Презентовано найдорожчу версію позашляховика Range Rover

16:32 20.08.2024
Презентовано найдорожчу версію позашляховика Range Rover

Range Rover 2025 отримав нову ексклюзивну модифікацію SV Carmel Edition. Це найдорожча версія в лінійці преміального позашляховика. Її презентували на шоу ретроавто в Каліфорнії, а подробиці розкрили на офіційному сайті британського автовиробника.

Ціна Range Rover SV Carmel Edition становить 370 000 доларів. Усього виготовлять лише 17 таких авто, у основі яких лежить подовжений варіант позашляховика.

Відрізнити новий Range Rover SV Carmel Edition можна за особливим зеленим кольором Bespoke Green Satin та 23-дюймовими литими дисками зі смарагдовими вставками.

Салон Range Rover SV Carmel Edition оздоблений дорогою шкірою трьох кольорів, а також деревом і алюмінієм. Ззаду встановлені окремі сидіння з електроприводом, підігрівом та вентиляцією.

Також є розкладні столики, монітори в спинках передніх крісел і холодильник. Покупцям дарують набір дорогих бокалів. Логотипи Range Rover прикрашені 24-каратним золотом.

Як і всі Range Rover SV, автомобіль оснащений 4,4-літровим V8 твін-турбо потужністю 615 к.с. із м'якою гібридною установкою. 8-ступінчастий автомат, повнопривідна трансмісія та пневмопідвіска залишилися без змін.


Источник: Фокус
Фото: Land Rover
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015