Міжнародні партнери оновили автопарк Миколаївкомунтрансу

16:22 24.08.2024
Міжнародні партнери оновили автопарк Миколаївкомунтрансу

Від початку повномасштабної війни міжнародні партнери допомогли оновити близько 70% спеціалізованої техніки комунального підприємства «Миколаївкомунтранс».

Спецтехніку надавали партнери з різних країн: Королівства Данії, Японії, Америки та Німеччини, повідомив заступник директора підприємства Максим Дедусь.

«Для збирання та перевезення відходів ми отримали 17 одиниць сучасної техніки. Це як сміттєвози, самоскиди, екскаватори. На полігон, де захоронюються побутові відходи, ми отримали 16 одиниць: бульдозери, екскаватори, колісні навантаження, пожежний автомобіль і цистерна для води. Ще додатково по державній субвенції ми отримали ще 7 сміттєвозів, 7 самоскидів, 6 портальних сміттєвозів та 6 дорожніх пилососів, що призначені для механічного прибирання вулиць», - розповів Максим Дедусь.

Нова техніка більш екологічна та більш економічна з точки зору витрат на паливо, розповів заступник директора, адже відповідає екологічним стандартам Euro-5 та Euro-6.

«Тобто, викиди в атмосферу взагалі мінімальні», - уточнив він.

Водночас сучасна техніка дозволила покращити умови праці для співробітників підприємства, поділився Максим Дедусь.

«Ми отримали класні нові автомобілі. Вони хоча б оснащені кондиціонером. В попередніх автомобілях, це так, для зрівняння, коли на вулиці було 35-40 градусів за Цельсієм, то в кабіні доходить до 65-70 градусів за Цельсієм. У цих умовах потрібно було працювати», - розповів він.

Загалом на сьогодні автопарк комунального підприємства «Миколаївкомунтранс» налічує близько 80 одиниць спеціалізованої техніки, розповів заступник директора.

«Що стосується безпосередньо вивезення самих відходів, з цих 80 задіяно близько 60 одиниць. Це сміттєвози з різним типом завантаження. Зараз плануємо запустити ще портальні погрузчики, які застосовуються при вивезенні баків для великогабаритного сміття», - розповів він.


Источник: Миколаївська Правда
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015