Новости за 21.07.2022

Ілон Маск вважає, що опція «повного автопілота» FSD коштує надто малоІлон Маск вважає, що опція «повного автопілота» FSD коштує надто мало
Глава Tesla погрожує підвищити вартість опції, оскільки вважає, що зараз вона недооцінена.
Czinger готує чотиримісну «масову» модельCzinger готує чотиримісну «масову» модель
Компанія Czinger Vehicles до 2030 року розширить лінійку своїх автомобілів до шести чи семи моделей.
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio стилізували під модель 60-хAlfa Romeo Giulia Quadrifoglio стилізували під модель 60-х
Щоб перетворити актуальну Giulia Quadrifoglio на кшталт Giulia Tipo 105 1962 року, клієнтам доведеться заплатити сотні тисяч євро.
У Росії європейські фари для автомобілів замінять білоруськимиУ Росії європейські фари для автомобілів замінять білоруськими
Ними оснащуватимуть автомобілі УАЗу, ПАЗу, ЛІАЗу, АвтоВАЗу, «Уралу».
Ford представив нову зарядну станцію для електрокарівFord представив нову зарядну станцію для електрокарів
Ford розробив роботизовану зарядну станцію для електромобілів.
Toyota заявила, що планує випустити вантажівки на водневих паливних елементахToyota заявила, що планує випустити вантажівки на водневих паливних елементах
Автомобільний гігант Toyota разом із трьома іншими партнерами працюватиме над розробкою легких електричних вантажівок на водневих паливних елементах з метою їхнього запуску в Японії наступного року.
Tesla Model Y невдовзі отримає ще одного конкурентаTesla Model Y невдовзі отримає ще одного конкурента
Офіційний сайт Chevrolet нещодавно отримав розділ «майбутні автомобілі», а в ньому був опублікований профіль електричного кросовера Equinox EV.
Розіграш подарунків від SKODA «Відвага, лояльність, витримка».Розіграш подарунків від SKODA «Відвага, лояльність, витримка».
Компанія «Єврокар Сервіс» повідомляє про проведення розіграшу призів серед клієнтів сервісних станцій мережі SKODA в Україні.
Автомобілі Volkswagen Group чекає ще більша уніфікаціяАвтомобілі Volkswagen Group чекає ще більша уніфікація
Генеральний директор Volkswagen Томас Шефер поділився подробицями про майбутнє масових брендів, що входять до портфелю Volkswagen Group.
Зростання курсу долара не призведе до зростання цін на пальнеЗростання курсу долара не призведе до зростання цін на пальне
Не дивлячись на зростання офіційного курсу долара на 25%, ціни на пальне в українських мережах АЗС мають всі шанси втриматися на поточному рівні.
З Росії йде машинобудівний гігант ABBЗ Росії йде машинобудівний гігант ABB
Шведсько-швейцарська компанія ABB, що спеціалізується в галузі електротехніки, енергетичного машинобудування та інформаційних технологій, заявила про вихід з російського ринку.
Tesla виплатить $10,5 мільйонів компенсації родичам жертви ДТПTesla виплатить $10,5 мільйонів компенсації родичам жертви ДТП
Електрокар Tesla потрапив у ДТП на швидкості 187 км/год. Суд визнав, що в аварії винен загиблий водій, але все одно ухвалив виплатити величезну компенсацію його родині.
Як перефарбувати авто і при цьому не отримати штраф?Як перефарбувати авто і при цьому не отримати штраф?
Чимало автовласників вирішують змінити колір автомобіля. Як зробити це правильно, щоб не отримати якихось штрафів.
Tesla оприлюднила перші зображення нового покоління зарядних станцій V4 SuperchargerTesla оприлюднила перші зображення нового покоління зарядних станцій V4 Supercharger
Tesla показала дизайн нового покоління зарядних станцій V4 Supercharger в архітектурних кресленнях для нової станції в Денверсі, штат Массачусетс.
У великих мережах АЗС ціна на автогаз опустилася нижче за 30 грн/лУ великих мережах АЗС ціна на автогаз опустилася нижче за 30 грн/л
Середня ціна на скраплений газ у мережах АЗС в Україні зменшилася з 20 по 21 липня на 0,60 грн/л - до 30,36 грн/л.
Що робити, якщо в бензиновий автомобіль залили дизельне паливо?Що робити, якщо в бензиновий автомобіль залили дизельне паливо?
Трапляються випадки, коли, наприклад, через розсіяність оператора АЗС, у паливний бак автомобіля заливають дизельне паливо замість бензину чи навпаки.
Розсекречена найпотужніша та найшвидша HondaРозсекречена найпотужніша та найшвидша Honda
Honda Civic Type R нового покоління стала потужнішою та швидшою. При цьому заряджений хетчбек має набагато стриманіший вигляд, ніж попередник.
Знайдено фотографію одного з перших автомобілів у КиєвіЗнайдено фотографію одного з перших автомобілів у Києві
Автомобілізація Києва почалася 1896 року, коли для Київського округу шляхів сполучення придбали перший самохідний екіпаж за 2500 рублів.
У офіційному сервісному центрі SUZUKI «НІКО МЕГАПОЛІС» стартує сервісна кампанія - «ЛІТО В МЕГАПОЛІСІ».У офіційному сервісному центрі SUZUKI «НІКО МЕГАПОЛІС» стартує сервісна кампанія - «ЛІТО В МЕГАПОЛІСІ».
В офіційному сервісному центрі Suzuki з 13 червня стартує сервісна кампанія «Літо в Мегаполісі» в рамках якої діють спеціальні ціни на обслуговування системи вентиляції та кондиціонування зі знижкою 20% на роботи та 20% на запчастини.
Відновлено кредитування по програмі Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!Відновлено кредитування по програмі Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!
Ділимося гарними новинами!
Водіям нагадали про штрафи за незареєстроване ГБОВодіям нагадали про штрафи за незареєстроване ГБО
У мережі досі тривають дискусії з приводу необхідности реєстрації газобалонного обладнання в сервісному центрі МВС.
ЄС запровадив нові правила щодо українських посвідчень водіяЄС запровадив нові правила щодо українських посвідчень водія
ЄС прийняв нові правила, які розширюють можливості користуватися українськими посвідченнями водія.
«Укрзалізниця» домовилася з поляками про нові постачання пального«Укрзалізниця» домовилася з поляками про нові постачання пального
«Укрзалізниця» й одна із найбільших нафтопереробних компаній Східної Європи PKN Orlen (Польща) домовились про системні й оперативні постачання пального.
Ford припинив продаж популярних моделей Focus і FiestaFord припинив продаж популярних моделей Focus і Fiesta
Обсяги виробництва Ford Fiesta та Focus зменшилися через дефіцит автомобільних мікрочіпів. Тому черги на деякі версії моделей уже розтяглися на рік.
Пограма «Вік має значення» для автомобілів 5+ повертаєтьсяПограма «Вік має значення» для автомобілів 5+ повертається
Компанія Renault в Україні відновлює програму лояльності «Вік має значення» для клієнтів-власників автомобілів Renault чи Dacia старше 5-ти років*, яка діє в офіційній дилерській мережі Renault.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015