Оновлений BMW 2 Series Gran Coupe виїхав на тести

13:33 21.07.2024
Оновлений BMW 2 Series Gran Coupe виїхав на тести

Актуальний BMW 2 Series Gran Coupe, випущений у 2020 році, готується до серйозного оновлення. Нову версію передньопривідного компактного седана вперше помітили на випробуваннях, а її офіційна презентація очікується наприкінці року.

Новий Gran Coupe братиме натхнення від останньої 1 Series, запозичуючи технології та дизайн для оновлення.

Передня частина оновленого 2 Series Gran Coupe отримає нову решітку радіатора та нові фари, подібні до тих, що використовуються в останній 1 Series. Нижній бампер буде змінений і отримає нові повітрозабірники. Вигляд збоку залишиться майже незмінним.

Задні ліхтарі набудуть нової форми, а номерний знак на кришці багажника розмістять вище. Задній бампер також буде переглянутий, додаючи сучасні штрихи до зовнішнього вигляду автомобіля.

Інтер'єр нової 2 серії Gran Coupe отримає вигнутий екран, що складається з 10,7-дюймового центрального дисплея та 10,25-дюймової цифрової панелі приладів перед водієм. Інформаційно-розважальна система буде оновлена до останньої версії програмного забезпечення OS 9 з новими функціями швидкого доступу.

Gran Coupe базується на платформі UKL2, як і 1 Series, тому зміни будуть схожими. М'який гібридний двигун з турбонаддувом, ймовірно, стане моделлю з індексом 220 та отримає 168 к.с. і 280 Нм крутного моменту.


Источник: MMR
Фото: Auto Express
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015