Новости за 18.04.2024

Mazda представила новий сімейний кросовер преміумкласуMazda представила новий сімейний кросовер преміумкласу
Кросовер Mazda CX-80 - преміальна модель із трьома рядами сидінь та багатим оснащенням. Автомобіль презентували у дизельній та гібридній модифікаціях.
Електромобіль Lucid Air оновили: більш швидка зарядка та складніша конструкціяЕлектромобіль Lucid Air оновили: більш швидка зарядка та складніша конструкція
«Дальнобійний» електромобіль Lucid Air Grand Touring оновили. У компанії кажуть, що завдяки вдосконаленій автоматичній попередній підготовці до зарядки під час руху авто, Air Grand Touring тепер може поновлювати запас енергії на станціях швидкої зарядки п
Незалежний дизайнер показав новий Alfa Romeo StelvioНезалежний дизайнер показав новий Alfa Romeo Stelvio
Віртуальний дизайнер, відомий в мережі як Theottle, поділився власним баченням нової генерації Stelvio.
Ford Mustang отримав на ювілей спеціальний ретро-пакетFord Mustang отримав на ювілей спеціальний ретро-пакет
Ford відсвяткував 60-річчя Mustang випуском нової комплектації під назвою «60th Anniversary Package». Презентація новинки відбулася на спеціальному заході у Шарлотті, Північна Кароліна.
Нова Toyota Camry 2025 виявилася дешевшою за попередницюНова Toyota Camry 2025 виявилася дешевшою за попередницю
Седан Toyota Camry 2025 подешевшав, проте його комплектація розширена. На ключових ринках модель буде доступна виключно у гібридних версіях.
Представлено Volkswagen ID.4 Crozz 2024Представлено Volkswagen ID.4 Crozz 2024
Volkswagen представив новий кросовер ID.4 Crozz 2024-го модельного року. Новий автомобіль доступний у трьох конфігураціях за ціною від 33 000 і 40 500 доларів у Китаї.
У Польщі хочуть заборонити продаж алкоголю на АЗСУ Польщі хочуть заборонити продаж алкоголю на АЗС
Дональд Туск розглядає варіант, щоб заборонити продаж алкоголю на автозаправках. Очільниця МОЗ пояснила, що для введення обмежень потрібна згода коаліції. На її думку алкоголь взагалі мають перестати продавати на АЗС.
Китайський Changan побудував багатоцільовий кросовер-позашляховикКитайський Changan побудував багатоцільовий кросовер-позашляховик
Офіційно він позиціонується як «чисто електричний багатоцільовий пасажирський автомобіль». Презентація Qiyuan E07 відбудеться 25 квітня.
Dongfeng планує виробляти понад 100 000 електрифікованих авто в Італії щорокуDongfeng планує виробляти понад 100 000 електрифікованих авто в Італії щороку
Незабаром Італія зможе залучити до своїх берегів нового виробника авто. Мова йде про китайську компанію Dongfeng Motor Group, яка зацікавлена у виробництві понад 100 000 електрифікованих автомобілів на рік у країні.
Новий Hyundai IONIQ 6 N помітили на НюрбургрингуНовий Hyundai IONIQ 6 N помітили на Нюрбургрингу
Нещодавно було помічено перший тестовий прототип на знаменитій трасі «Зелене Пекло» у Німеччині, що підтверджує початок екстремальних дорожніх випробувань після нещодавнього відновлення роботи траси.
Спеціальні машини розбиратимуть завали на ДонеччиніСпеціальні машини розбиратимуть завали на Донеччині
Для ліквідації наслідків ворожих атак й розбору завалів Донеччина терміново закупила для своїх громад 20 британських екскаваторів-навантажувачів SiteMaster.
Нову бюджетну модель Mitsubishi показали із несподіваним дизайномНову бюджетну модель Mitsubishi показали із несподіваним дизайном
Офіційної інформації про Mitsubishi Mirage наступного покоління наразі немає. Однак цифровий художник Theottle показав свій варіант можливого майбутнього електрокара.
BMW X5 отримав нову спортивну версіюBMW X5 отримав нову спортивну версію
Тюнінг BMW X5 виконали в німецькому ательє AC Schnitzer. Кросовер отримав агресивний обвіс, а потужність його турбодизеля виросла до 382 к.с.
Новий електричний мінівен від Geely показали на нових фотоНовий електричний мінівен від Geely показали на нових фото
У грудні минулого року компанія LEVC анонсувала новий електричний мінівен під назвою L380, а тепер у мережі опублікували зображення салону новинки.
Chery готує новий електричний мінівен Exeed E08Chery готує новий електричний мінівен Exeed E08
Компанія Chery офіційно представила зображення свого нового автомобіля Exeed E08, який, найімовірніше, є повністю електричним багатоцільовим транспортним засобом (MPV).
