Новости за 18.09.2022

Доля списаних у США автомобілів здивувала американцівДоля списаних у США автомобілів здивувала американців
Американське видання Jalopnik спільно з проектом Planet Money розповіли історію однієї з машин, яка потрапила до Туркменістану, де набула другого життя.
Колишній глава Ferrari розкритикував новий кросовер PurosangueКолишній глава Ferrari розкритикував новий кросовер Purosangue
Колишній керівник компанії Ferrari Лука ді Монтедземоло висловив свою думку щодо нового кросовера італійської марки, представленого напередодні.
На білоруському заводі Geely запустять виробництво нового седанаНа білоруському заводі Geely запустять виробництво нового седана
Генеральний директор підприємства «БелДжи» Геннадій Свідерський заявив в ефірі телеканалу «Білорусь 1» про розширення модельної лінійки марки Geely в країні.
General Motors розширює географію безпілотних таксі CruiseGeneral Motors розширює географію безпілотних таксі Cruise
Концерн General Motors оголосив про вихід сервісу безпілотних таксі Cruise за межі Каліфорнії.
Компанія Dodge представила 818-сильний Charger King DaytonaКомпанія Dodge представила 818-сильний Charger King Daytona
Компанія Dodge представила 5-ту машину із «прощальної» серії Last Call. Нею став Charger King Daytona із 818-сильним компресорним двигуном, особливим декором кузова та салону.
Названі найпопулярніші кросовери та позашляховики 2022Названі найпопулярніші кросовери та позашляховики 2022
Аналітичне агентство Focus2move склало рейтинг кросоверів та позашляховиків, найбільш популярних на світових ринках у 2022 році.
Стали відомі критерії, за якими американці обирають автомобіліСтали відомі критерії, за якими американці обирають автомобілі
Аналітичне агентство Statista провело дослідження, у ході якого повідомило, на які фактори насамперед звертають увагу жителі США під час виборів нових автомобілів.
BYD тестує новий електричний спорткарBYD тестує новий електричний спорткар
Блогер китайської соціальної мережі Weibo поділився зображенням дивного автомобіля у камуфляжі.
Новий KIA Sportage в РФ коштує як Porsche Cayenne в УкраїніНовий KIA Sportage в РФ коштує як Porsche Cayenne в Україні
KIA Sportage нового покоління у Росії продають за ціною від 76 700 доларів. За ці гроші в Україні чи в ЄС можна купити новий Porsche Cayenne.
Новий Ford Bronco Raptor показали в ДетройтіНовий Ford Bronco Raptor показали в Детройті
У 2022 році на автосалоні в Детройті (США) автовиробники показали багато цікавих новинок. Одна з них - позашляховик Ford Bronco Raptor.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015