Jeep Wrangler і Gladiator відкликають через небезпечний дефект

18:26 10.08.2024
Jeep Wrangler і Gladiator відкликають через небезпечний дефект

Jeep відкликає моделі Wrangler і Gladiator 2021 року через потенційну втрату потужності приводу, що стосується лише 94 одиниць. Проблема виникає через програмне забезпечення для зниження обертів двигуна, яке може призвести до його зупинки під час руху. Це може створити небезпечну ситуацію на дорозі.

Раніше ці моделі вже були відкликані через перегрів проміжного натискного диска зчеплення, що могло спричинити серйозні пошкодження трансмісії. В рамках цього відкликання Jeep оновив програмне забезпечення модуля керування трансмісією для усунення ризику.

Нове відкликання пов'язане з програмною функцією зниження обертів, яка, як було виявлено, може викликати зупинку двигуна і втрату потужності. Jeep вже отримав 35 повідомлень про цю проблему, проте на щастя, жодної аварії чи травми не зафіксовано.

Для вирішення проблеми дилери перепрограмують модуль керування трансмісією з оновленим програмним забезпеченням. Відкликання планується розпочати в третьому кварталі 2024 року, а власників автомобілів буде повідомлено вже у серпні.


Источник: MMR
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015