BMW Group представить новий і4 та MINI Aceman вже наступного тижняBMW Group представить новий і4 та MINI Aceman вже наступного тижня
Компанія BMW незабаром представить електричну версію 4 серії та новий електромобіль від MINI. Нові i4 та MINI Aceman дебютують на Пекінському автосалоні вже наступного тижня.
Ford відкликає понад 450 тисяч автомобілів у СШАFord відкликає понад 450 тисяч автомобілів у США
Компанія Ford відкликає понад 456,5 тисячі компактних позашляховиків і пікапів у США через можливі проблеми з акумулятором.
Євросоюз запроваджує нові правила кібербезпеки в автомобіляхЄвросоюз запроваджує нові правила кібербезпеки в автомобілях
Сучасні автомобілі оснащені камерами та високотехнологічними датчиками, які підтримують безліч систем для нашої безпеки та зручності. Однак усі ці технології роблять їх потенційною мішенню для хакерів і кібератак.
Найпопулярніший кемпервен отримає виконання Last EditionНайпопулярніший кемпервен отримає виконання Last Edition
Відразу відзначимо, що замовити цю модель у дилерів вже не можна - всі автомобілі у виконаннях Beach, Coast та Ocean, на жаль, розпродані.
Новий електричний кросовер Huawei викликав ажіотаж на ринкуНовий електричний кросовер Huawei викликав ажіотаж на ринку
17 квітня стартував прийом попередніх замовлень на новий кросовер Huawei Aito M5, доступний у версіях з електричною та гібридною силовою установками. За перший же день було оформлено понад 6000 попередніх замовлень.
Стали відомі технічні подробиці про нову найпотужнішу Tesla Model 3Стали відомі технічні подробиці про нову найпотужнішу Tesla Model 3
Вихід найпотужнішої версії не за горами, враховуючи, що попередні деталі ховалися у вихідному коді британського конфігуратора компанії.
Український ВПК збільшив потужності виробництва САУ «Богдана»Український ВПК збільшив потужності виробництва САУ «Богдана»
Український ВПК збільшує потужності виробництва сучасних 155-мм САУ «Богдана». Мова вже йде про досягнення темпу у 10 САУ «Богдана» за місяць, який запланований на квітень, при цьому надалі він буде збільшуватись.
Новий Hongqi L1 розсекретили напередодні дебютуНовий Hongqi L1 розсекретили напередодні дебюту
Новий Hongqi L1 - дорогий 5,3-метровий седан із екстравагантним дизайном. Модель запропонують у потужних гібридних версіях на 395 і 490 сил.
Google Maps отримав кілька корисних функцій для власників електромобілівGoogle Maps отримав кілька корисних функцій для власників електромобілів
Застосунок Google Maps отримав важливе оновлення, що спрощує пошук зарядних пристроїв та інформації про них. Ці функції застосують на картах найближчими місяцями.
Названо регіональних лідерів з реєстрацій електромобілів за I квартал 2024 рокуНазвано регіональних лідерів з реєстрацій електромобілів за I квартал 2024 року
За перші три місяці 2024 року український парк електромобілів збільшився майже на 11,9 одиниць. Це у 2,4 рази більше, ніж за І квартал 2023 року.
Toyota планує представити повністю електричний HighlanderToyota планує представити повністю електричний Highlander
Японський автовиробник має скоротити своє відставання від інших автовиробників в сфері виробництва електромобілів. Саме тому компанія має намір електрифікувати другий за популярністю кросовер бренду в США.
Дворічний син запустив Tesla Model X та збив вагітну матірДворічний син запустив Tesla Model X та збив вагітну матір
Жінка з Каліфорнії, США, подала до суду на Tesla, стверджуючи, що недолік конструкції Model X дозволив її дворічному сину запустити авто та збити її, коли вона була вагітна другою дитиною.
Дорогий суперкар Lamborghini спалили під час сваркиДорогий суперкар Lamborghini спалили під час сварки
Сварка двох автодилерів закінчилася підпалом Lamborghini Gallardo. Суперкар вартістю понад 100 000 доларів повністю вигорів і відновити його неможливо.
Кличко пообіцяв у вересні відкрити проїзд Подольсько-Вознесенським шляхопроводомКличко пообіцяв у вересні відкрити проїзд Подольсько-Вознесенським шляхопроводом
Наразі будівельники облаштують тунель, який проходитиме під залізницею. Паралельно ведеться робота з організації проїзду до вулиці Бальзака.
Бренд CITROEN посилює позиції в сегменті B-SUV, представляючи Новий CITROEN С3 Aircross: стильний, міцний, універсальнийБренд CITROEN посилює позиції в сегменті B-SUV, представляючи Новий CITROEN С3 Aircross: стильний, міцний, універсальний
Бренд CITROEN демонструє перші зображення абсолютно Нового CITROEN C3 Aircross - компактного кросовера, який уже незабаром буде доступний для продажу в Європі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015