Новости за 22.01.2023

Mitsuoka готує заміну ретроседану ViewtMitsuoka готує заміну ретроседану Viewt
Невелика японська компанія Mitsuoka Motor, яка випускає автомобілі, що переважно нагадують британські моделі 1950-х та 1960-х років, готує заміну ретроседану Viewt.
FIAT Tipo перетвориться на недорогий компактний кросоверFIAT Tipo перетвориться на недорогий компактний кросовер
Новий FIAT Tipo кардинально зміниться і стане компактним міським кросовером. У моделі вперше буде електрична версія.
Легендарний бренд мотоциклів Harley-Davidson стане повністю електричнимЛегендарний бренд мотоциклів Harley-Davidson стане повністю електричним
Генеральний директор Harley Йохен Зейтц оголосив про те, що на його компанію чекають великі зміни.
Запас ходу нових електромобілів перевірили у реальних умовахЗапас ходу нових електромобілів перевірили у реальних умовах
Десять нових електромобілів здійснили масштабний автопробіг в Італії. Найменшу розбіжність паспортного та реального запасу ходу відзначено у MG 4, а найбільшу - у Renault Megane E-Tech.
Компанія BMW продовжує розробляти нові двигуни внутрішнього згорянняКомпанія BMW продовжує розробляти нові двигуни внутрішнього згоряння
Незважаючи на взятий автовиробниками курс на електрифікацію, німецька компанія BMW не має наміру повністю відмовлятися від традиційних двигунів внутрішнього згоряння.
Новий Suzuki Grand Vitara виходить на світовий ринокНовий Suzuki Grand Vitara виходить на світовий ринок
Suzuki Grand Vitara відродили у форматі компактного кросовера вартістю від 13 750 доларів. Модель дуже оснащена і запропонована в бензиновій та гібридній версіях.
Український авторинок серед інших країн Європи опустився на 6 позиційУкраїнський авторинок серед інших країн Європи опустився на 6 позицій
За підсумками 2022 року європейський авторинок також знизився на -4,6%, продемонструвавши найнижчі продажі з 1993 року.
У РФ повернули у виробництво застарілий 60-річний двигунУ РФ повернули у виробництво застарілий 60-річний двигун
Двигун ЗМЗ-523 веде свій родовід з 1963 року. З робочим об'ємом 4,7 л він розвиває всього 124 к. с. та відрізняється підвищеною витратою палива.
Новий Volkswagen ID.7 отримає «розумний» клімат-контрольНовий Volkswagen ID.7 отримає «розумний» клімат-контроль
Новинка отримає інноваційну систему клімат-контролю, яка здатна включатись автоматично після виявлення ключа-брелка, ще до того, як водій сяде в кабіну та почне поїздку.
Мінівен Toyota Hiace отримав оригінальну ретро-версіюМінівен Toyota Hiace отримав оригінальну ретро-версію
Передню частину Toyota Hiace зробили у ретро-стилі, а салон обробили шкірою. За бажанням можна вибрати занижену та позашляхову версії моделі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015