Перший Концептуальний монобрендовий салон КІА Motors

15:11 15.08.2008
Перший Концептуальний монобрендовий салон КІА Motors

8-го серпня 2008 року компанія “НІКО-ЗАХІД”, офіційний дилер автомобілів КІА Motors на Львівщині, урочисто відкрила перший Концептуальний монобрендовий салон КІА Motors. Ця подія стала результатом плідної співпраці між компанією “НІКО-ЗАХІД” та “КІА Моторс Україна”, офіційним дистриб’ютором KІА Motors Corporation.

Салон КІА Motors від компанії “НІКО-ЗАХІД” став першим Концептуальним монобрендовим салоном корейської компанії на Львівщині. Високі світові стандарти якості, втілені в новому автосалоні, зроблять для його відвідувачів придбання автомобілів КІА та їх сервісне обслуговування комфортним та легким.

“Продажі KIA в Україні динамічно зростають і ми впевнені, що доля ринку цих автомобілів буде збільшуватись і надалі, в тому числі завдяки успішній роботі компанії “НІКО-ЗАХІД”, яка після річної роботи офіційним дилером сьогодні вже відкриває перший салон в регіоні подібного рівня”, – прокоментувала  комерційний директор “КІА Моторс Україна” Наталія Дороніна.

В першому львівському Концептуальному монобрендовому салоні КІА Motors, загальною площею понад 1000 м², представлений весь модельний ряд автомобілів KIA. До послуг клієнтів пропонуються спеціальні умови кредитування та лізингу, послуга Trade-in (обмін старого автомобіля на новий з доплатою), системи лояльності (система дисконту, система накопичувальних бонусів) та можливість протестувати будь-яку модель автомобіля.

Зазначимо, що компанія “НІКО-ЗАХІД” є офіційним дилером KIA Motors на Львівщині з липня 2007 року. “Усього рік знадобився нам для виведення автомобілів KIA в регіоні на принципово новий, вищий щабель представлення та їх сервісного обслуговування. Це дуже гарний результат, яким ми надзвичайно пишаємося”, - зазначила на прес-конференції, присвяченій відкриттю салону, в.о. Генерального директора ДП “НІКО-ЗАХІД” Леся Падучак.

Відкриття Концептуального монобрендового салону KIA - гарна можливість для компанії “НІКО-ЗАХІД” з розширення частки роздрібного авторинку Львівщини. Адже корейський бренд дуже популярний в Україні - за результатами першого півріччя бренд KIA з 3,53% долею ринку увійшов до ТОП-10 всеукраїнських продажів автомобілів. Після помітного зниження цін в серпні практично на всі моделі автомобілів KIA, безумовно, продажі цих надійних та доступних корейських автомобілів зростатимуть ще динамічніше. В цьому році компанія “НІКО–ЗАХІД” планує реалізувати 700  автомобілів.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015