Новости за 21.06.2024

Тюнери з Manhart презентували 650-сильний BMW X3Тюнери з Manhart презентували 650-сильний BMW X3
Німецьке тюнінг-ательє Manhart презентувало новий проект на базі кросовера BMW X3. Вони не лише удосконалили його зовнішність, а й збільшили віддачу силової установки.
Італія оштрафувала компанію, яка видавала китайські автомобілі за італійськіІталія оштрафувала компанію, яка видавала китайські автомобілі за італійські
Уряд Італії оштрафував компанію DR Automobile, яка видавала експортовані китайські автомобілі за ті, що були зібрані в Італії. Повідомляється, що деякі з автомобілів DR були імпортовані з Китаю повністю, за винятком значків.
ЮНІСЕФ передав Україні 40 автівок для медиківЮНІСЕФ передав Україні 40 автівок для медиків
ЮНІСЕФ за сприяння уряду Іспанії передав МОЗ України 40 автомобілів для первинної ланки. Автівки призначені для надання патронажної допомоги новонародженим на дому.
На аукціон виставлять 111-річного попередника TeslaНа аукціон виставлять 111-річного попередника Tesla
Один з раритетний електромобіль початку минулого століття - американський Waverly Model 93 1913 року буде проданий на аукціоні Mecum у Каліфорнії в серпні нинішнього року.
До навчального сезону Україна закупить 500 шкільних автобусівДо навчального сезону Україна закупить 500 шкільних автобусів
Щоб підвозити дітей до шкіл з укриттями, уряд виділив 1 мільярд гривень на автобуси. Гроші розподілили між областями.
BMW готує електромобілі початкового рівня під назвою i1 та i2BMW готує електромобілі початкового рівня під назвою i1 та i2
Нові бюджетні електромобілі використовуватимуть архітектуру Neue Klasse. Ймовірно, BMW i1 пропонуватиметься у кузовах хетчбек і седан, а i2 буде кросовером, чи купе-кросовером.
Новий Audi RS3 став найшвидшим на НюрбургрингуНовий Audi RS3 став найшвидшим на Нюрбургрингу
На знаменитій трасі Нюрбургрінг оновлена ​​версія Audi RS3 встановила рекорд. 400-сильний спортседан із 2,5-літровим турбованим мотором показав найкращий час на колі, випередивши конкурента з Баварії.
Zeekr заборонив продавати свої автомобілі у РФ та БілорусіZeekr заборонив продавати свої автомобілі у РФ та Білорусі
Китайський виробник електромобілів Zeekr, який належить холдингу Geely, заборонив продавати свої автомобілі в країні-агресорі РФ та її сателіті - Білорусі.
ChatGPT тепер доступний у більшості моделей VolkswagenChatGPT тепер доступний у більшості моделей Volkswagen
Німецький автовиробник став одним з піонерів у сфері запровадження штучного інтелекту в інформаційно-розважальну систему автомобіля.
Лідерство Китаю на ринку електрокарів коштувало йому щонайменше 230 млрд доларівЛідерство Китаю на ринку електрокарів коштувало йому щонайменше 230 млрд доларів
Китай витратив 230,8 млрд доларів за понад десять років на розвиток індустрії електромобілів, встановили аналітики Центру стратегічних та міжнародних досліджень у Вашингтоні (CSIS).
Названо найпопулярніші бензинові авто на українському ринкуНазвано найпопулярніші бензинові авто на українському ринку
Українські автомобілісти продовжують віддавати перевагу «легковикам» із бензиновими моторами. Вони займають левову частку ринку як нових, так і старих машин.
Ford наближається до створення автопілота третього рівняFord наближається до створення автопілота третього рівня
Автономне водіння лишається актуальною темою і поки що не здійсненою мрією автомобільної галузі.
Канада може підвищити мита на китайські електрокариКанада може підвищити мита на китайські електрокари
Оттава досі не ухвалила остаточне рішення, однак, наймовірніше, скоро оголосить про початок публічних консультацій щодо мит, які вдарять по китайському експорту електромобілів до Канади.
Компанія Bugatti представила новий гіперкар TourbillonКомпанія Bugatti представила новий гіперкар Tourbillon
Дебют гіперкара Bugatti - завжди подія, настільки рідко в Мольсаймі показують нові моделі.
Rolls-Royce випустив гібридний двигун для танківRolls-Royce випустив гібридний двигун для танків
Виробник промислових моторів створив новий гібридний V10 потужністю 1 475 к.с., який використовуватиметься в бронетехніці.
Тюнери показали 1000-сильний рестомод Hummer H1 із мотором TeslaТюнери показали 1000-сильний рестомод Hummer H1 із мотором Tesla
Компанія North American Electric Vehicles презентувала свій новий проект. Ним став рестомод Hummer H1, який отримав назву Cyber-Hummer Executive Edition.
Попит на електрокари в Україні зріс у понад 2 разиПопит на електрокари в Україні зріс у понад 2 рази
Рекордні 20,8 тисяч електроавто ввезли в Україну за 5 місяців 2024 року. Попри відключення світла, попит на електрокари виріс у 2,1 рази за рік.
Третє покоління вантажівки Tatra T815-7 отримає броньовану кабіну для військових завданьТретє покоління вантажівки Tatra T815-7 отримає броньовану кабіну для військових завдань
Компанія Tatra Trucks використала виставку Eurosatory 2024 для презентації лінійки Tatra T815-7 Force третього покоління: бортова вантажівка 6х6 з трубчастою рамою була на стенді автовиробника в центрі уваги.
Крихітний електрокар виявився швидшим за Mercedes-AMG One на Хокенхайм-рингуКрихітний електрокар виявився швидшим за Mercedes-AMG One на Хокенхайм-рингу
Купе довжиною всього 3,5 метра змогло поставити абсолютний рекорд треку для машин із закритими колесами, перевершивши актуальний Mercedes-AMG One на 14 секунд і гоночні машини серії DTM.
Вінницьким нацгвардійцям передали мікроавтобус та паливозаправникВінницьким нацгвардійцям передали мікроавтобус та паливозаправник
Вінницька громада передала нацгвардійцям мікроавтобус Ford Transit, паливозаправник Renault Trucks, а також 5-ть «нічних» Mavic 3-Т, 11 рацій та 16 бодікамер.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015