україні припинили дозвіл на продаж палива стандартів Євро-3 та Євро-4, використання яких знову дозволили у березні 2022 року, щоб залучити додатковий ресурс пального в державу після введення воєнного стану.
Компанія BMW натякнула на електричний i5 TouringКомпанія BMW натякнула на електричний i5 Touring
В BMW M анонсували більш практичну версію повністю електричного BMW i5 - i50 Touring M60 xDrive. Короткий відеотизер новинки показали під час презентації наступного M5 Touring.
Caravan Grebner представив мінікемпер Citroen Berlingo ElektroCaravan Grebner представив мінікемпер Citroen Berlingo Elektro
Німецький дилерський центр кемперів Caravan Grebner представив мінікемпер Citroen Berlingo Elektro, який поєднує дизайн класичного Citroen 2CV Fourgonnette із сучасними та екологічними інноваціями.
У Volvo Cars бачать «величезне зростання» електромобілівУ Volvo Cars бачать «величезне зростання» електромобілів
Всупереч похмурим прогнозам конкурентів, генеральний директор Volvo Cars, Джим Роуен покладає великі надії на ріст ринку електромобілів. Про це він заявив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.
В Європі почали продавати спеціальну версію Nissan QashqaiВ Європі почали продавати спеціальну версію Nissan Qashqai
Компанія Nissan знову почала продавати в Європі популярний компактний кросовер Nissan Qashqai у спеціальній версії N-Style. Вона відрізняється від інших версій наявністю великої кількості сучасних технологій.
Представленo оновлені Toyota Yaris та Yaris CrossПредставленo оновлені Toyota Yaris та Yaris Cross
Toyota оновила Yaris та Yaris Cross для внутрішнього ринку Японії.
Виявлено 22-річний спорткар Chevrolet Camaro без пробігуВиявлено 22-річний спорткар Chevrolet Camaro без пробігу
Рідкісний спорткар Chevrolet Camaro 35th Anniversary не експлуатувався і зберігався в гаражі. Кабріолет відмінно зберігся і виглядає як новий.
Tesla представила нову версію фірмового автопілотаTesla представила нову версію фірмового автопілота
Компанія Tesla опублікувала нову версію програмного забезпечення Tesla Full Self-Driving. Відоме під іменем v. 12.1.2, оновлення було вперше випущено для співробітників Tesla наприкінці минулого року.
Латвія передасть Україні нову партію автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіївЛатвія передасть Україні нову партію автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіїв
Загалом Латвія передасть Україні партію з 14 автівок, загальна ринкова вартість яких становить понад 100 тисяч євро.
Huawei Aito M7 став автомобілем року в Китаї за версією WeiboHuawei Aito M7 став автомобілем року в Китаї за версією Weibo
Автомобілем 2023 року в Китаї за версією користувачів найбільшої місцевої соцмережі Weibo став 5-метровий кросовер Aito M7. Він переміг інші автомобілі, запропоновані для голосування журі конкурсу.
Apple планує показати власний електромобіль у 2028 роціApple планує показати власний електромобіль у 2028 році
Нещодавно стало відомо, що компанія встановила нову дату випуску свого першого автомобіля - 2028 рік. Зазначається, що за розробку авто відповідає віце-президент Apple Кевін Лінч.
Бойовим підрозділам ЗСУ передали баггі підвищеної прохідності «Хижак»Бойовим підрозділам ЗСУ передали баггі підвищеної прохідності «Хижак»
Ентузіасти з Вінниці виготовляють для ЗСУ баггі «Хижак», які відрізняються маневреністю та високою прохідністю навіть в умовах суворого бездоріжжя.
Весь річний обсяг випуску MAN eTruck вже розписано по клієнтахВесь річний обсяг випуску MAN eTruck вже розписано по клієнтах
Заплановані до випуску на 2024 рік магістральні тягачі MAN eTruck лімітованої серії вже розкупили: вантажівка з щоденним запасом ходу до 800 кілометрів знайшла своїх прихильників ще до великосерійного виробництва.
