Новости за 18.06.2024

У Китаї презентували брутальний позашляховик Dongfeng M-Hero 917 Dragon ArmorУ Китаї презентували брутальний позашляховик Dongfeng M-Hero 917 Dragon Armor
Dongfeng M-Hero 917 Dragon Armor отримав сталеві бампери, лебідку та багажник на даху. Позашляховик пропонують у гібридній та електричній модифікаціях.
Toyota Prius отримав нову спортивну версіюToyota Prius отримав нову спортивну версію
Лінійка аксесуарів для популярного ліфтбека включає передній спойлер, нові бічні спідниці і задній дифузор.
Mercedes-AMG показав «золотий» родстер SL 63Mercedes-AMG показав «золотий» родстер SL 63
Mercedes-AMG представив лімітовану «золоту» версію родстера SL 63. Силами заводської програми персоналізації Manufaktur створено сотню автомобілів під назвою Golden Coast.
Tesla готує автомобіль, який може літатиTesla готує автомобіль, який може літати
Ілон Маск знову дивує світ своїми заявами, цього разу стверджуючи, що новий Tesla Roadster зможе літати.
Новий електрокросовер Audi Q6 e-tron Sportback показали до презентаціїНовий електрокросовер Audi Q6 e-tron Sportback показали до презентації
Audi Q6 e-tron Sportback дебютує у версіях на 462 і 517 сил, а пізніше запропонують потужніший варіант RS. Запас ходу кросовера перевищить 600 км.
Maserati відзначила 20-річчя моделі МС12 випуском спецверсійMaserati відзначила 20-річчя моделі МС12 випуском спецверсій
Італійський автовиробник вирішив відзначити ювілей суперкара MC12 і представив відразу дві новинки на його честь - MC20 Icona та MC20 Leggenda.
GM-SAIC готує новий електричний позашляховик Starlight SGM-SAIC готує новий електричний позашляховик Starlight S
Спільний бренд GM та SAIC - Wuling - оприлюднив перші тизерні зображення свого нового електричного позашляховика Starlight S. Очікується, що модель матиме стартові ціну від 9 700 доларів в Китаї.
Виявлено найоригінальніше американське авто 90-х у новому станіВиявлено найоригінальніше американське авто 90-х у новому стані
Plymouth Prowler - оригінальний спорткар у стилі 1930-х років, випущений невеликою серією. Під капотом кабріолета встановлено 253-сильний V6.
Stellantis відкликає понад мільйон автомобілівStellantis відкликає понад мільйон автомобілів
Stellantis оголосила про масове відкликання понад мільйон автомобілів у США через проблему з камерами заднього виду.
Tatra показала на Eurosatory нове покоління вантажівок ForceTatra показала на Eurosatory нове покоління вантажівок Force
Tatra показала на Eurosatory нове покоління вантажівок Force На міжнародній виставці озброєння Eurosator 2024, яка проходить у Парижі з 17 по 21 червня.
Ford показав найпотужніший пікап у світіFord показав найпотужніший пікап у світі
Новий Ford F-150 Lightning SuperTruck створений для гірських перегонів. Він отримав 1400-сильну електричну установку, а також масивний карбоновий обвіс і величезне антикрило.
Xiaomi працює над гібридним автомобілемXiaomi працює над гібридним автомобілем
Представник Xiaomi випадково розкрив інформацію про те, що компанія працює над технологією гібридних автомобілів, опублікувавши скриншот, який містив опис вакансій та вимог.
Зеленський підписав закон про реформу автострахуванняЗеленський підписав закон про реформу автострахування
Законопроєкт про реформу автострахування парламент ухвалив 21 травня. Він узгоджує норми страхування автомобілів із законодавством Євросоюзу.
Представлено найпотужніший в історії серійний автомобіль AudiПредставлено найпотужніший в історії серійний автомобіль Audi
Новий Audi e-tron GT змінився зовні та всередині, а також став значно потужнішим - доступні версії на 679-925 сил. Топовий варіант здатен розігнатися до 100 км/год за 2,5 с.
Volvo знімає з виробництва седан S60 заради нового кросовераVolvo знімає з виробництва седан S60 заради нового кросовера
До кінця червня компанія Volvo припинить випуск колись популярного седана S60. Останні екземпляри моделі зійдуть з конвеєра заводу у Південній Кароліні (США).
У МВС спростували фейк про «збір інформації» щодо осіб із двома автоУ МВС спростували фейк про «збір інформації» щодо осіб із двома авто
Поширювана російськими джерелами інформація про нібито наявність у Сумах скриньки із оголошенням, де міститься заклик залишати дані про родини з двома авто, щоб транспортні засоби конфіскували на користь ЗСУ, є фейком.
Jeep оригінально анонсував запуск продажів нового Wagoneer S First EditionJeep оригінально анонсував запуск продажів нового Wagoneer S First Edition
На автомагістралі 75 в Оберн-Хіллз, штат Мічиган, водії помічають величезне зображення нового Jeep Wagoneer S First Edition, яке нанесене на фасад штаб-квартири Stellantis.
В Україні різко виріс попит на авто зі СШАВ Україні різко виріс попит на авто зі США
Середній вік імпортованих в Україну авто зі США становить 5,9 року. Найбільше ввозять бензинових авто, проте найпопулярнішими моделями є електрокари.
У Toko.ua розповіли, як правильно вибрати втулку стабілізатораУ Toko.ua розповіли, як правильно вибрати втулку стабілізатора
Втулки стабілізатора відіграють ключову роль у роботі автомобільної підвіски, забезпечуючи стабільність та безпеку під час руху.
Чи потрібно промивати двигун при заміні оливи?Чи потрібно промивати двигун при заміні оливи?
Однією з обговорюваних тем серед автолюбителів є необхідність промивки двигуна при заміні оливи. Спробуймо розібратися в цьому питанні.
Новий CITROEN C3 Aircross готується до світового дебютуНовий CITROEN C3 Aircross готується до світового дебюту
Зустрічаємо новинку всім світом на офіційному YouTube Бренду CITROEN!
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015