Новости за 17.09.2022

Опубліковано зображення невідомого кросовера ToyotaОпубліковано зображення невідомого кросовера Toyota
Таємничий гібридний кросовер Toyota опубліковано на патентних зображеннях. Найімовірніше, розсекречено друге покоління моделі C-HR.
Компанія Ford показала новий Mustang в кузові седанКомпанія Ford показала новий Mustang в кузові седан
Американський автогігант показав на ескізі, яким може бути чотиридверний седан Mustang.
У Раді пропонують дозволити керування автомобілем з 16 роківУ Раді пропонують дозволити керування автомобілем з 16 років
У Верховній Раді зареєстровано законопроект, яким передбачається дозволити керування легковим автомобілем з 16 років.
Представлено новий шестиколісний пікап HennesseyПредставлено новий шестиколісний пікап Hennessey
Найпопулярніший у світі пікап Ford F-150 отримав шалену шестиколісну версію. Величезний автомобіль підготовлений до бездоріжжя та обладнаний 558-сильним турбомотором.
У рамках IAA Transportation 2022 оголосять найкращий вантажний велосипед рокуУ рамках IAA Transportation 2022 оголосять найкращий вантажний велосипед року
22 числа пройде нагородження переможця конкурсу «Міжнародний вантажний велосипед року» (2022 International Cargo Bike of the Year).
За півроку війни український парк бензовозів збільшився на 5500 машинЗа півроку війни український парк бензовозів збільшився на 5500 машин
Автопарк нових ліцензіатів складає понад 5500 автомобілів. Завдяки новим перевізникам пального вдалося вирішити гостру проблему нестачі палива в країні.
Компанія BMW відмовиться від кросовера X4Компанія BMW відмовиться від кросовера X4
Попит на BMW X4 виявився набагато нижчим, ніж очікувалося. Купеподібний кросовер знімуть з виробництва, а нове його покоління не планується.
Lexus представив низку оновлень лінійки ISLexus представив низку оновлень лінійки IS
Головні зміни торкнулись дизайну та комплектацій. Також є незначні оновлення технічної частини. Звісно, змінились і ціни.
Honda WR-V не пройшов перевірку на безпекуHonda WR-V не пройшов перевірку на безпеку
Некомерційна організація Latin NCAP, яка проводить оцінки нових транспортних засобів для Латинської Америки та Карибського басейну, опублікувала результати нової серії краш-тестів.
У Китаї випробовують «літаючі» автоУ Китаї випробовують «літаючі» авто
Тестові автомобілі пересувалися на висоті близько 35 мм на швидкості до 230 км/год. За задумом творців, технологія дозволить зробити дорожній рух безпечнішим.
Chevrolet Corvette встановив світовий рекорд швидкості «навпаки»Chevrolet Corvette встановив світовий рекорд швидкості «навпаки»
Рекорд швидкості встановили на Chevrolet Corvette Stingray попереднього покоління. Для заїзду знадобився автомобіль із механічною коробкою передач.
Hyundai TUCSON Hybrid, IONIQ 5 та STARIA скоро в автоцентрі Паритет!Hyundai TUCSON Hybrid, IONIQ 5 та STARIA скоро в автоцентрі Паритет!
Довгоочікувані моделі Hyundai прямують в автоцентр ПАРИТЕТ на Автозаводську, 24.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015