Новости за 22.04.2024

Автовиробник Polestar представив власний смартфонАвтовиробник Polestar представив власний смартфон
Для досягнення цієї мети компанія розробила Polestar Phone, створений спеціально для китайських споживачів, які купують один із її електромобілів.
BYD застерігає від використання YangWang U8 як рятувального човнаBYD застерігає від використання YangWang U8 як рятувального човна
Компанія YangWang Automobile, яка належить BYD, ще раз пояснила власникам позашляховика принцип роботи «режиму броду» та прокоментувала доцільність його використання.
Honda інвестує 808 млн доларів у Бразилію до 2030 рокуHonda інвестує 808 млн доларів у Бразилію до 2030 року
За даними уряду Бразилії, інвестиції, обіцяні автовиробниками країні на найближчі роки, вже становлять майже 130 мільярдів реалів.
Новий пікап BYD отримав назву SharkНовий пікап BYD отримав назву Shark
Компанія підтвердила назву моделі напередодні її офіційної презентації на Пекінському автосалоні. Відомо, що новинка є плагін-гібридом й стане головним конкурентом Ford Ranger PHEV.
У США суттєво збільшується кількість швидкісних зарядок для електромобілівУ США суттєво збільшується кількість швидкісних зарядок для електромобілів
Встановлення станцій швидкої зарядки постійного струму для електромобілів набирає обертів у США - у першому кварталі 2024 року їх кількість зросла на 7,6 відсотка та склала майже 8200 штук.
Новий Porsche Cayenne GTS став ще потужнішимНовий Porsche Cayenne GTS став ще потужнішим
Porsche представила новий Cayenne GTS. Окрім зовнішніх змін, кросовер пережив декілька істотних технологічних поліпшень.
Китайці хотіли купити один із французьких брендів StellantisКитайці хотіли купити один із французьких брендів Stellantis
Бос концерну Карлос Таварес дав зрозуміти, що пропозиції скоротити кількість брендів в орбіті Stellantis надходять постійно.
Новий електричний кросовер від Smart показали на реалістичних фотоНовий електричний кросовер від Smart показали на реалістичних фото
Сегмент електричних кросоверів незабаром поповниться інноваційною новинкою від компанії Smart. Йдеться про модель, яка зараз відома під індексом Smart #5.
Опубліковано рейтинг найбільш продаваних автомобілів 2024 року в СШАОпубліковано рейтинг найбільш продаваних автомобілів 2024 року в США
Завдяки таблиці продажів автовиробників за перший квартал ми отримуємо попередній огляд того, як 2024 рік може вплинути на автомобільну промисловість США.
Тюнери з Mansory допрацювали електричний скутер VespaТюнери з Mansory допрацювали електричний скутер Vespa
Цікаво, що допрацьована лінійка скутерів від Mansory несе на собі більше вуглецевого волокна, ніж деяві супербайки.
Aston Martin DBX707 «похвалився» новим салономAston Martin DBX707 «похвалився» новим салоном
Aston Martin більше не продаватиме стандартний DBX. У 2025 році він зникне з модельної лінійки. Клієнтам запропонують лише Aston Martin DBX707, який вважається найпотужнішим кросовером бренду.
В мережі показали, як майстри Tesla лагодять проблемну педаль CybertruckВ мережі показали, як майстри Tesla лагодять проблемну педаль Cybertruck
Річ у тім, що згідно з документом NHTSA, педаль акселератора Cybertruck може зміщуватись зі свого правильного положення, коли водій натисне на неї ногою.
У Харкові відкрили перший в Україні сервісний центр МВС в укриттіУ Харкові відкрили перший в Україні сервісний центр МВС в укритті
В Україні це перший сервісний центр МВС, який розпочав обслуговувати громадян в укритті. Тут облаштовані зона очікування, робочі місця працівників для обслуговування громадян.
У Варшаві згорів єдиний у Польщі електромобіль Lucid AirУ Варшаві згорів єдиний у Польщі електромобіль Lucid Air
Причиною займання автомобіля за 230 тисяч доларів стало бажання водія ухилитися від зіткнення з іншим транспортним засобом. При цьому він врізався в дорожній стовп просто посеред перехрестя.
Tesla суттєво знизила вартість автопілотуTesla суттєво знизила вартість автопілоту
Tesla знизила на 4000 доларів вартість опції Full Self-Driving (FSD) - тепер вона коштує 8000 доларів замість 12 000.
Українці із початку року придбали майже 3 тисячі авто преміумкласуУкраїнці із початку року придбали майже 3 тисячі авто преміумкласу
За перші три місяці 2024 року українці придбали понад 2,8 тис. нових авто преміумкласу, що на 2 відсотка більше за результат аналогічного періоду минулого року.
В Україні запрацював ще один WIM-комплекс дистанційного зважування фурВ Україні запрацював ще один WIM-комплекс дистанційного зважування фур
На Хмельниччині запрацював комплекс дистанційного вагового контролю вантажівок. Обладнали його на ділянці автодороги М-30, км 331-588, яка є найдовшою в Україні.
Renault Estafette EV: як може виглядати наступник TraficRenault Estafette EV: як може виглядати наступник Trafic
Оригінальний Estafette випускався з 1959 по 1986 рік. Фургон мав розсувні двері водія та конкурував з Volkswagen Transporter. Тепер ця модель може отримати нову версію з ностальгічним виглядом, подібно до нових R5 та Twingo EV.
Розкішний електричний мінівен Zeekr 009 Grand представили офіційноРозкішний електричний мінівен Zeekr 009 Grand представили офіційно
«Грандіозну» версію можна відрізнити по решітці з нержавіючої сталі, яка вимагає 30 годин ручного полірування, а також унікальним 20-дюймовим кованим дискам, які піддаються 20 годинам полірування перед тим, як на них наноситься 240 смуг лазером.
Словаки побудували 1200-сильний квадроцикл із карбоновим кузовомСловаки побудували 1200-сильний квадроцикл із карбоновим кузовом
Словацька компанія Engler Automotive представила свій новий суперквадроцикл із 1200-сильним бензиновим двигуном V12 - Engler V12.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015