Стару військову вантажівку перетворили на розкішний автодім для бездоріжжяСтару військову вантажівку перетворили на розкішний автодім для бездоріжжя
Вантажівка Stewart n Stevenson M1085 2002 року стала великим позашляховим автодомом преміум-класу. Всередині помістились спальня, кухня, ванна і гараж для мотоцикла.
Оновлений Volkswagen Golf показали офіційноОновлений Volkswagen Golf показали офіційно
Через 50 років після презентації першого Golf компанія Volkswagen офіційно представила оновлений Volkswagen Golf восьмого покоління.
Volvo Trucks представляє революційний тягач VNLVolvo Trucks представляє революційний тягач VNL
Компанія Volvo Trucks North America 23 січня презентувала магістральний тягач VNL наступного покоління. Машина встановлює нові стандарти у сфері аеродинаміки, безпеки та комфорту.
Рекордну кількість електрокарів ввезли в Україну у 2023 роціРекордну кількість електрокарів ввезли в Україну у 2023 році
Рекордну кількість електрокарів - понад 37 тисяч - було імпортовано в Україну у 2023 році. Це у 4 рази більше, ніж у 2021 році. Найпопулярнішими марками електроавтомобілів є Volkswagen, Tesla та Nissan.
Найдорожчий BMW виріс у ціні в півтора раза за рікНайдорожчий BMW виріс у ціні в півтора раза за рік
Випущено тільки 50 купе BMW 3.0 CSL. Лімітований спорткар оснащений 560-сильною турбошісткою і здатний розвинути 306 км/год.
В Toyota стверджують, що електрокари ніколи не домінуватимуть на ринкуВ Toyota стверджують, що електрокари ніколи не домінуватимуть на ринку
Японський автомобільний гігант Toyota наполягає на пошуку альтернативних технологій, стверджуючи, що електромобілі ніколи не будуть займати більш як третину авторинку.
Вживаний Mercedes-AMG One продають за 5,45 мільйона доларівВживаний Mercedes-AMG One продають за 5,45 мільйона доларів
Дилер екзотичних автомобілів F1rst Motors виставив на продаж вживаний Mercedes-AMG One.
Гендиректор Nissan розробив план, як зупинити падіння продажів електромобілівГендиректор Nissan розробив план, як зупинити падіння продажів електромобілів
На тлі падіння продажів електромобілів компанії генеральний директор Nissan Макота Учіда скористався порадою своєї дружини.
У Китаї показали новий позашляховик Haval H9У Китаї показали новий позашляховик Haval H9
Компанія Haval, яка належить китайському концерну Great Wall Motor, офіційно представила у Китаї позашляховик Haval H9 нового, другого, покоління.
Флагманський електрокросовер Jeep розсекретили на фотоФлагманський електрокросовер Jeep розсекретили на фото
Новий Jeep Wagoneer S - 5-метровий електрокросовер із трьома рядами сидінь. Його оснастять 600-сильною установкою, а запас ходу становитиме близько 640 км.
Китайський стартап розпочав виробництво електричного спорткараКитайський стартап розпочав виробництво електричного спорткара
Зовні невеликий двомісний електромобіль нагадує легендарний ралійний Lancia Stratos, який випускався у 1970-х роках.
Tesla працює над компактним кросовером під кодовою назвою RedwoodTesla працює над компактним кросовером під кодовою назвою Redwood
Компанія Tesla працює над компактним електричним кросовером під кодовою назвою Redwood, старт виробництва якого заплановано на червень 2025 року.
Мультитули Leatherman - Ваш незамінний помічник в автомобільній подорожіМультитули Leatherman - Ваш незамінний помічник в автомобільній подорожі
Подорожі автомобілем можуть бути як безтурботними, так і непередбачуваними. Важливо бути готовим до будь-яких ситуацій, і одним із найкращих способів це зробити - мати під рукою відмінний багатофункціональний інструмент.
Opel презентує новий 100% електричний SUV з легендарною назвою FronteraOpel презентує новий 100% електричний SUV з легендарною назвою Frontera
Екологічна мобільність: новий позашляховик розширить лінійку акумуляторних електричних двигунів Opel.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015