Новости за 22.07.2024

Cadillac презентував стильний люксовий кабріолет SolleiCadillac презентував стильний люксовий кабріолет Sollei
Cadillac Sollei - представницький електричний кабріолет довжиною понад 5 метрів. У його салоні встановлені широкий дисплей та невеликий холодильник.
В Україні працюють заокеанські маршрутки із двигуном V10В Україні працюють заокеанські маршрутки із двигуном V10
Сьогодні пасажирські перевізники в Україні використовують досить різномастий рухомий склад, особливо на заміських маршрутах.
Міноборони кодифікувало понад 20 зразків спеціальної легкої автомототехніки з початку 2024 рокуМіноборони кодифікувало понад 20 зразків спеціальної легкої автомототехніки з початку 2024 року
За 6 місяців 2024 року Міністерство оборони України кодифікувало та допустило до експлуатації у Збройних силах України понад 20 зразків спеціальної легкої автомототехніки.
«Дія» повідомлятиме причину відмови у перереєстрації авто«Дія» повідомлятиме причину відмови у перереєстрації авто
Команда Дії та сервісних центрів МВС вдосконалюють послуги для водіїв. Відтепер у Дії можна дізнатися причину відмови у перереєстрації авто. Відповідне оновлення застосунку вже доступне.
Культовий американський спорткар завівся після кількох десятиліть простою в гаражіКультовий американський спорткар завівся після кількох десятиліть простою в гаражі
Спорткар Chevrolet Corvette 1965 року оснащений рідкісним 5,4-літровим V8 потужністю 365 сил. Кабріолет здатен розігнатися до 100 км/год за 6,3 с і розвинути 230 км/год.
KIA EV6 GT отримає «фейкову» коробку передач від Hyundai Ioniq 5 NKIA EV6 GT отримає «фейкову» коробку передач від Hyundai Ioniq 5 N
Високопродуктивний варіант електричного кросовера від KIA успадкує деякі характеристики свого брата Hyundai Ioniq 5, зокрема - імітовану семиступінчасту коробку передач.
Роздрібні ціни на паливо зросли у мережах середнього цінового діапазонуРоздрібні ціни на паливо зросли у мережах середнього цінового діапазону
Протягом минулого тижня мережі середнього цінового діапазону збільшували вартість світлих нафтопродуктів, коли маркетмейкери й дискаунтери тримали їх без змін.
Стало відомо скільки українці гублять водійських посвідченьСтало відомо скільки українці гублять водійських посвідчень
Часто стаються випадки, коли громадяни втрачають свої водійські документи. Але в таких випадках не варто хвилюватись, адже посвідчення водія можливо швидко та легко відновити як онлайн, так і в сервісному центрі МВС.
У Китаї показали недорогий пікап MaxusУ Китаї показали недорогий пікап Maxus
Новий Maxus Star X - недорогий середньорозмірний пікап. Модель запропонують у 480-сильній електричній версії та з 224-сильним турбодизелем.
Представлено новітній сімейний мінівен Geely Jiaji 2025Представлено новітній сімейний мінівен Geely Jiaji 2025
Geely офіційно представила в Китаї мінівен Jiaji 2025 модельного року. Автомобіль доступний у двох комплектаціях: Longteng Edition за 15 тисяч доларів і Pengcheng Edition за 16,5 тисяч доларів.
Продажі Tesla в США та Європі стрімко падаютьПродажі Tesla в США та Європі стрімко падають
Здається, цей рік для Tesla почався не дуже вдало. Після рекордних результатів 2023 року, коли американський автовиробник був найбільш результативним виробником електромобілів, 2024 рік не виглядає таким радісним.
Верховна Рада встановила нові ліміти на зберігання пальногоВерховна Рада встановила нові ліміти на зберігання пального
Українці зможуть легально зберігати до 5000 літрів палива без дозвільних документів. Щоправда, лише на «прифронтових територіях».
Названо найпопулярніші бензинові авто в УкраїніНазвано найпопулярніші бензинові авто в Україні
Автомобілі з бензиновими моторами, як і раніше, переважають на українському ринку. За півроку в країну імпортували 14 100 нових та близько 55 тисяч вживаних бензинових машин.
В Індонезії представлено повністю електричний мінівен BYD M6В Індонезії представлено повністю електричний мінівен BYD M6
На Міжнародному автосалоні Gaikindo Indonesia (GIIAS) було презентовано новий BYD M6, який став першим мінівеном компанії та першим суто електричним MPV на індонезійському ринку.
Найдешевший Ferrari у світі продали за 20 тисяч доларівНайдешевший Ferrari у світі продали за 20 тисяч доларів
Ferrari Dino 208 GT4 - рідкісне чотиримісне купе 70-х. Суперкар оснащений 2,0-літровим V8 потужністю 170 к.с. і здатен розвинути 220 км/год.
Що буде з вантажем у фурі, якщо різко загальмувати?Що буде з вантажем у фурі, якщо різко загальмувати?
Виїзд на шосе прямо перед вантажівкою є найбільшою неприємністю для далекобійників, але ще гірші наслідки настають, коли такий легковик починає гальмувати.
Xpeng і Volkswagen створюють проект розробки нової архітектури електромобіляXpeng і Volkswagen створюють проект розробки нової архітектури електромобіля
Китайський Xpeng і німецький Volkswagen будуть спільно розробляти нову архітектуру електромобілів. Проєкт передбачає створення спільних майстерень у Гуанчжоу і Хефеї для роботи інженерів обох компаній.
Словаччина погрожує призупинити постачання пального в УкраїнуСловаччина погрожує призупинити постачання пального в Україну
Роберт Фіцо провів телефонну розмову з українським колегою Денисом Шмигалем, під час якої розкритикував включення до санкційного списку російської компанії «Лукойл».
Tesla підвищує ціни дві популярні моделіTesla підвищує ціни дві популярні моделі
Компанія Tesla підвищила ціни на електромобілі Model S і Model X на 2000 доларів при тому, що продажі саме цих моделей в останні місяці поступово падають.
Урядовий законопроєкт про підвищення військового збору викликав небувалий ажіотаж на авторинкуУрядовий законопроєкт про підвищення військового збору викликав небувалий ажіотаж на авторинку
Покупці намагаються швидко придбати ті автівки, які є у наявності, щоб уникнути сплати додаткових 15 відсотків нового податку.
Ford знизить темп запровадження електромобілів в ЄвропіFord знизить темп запровадження електромобілів в Європі
Ford затято вірив в успіх своїх планів щодо повної електрифікації модельного ряду, однак, тепер стало відомо, що компанія визнала свої наміри з просування електромобілів занадто амбітними.
В Україні стартують продажі нового Suzuki SwiftВ Україні стартують продажі нового Suzuki Swift
ДП «АВТО Інтернешнл», офіційний імпортер автомобілів і мототехніки SUZUKI в Україні, оголошує про старт продажів найновішої генерації легендарного Suzuki Swift в Україні.
Укртелеком отримав майже 300 автомобілів CITROEN в оперативний лізинг у Avis УкраїнаУкртелеком отримав майже 300 автомобілів CITROEN в оперативний лізинг у Avis Україна
Це перший досвід поставки автомобілів CITROEN в Укртелеком, що перетворився на багаторічне партнерство.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2024