В Корпорации "Богдан" против пересмотра акцизного сбора. Это приведет лишь к удорожанию авто

11:00 02.09.2008
В Корпорации "Богдан" против пересмотра акцизного сбора. Это приведет лишь к удорожанию авто

Корпорація «Богдан», один з головних операторів автомобільного ринку України, занепокоєна ініціативою Міністерства фінансів України змінити принцип нарахування акцизного збору на нові автомобілі. За словами віце-президента корпорації Костянтина Ворушиліна, такі кроки незмінно можуть призвести до подорожчання автомобілів для кінцевого покупця. «Безумовно, принцип нарахування акцизу, який діє сьогодні, морально застарів. Втім, ми наголошуємо на необхідності завчасної зміни «правил гри».

Фінансові плани компанії затверджені і нелогічно вдруге за рік переглядати цінову політику. Більш того, на цей раз, в бік підвищення вартості авто»,- наголосив пан Ворушилін.

Нагадаємо, Міністерство фінансів розпочало розробляти проект постанови Кабінету Міністрів про введення нових ставок акцизного збору, яким заміниться принцип нарахування акцизу: при його визначенні використовуватиметься не об’єм двигуна, а вартість авто. Таким чином, до кінця поточного року Уряд розраховує додатково збільшити надходження до Державного бюджету на 250-300 млн. грн.


Источник: АвтоКонсалтинг
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015