MINI показала Cooper S у спортивному виконанні JCW

18:32 26.07.2024
MINI показала Cooper S у спортивному виконанні JCW

Британська компанія MINI продовжує тішити своїх шанувальників новими версіями. Цього разу компанія підготувала хетчбек Cooper S у виконанні John Cooper Works. Важливо відзначити, що це не повноцінний John Cooper Works, а лише варіант комплектації зі спортивними акцентами. «Справжній» JCW очікується до кінця року. Поки ж фанам пропонують задовольнятися розширеним пакетом опцій.

Від звичайного Cooper S новинка відрізняється оригінальним оздобленням радіатора, повітрозабірниками і фарами з товстою чорною окантовкою і логотипом JCW. Крім того, новинка отримала контрастний чорний дах і чорні корпуси зовнішніх дзеркал. Покупці зможуть обрати між 17- та 18-дюймовими дисками оригінального дизайну.

Спортивна тематика продовжена в дизайні інтер'єру. На приладовій панелі використовується чорно-червоний малюнок клітчастого прапора, мультимедійна система отримала нову графіку відображення інформації на круглому 9,4-дюймовому екрані.

У рух новинку приводить 2,0-літровий турбований мотор TwinPower Turbo, який розвиває 204 к.с. і 300 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням. Першу «сотню» хетчбек долає через 6,6 секунд після старту. Cooper S у варіанті JCW надійде в продаж у серпні.


Источник: Авто Центр
Фото: BMW
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015