Новости за 20.05.2024

Названо найпопулярніші бензинові автомобілі в УкраїніНазвано найпопулярніші бензинові автомобілі в Україні
Бензинові автомобілі в Україні займають майже половину ринку і їх продажі зростають. Найбільшим попитом користуються кросовери.
Купе Chevrolet Camaro переведуть на електротягуКупе Chevrolet Camaro переведуть на електротягу
Президент GM Марк Ройс заявив, що Camaro потрібно відродити у вигляді суттєво оновленого поні-кара, натякаючи та те, що його ціна може стартувати від 35 000 доларів.
Land Rover Defender 90 отримав відкриту версіюLand Rover Defender 90 отримав відкриту версію
Нідерландська компанія Heritage Customs, що пропонує комплекти «прикрас» для Land Rover Defender, конвертувала базову версію нового позашляховика в кабріолет.
У BMW розповіли, коли почнеться виробництво електричного кросовера Neue KlasseУ BMW розповіли, коли почнеться виробництво електричного кросовера Neue Klasse
Компанія BMW оголосила про початок виробництва позашляховика Neue Klasse, який ознаменує нову електричну еру для бренду, наприкінці 2025 року.
Виявлено рідкісний 36-річний Chevrolet Corvette без пробігуВиявлено рідкісний 36-річний Chevrolet Corvette без пробігу
Виготовлено лише 2050 ювілейних Chevrolet Corvette 35th Anniversary, всі вони пофарбовані в білий колір. Спорткар оснащений 240-сильним V8.
Honda у США представить водневий вантажний тягачHonda у США представить водневий вантажний тягач
Компанія Honda представить концепт вантажівки на водневих паливних елементах класу 8: світову премєру японський виробник покаже на найбільшій виставці передових технологій для комерційних автомобілів ACT Expo 2024.
Suzuki Jimny «приміряв» зовнішність Lancia Delta IntegraleSuzuki Jimny «приміряв» зовнішність Lancia Delta Integrale
Токійське тюнінг-ательє DAMD почало продавати стайлінг-пакети для Suzuki Jimny/Jimny Sierra, представлені в січні 2024 року. Їх два - Little 5 та Little D.
Електромобіль Leapmotor C16 дебютував у КитаїЕлектромобіль Leapmotor C16 дебютував у Китаї
Електромобіль Leapmotor C16 - сімейний кросовер із трьома рядами сидінь та багатим оснащенням. Його запропонують у модифікаціях потужністю 218 та 288 к.с.
Автомобілі Fiat конфіскували через італійський прапор на кузовіАвтомобілі Fiat конфіскували через італійський прапор на кузові
Італійська поліція конфіскувала 134 автомобіля Fiat через крихітний прапор на борту. Влада вилучила автомобілі за незаконне використання італійського прапора, тому, що автомобілі виготовлені в Марокко.
Nissan X-Trail «причепурився» до 90-річчя компаніїNissan X-Trail «причепурився» до 90-річчя компанії
Компанія Nissan відсвяткувала своє 90-річчя випуском нової версії кросовера X-Trail.
Tesla забрала з електромобілів застосунок для онлайн-ігор SteamTesla забрала з електромобілів застосунок для онлайн-ігор Steam
Tesla повідомляє новим покупцям Model S і Model X, що вони не матимуть доступу до застосунку з онлайн-іграми Steam у своїх електромобілях.
McLaren представив лінійку електричних велосипедівMcLaren представив лінійку електричних велосипедів
McLaren Automotive, відома своїми суперкарами та участю в перегонах «Формули-1», розширює свою лінійку, випускаючи серію електричних гірських велосипедів.
Новий MINI Cooper JCW візьме участь у «24 годинах Нюрбургрингу»Новий MINI Cooper JCW візьме участь у «24 годинах Нюрбургрингу»
Офіційна презентація гарячого хетчбека John Cooper Works наступного покоління відбудеться не раніше осені. Але закамуфльований прототип хот-хетчу візьме участь у перегонах «24 години Нюрбургрингу».
Оголошено ціни на Новий Opel Combo та його 100% електричну версію: відомі комплектації, мінівени прямують в УкраїнуОголошено ціни на Новий Opel Combo та його 100% електричну версію: відомі комплектації, мінівени прямують в Україну
Новий мінівен Opel Combo вперше отримав фірмовий дизайн Opel Vizor.
Автомобілі бренду Maxus на конкурсі Авто 2024 року в УкраїніАвтомобілі бренду Maxus на конкурсі Авто 2024 року в Україні
Пікап Maxus Т90 і електричний кросовер Euniq 6 посіли почесні місця в конкурсі Автомобіль року 2024!
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015