Ательє Pininfarina анонсувало загадковий автомобіль

18:45 03.08.2024
Ательє Pininfarina анонсувало загадковий автомобіль

Ательє Pininfarina показало перше зображення нового автомобіля, прем'єра якого відбудеться в рамках Monterey Car Week у Каліфорнії 9 серпня. Він побудований за спецзамовленням якогось клієнта в єдиному екземплярі, але що це буде за модель, поки що невідомо.

Єдине офіційне зображення демонструє, скоріш за все, кришку моторного відсіку, яка не схожа на аналогічну деталь інших автомобілів Pininfarina, включаючи купе Battista.

Майбутня новинка охарактеризована як унікальний скульптурний вислів. Завдяки її демонстрації Pininfarina планує ще раз довести свою здатність створювати єдині у своєму роді кузови на замовлення вимогливих клієнтів. Відомо, що замовник машини з Північної Америки і брав активну участь у її проєктуванні.

За однією з версій, новинка базується на платформі суперкара Battista. У цьому випадку вона отримає чотири електродвигуни загальною потужністю 1900 к.с. і зможе розганятися до 100 км/год швидше, ніж за дві секунди. Вартість ексклюзиву не розкривається, але звичайні Battista коштують щонайменше 2 мільйони євро.

Pininfarina Battista вже має спеціальний варіант Cinquantacinque, присвячений одній з найрідкісніших моделей Lancia 1950-х. Крім того, ательє минулого року анонсувало випуск 10 спідстерів на тій же платформі із власним індексом B95.


Источник: AMPERCAR.com
Фото: Pininfarina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015