Новости за 20.03.2023

Президент підписав закон щодо розвитку електрозарядної інфраструктури та електротранспортуПрезидент підписав закон щодо розвитку електрозарядної інфраструктури та електротранспорту
Передбачається спрощення процедури розміщення електрозарядних станцій та поступову відмову від експлуатації громадського транспорту з двигунами внутрішнього згоряння.
Skoda обіцяє не збільшувати ціни на оновлену OctaviaSkoda обіцяє не збільшувати ціни на оновлену Octavia
Skoda Octavia, один з найпопулярніших автомобілів у Європі, готується до оновлення.
У компанії Mazda змінився генеральний директорУ компанії Mazda змінився генеральний директор
Mazda чекає зміна керівництва та ряд структурних змін, спрямованих на якнайшвидший перехід до виробництва автомобілів принципово нового типу.
Новий Mercedes-AMG SL 63 отримав апгрейд від MansoryНовий Mercedes-AMG SL 63 отримав апгрейд від Mansory
Ательє Mansory представило пакет доопрацювань моделі Mercedes-AMG SL 63 останнього покоління.
Tesla розкрила дані втрати ємності батареї через холодTesla розкрила дані втрати ємності батареї через холод
У списку оновлень програми Tesla App версії 4.19 додано індикацію втраченої частини заряду через низьку температуру, вона відображається прямо на повзунці із загальною залишковою ємністю тягової батареї.
Hyundai розробляє новий бюджетний кросовер Ai3Hyundai розробляє новий бюджетний кросовер Ai3
Компанія Hyundai готується випустити у продаж новий субкомпактний кросовер Hyundai Ai3. Фотошпигуни помітили його під час дорожніх випробувань.
Ferrari знімає з виробництва популярний спорткарFerrari знімає з виробництва популярний спорткар
З модельної лінійки італійської компанії Ferrari виключать кабріолет Portofino M. На зміну моделі з твердим верхом прийде спайдер Roma.
Lamborghini Urus отримав тюнінг на честь «Дня Святого Патрика»Lamborghini Urus отримав тюнінг на честь «Дня Святого Патрика»
Польське тюнінг-ательє Carlex Design представило свій останній проект, в основу якого ліг італійський кросовер Lamborghini Urus.
У РФ наклали арешт на всі активи концерну VolkswagenУ РФ наклали арешт на всі активи концерну Volkswagen
Група ГАЗ заперечує рішення Volkswagen припинити випуск авто на заводі у Нижньому Новгороді. Від німецького концерну вимагають компенсацію збитків розміром понад $200 мільйонів.
У Казахстані розробляють національний електромобільУ Казахстані розробляють національний електромобіль
Першим у модельній лінійці казахського бренду стане спортивно-люксовий хетчбек Qoshcar GT Vision 1. Зображення моделі опубліковано на сайті проєкту.
Дизайнери показали можливу зовнішність Audi Q5 2024Дизайнери показали можливу зовнішність Audi Q5 2024
Audi Q5 2024 модельного року отримає нову зовнішність у стилі електромобілів бренду. Очікується поява нових гібридних модифікацій і повністю електричної версії моделі.
Опубліковано перші рендери нової Mazda RX-8Опубліковано перші рендери нової Mazda RX-8
Автожурналісти вирішили представити, як може виглядати такий автомобіль.
Електричний Harley-Davidson LiveWire нарешті дістався ЄвропиЕлектричний Harley-Davidson LiveWire нарешті дістався Європи
Harley-Davidson запускає свій бренд електричних мотоциклів LiveWire у Європі. Першу модель LiveWire One тепер можна зарезервувати у Німеччині, Франції, Нідерландах та Великій Британії.
Британські експерти назвали найекономічніші сучасні автомобіліБританські експерти назвали найекономічніші сучасні автомобілі
Британське видання What Car провело дослідження та склало рейтинг найекономічніших сучасних автомобілів. До списку увійшли лише ті моделі, які витрачають менше 5 літрів палива на 100 км шляху.
Культовий Chevrolet Camaro SS понад 40 років був покинутий у старому гаражіКультовий Chevrolet Camaro SS понад 40 років був покинутий у старому гаражі
Chevrolet Camaro SS - потужна заряджена версія популярної моделі. Кабріолет оснащений 5,7-літровим V8 на 300 к.с. та розвиває 200 км/год.
Дослідники знайшли залежність між маркою автомобіля та IQ водіяДослідники знайшли залежність між маркою автомобіля та IQ водія
Спочатку у двох тисяч респондентів визначили рівень IQ, а потім дізналися, на яких автомобілях вони їздять.
ТОП-10 найнадійніших китайських автомобілівТОП-10 найнадійніших китайських автомобілів
Організація, яка перевіряє якість китайських авто, опублікувала рейтинг брендів КНР за підсумками минулого року.
Експерти назвали найбезпечніші автомобіліЕксперти назвали найбезпечніші автомобілі
Спираючись на оцінки фахівців цієї незалежної організації, експерти видання Autocar і склали рейтинг моделей, які є найбезпечнішими для водія та пасажирів (як дорослих, так і дітей).
На перший в Україні електрокросовер PEUGEOT оголошено ціниНа перший в Україні електрокросовер PEUGEOT оголошено ціни
Бренд PEUGEOT представляє в Україні свій найпопулярніший кросовер 2008, який тепер доступний у 100% електричному виконанні.
Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!
Hyundai Finance - це зручний та вигідний фінансовий інструмент придбання автомобілів в кредит.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015