Підрозділ Stellantis Pro One відкриває новий центр Global Commercial Vehicles Hub

14:13 27.09.2024
Підрозділ Stellantis Pro One відкриває новий центр Global Commercial Vehicles Hub

Підрозділ Stellantis Pro One святкує важливу подію - урочисте відкриття свого нового глобального центру-хабу комерційних транспортних засобів на території бізнес-центру Mirafiori Automotive Park 2030 в місті Турін, Італія. Новий центр-хаб поєднав усі функції, які допоможуть узгодити стратегії розвитку та принципи керування різноманітних бізнес-одиниць в структурі Концерну Stellantis, що допоможе підвищити ефективність та збільшити швидкість прийняття рішень.

Новий центр-хаб, який налічує понад 80 експертів зі створення комерційних автомобілів, об’єднає численні крос-брендові функції, включаючи: інжиніринг та маркетинг, розробку продуктів, продажі та фінансування, логістику та зв’язок, керування людськими ресурсами, сферу закупівлі компонентів, розробку транспортних засобів для відпочинку, контроль виробництва та інші види діяльності щодо випуску комерційних фургонів. Крім того, новий центр-хаб буде виконувати роль «керівного центру» для всіх співробітників, залучених до глобального бізнесу комерційних автомобілів Концерну Stellantis. Команди спеціалістів будуть координувати свою роботу з іншими бізнесами або торговими центрами, а також виробничими майданчиками комерційних автомобілів по всьому світу. Таким чином, підрозділ Stellantis Pro One зможе виконати свою місію щодо зміцнення та утримання глобального лідерства в сегменті комерційних автомобілів.

Карлос Таварес (Carlos Tavares), генеральний директор Stellantis, заявляє: «Глобальний центр-хаб комерційних транспортних засобів підрозділу Stellantis Pro One спрямований на те, щоб використовувати найкращі напрацювання від наших команд спеціалістів, нехай навіть вони розташовані у різних регіонах світу. Це дозволить втілити наші амбіції розвитку в дуже прибутковому ринковому сегменті, який наразі приносить одну третину загальних доходів Концерну. Крім того, рішення створити цей центр-хаб саме на території бізнес-центру Mirafiori Automotive Park 2030 є ще одним свідченням нашої глибокої відданості Італії».

Нагадаємо, що цього року підрозділ Stellantis Pro One відзначав й інші значні досягнення.

Так, у першій половині 2024 року підрозділ Stellantis Pro One забезпечив власні лідируючі позиції в трьох регіонах: Європа 30, Південна Америка, Близький Схід та Африка. Ці вражаючі результати підкреслюють сильну присутність Stellantis Pro One на глобальному ринку комерційних автомобілів з шістьма Брендами, що дозволяє виконувати стратегічний план Stellantis Dare Forward 2030. При цьому бізнес комерційних транспортних засобів забезпечує одну третину чистого прибутку Концерну Stellantis. Також планується отримати прибуток 5 мільярдів євро від підключених послуг.

Підрозділ Stellantis Pro One повністю оновив весь модельний ряд комерційних автомобілів-фургонів, випустивши одночасно 12 нових моделей від CITROEN, PEUGEOT, Opel та Vauxhall, а також FIAT Professional. Серед представлених моделей - комерційні автомобілі всіх класів та сегментів, зі 100% електроприводом або воднево-електричними силовими установками, а також пікапи. Крім того, сегмент комерційних транспортних засобів розширився унікальною пропозицією автомобілів-фургонів з інноваційними силовими агрегатами - наприклад, з використанням водневих паливних елементів.

Завдяки тісній співпраці зі своїми клієнтами та прагнучи задовольнити різноманітні запити на створення індивідуальних автомобілів, підрозділ Stellantis Pro One нещодавно започаткував програму Stellantis CustomFit. Це нова програма перетворення, кастомізації, створення індивідуальних комерційних автомобілів-фургонів, яка гарантує найвищі стандарти якості, безпеки, повної інтеграції між технологічними функціями базової моделі автомобіля та конкретної індивідуальної надбудови, яку вимагає клієнт-замовник. Ці рішення трансформації та індивідуалізації автомобілів розроблені у співпраці з глобальною мережею з понад 400 сертифікованих партнерів. Завдяки програмі Stellantis CustomFit вдається значно розширити асортимент комерційних автомобілів-фургонів відповідно до специфічних запитів клієнтів: компактні самоскиди, фургони з оптимізованим вантажним простором, автомобілі-кемпери для відпочинку тощо. Усі спеціальні автомобілі розроблені для задоволення потреб та запитів приватних клієнтів, малих та середніх підприємств, великих автопарків компаній та державних установ.

Завдяки запуску нової програми Stellantis CustomFit, розширенню потужностей виробництва комерційних автомобілів, запуском інноваційних моделей на водневих паливних елементах, а також радикальним оновленням усієї лінійки компактних, середніх, великих автомобілів-фургонів (загалом 12 моделей), підрозділ Stellantis Pro One починає новий етап глобального розвитку та прагне рухається вперед максимально швидкими темпами.

Звертайтесь до офіційних дилерів Брендів PEUGEOT, CITROEN, OPEL в Україні та обирайте бажані комерційні автомобілі для можливості рухатись вперед - до нових досягнень власного бізнесу!


Источник: Stellantis
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015