У Китаї розсекретили новый кроссовер Geely Galaxy Starship 7

16:44 15.09.2024
У Китаї розсекретили новый кроссовер Geely Galaxy Starship 7

Китайські сертифікаційні органи розкрили подробиці про модель Starship 7. Судячи з фотографій під суббрендом Geely Galaxy збираються випустити бензин-електричний аналог моделі E5. За габаритами кросовери близькі, але не ідентичні: різниця в колісній базі півсантиметра на користь Starship 7, у габаритній довжині - 12,5 сантиметра. Офіційну прем'єру очікують цього року.

Поєднання Geely Galaxy Starship 7 нагадує про однойменний концепт-кар, але в реальності між кросоверами мало спільного. У серію флагман піде під ім'ям L9, а «сімка» за дизайном і пропорціями схожа на «молодший» електромобіль Galaxy E5. Цікава особливість - традиційні дверні ручки, також звертають на себе увагу двоярусні фари.

Відомо, що під капотом гібрида 1,5-літровий бензиновий «атмосферник» BHE15-BFN потужністю 110 кінських сил. Очікується літій-залізо-фосфатний акумулятор ємністю 29 кВт.год. Сертифіковано дві модифікації спорядженою масою 1724 або 1790 кілограмів. Родзинкою кросовера стане аудіосистема з 27 динаміками і гігантський трапецевидний екран медіасистеми.

Презентацію Geely Galaxy Starship 7 очікують протягом трьох місяців. Чи будуть експортні поставки не уточнюється, хоча електромобіль Galaxy E5 заявлений, як «глобальна» модель.


Источник: Мотор
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015