Представлено оновлений Lincoln Navigator 2025 року

19:26 16.08.2024
Представлено оновлений Lincoln Navigator 2025 року

У США дебютував «посвіжілий» і покращений Navigator, який представлений як автомобіль 2025 модельного року. Американський позашляховик не тільки змінився всередині і зовні, а й став розкішнішим і технологічнішим - з цією моделлю Lincoln має намір поборотися за клієнтів з оновленим нещодавно Cadillac Escalade. Navigator осучаснили, додавши світну смугу на всю ширину передньої частини і радіаторну решітку в стилі кросовера Nautilus, а в салоні встановили величезний 48-дюймовий екран.

Lincoln Navigator присутній на ринку вже без малого три десятиліття, проте останнім часом модель втрачає популярність - той самий Escalade продається втричі краще. Однак у Lincoln розраховують, що з переходом у новий модельний рік Navigator поверне собі прихильність покупців. Позашляховик багато запозичив у кросовера Nautilus, який змінив торік покоління, зокрема, дизайн екстер'єру у фірмовому стилі під назвою Quiet Flight 2.0.

Для позашляховика доступні колісні диски діаметром 22 або 24 дюйми, на даху є рейлінги, а головне нововведення - нові багажні двері, які розділені на дві частини: нижні відкидаються, а верхні дві третини піднімаються. З оснащення заявлені аудіосистема Revel Ultima 3D з 28 динаміками, роздільні крісла на другому ряду з підігрівом, вентиляцією і масажем, а також напівавтопілот BlueCruise, який дає змогу водієві прибрати руки з керма під час руху по шосе. Для зміни смуги тепер достатньо просто увімкнути поворотник. Крім усього перерахованого, Navigator отримав і адаптивну підвіску.

Від Nautilus Навігатору 2025 року дісталася вигнута 48-дюймова консоль інформаційно-розважального комплексу, яка займає практично всю ширину передньої панелі. Ще один 11,1-дюймовий екран встановлено трохи нижче по центру, з нього здійснюється управління основними функціями.

Під капотом у Navigator без змін: позашляховик комплектується все тією ж 3,5-літровою «бітурбошестіркою» потужністю 446 кінських сил, яка поєднується з десятидіапазонним автоматом.

Старт продажів оновленого Lincoln Navigator у США заплановано на весну наступного року, тобто з різницею в кілька місяців із конкурентами, рестайлінговими Cadillac Escalade і Infiniti QX80. Ціни на Навігатор 2025 року поки що не оголошені, дореформна ж модель зараз коштує від 83 265 доларів.


Источник: Мотор
Фото: Lincoln
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015