Новости за 17.04.2023

Рамний позашляховик Nissan почнуть випускати під брендом DongfengРамний позашляховик Nissan почнуть випускати під брендом Dongfeng
У відкритій базі Мінпромторгу Китайської Народної Республіки опублікована заявка від спільного підприємства Zhenzhou Nissan.
Показано броньований Rolls-Royce Cullinan за 1,5 мільйна євроПоказано броньований Rolls-Royce Cullinan за 1,5 мільйна євро
Автомобіль настільки перероблений, що дехто сумнівається, чи оригінальний це Rolls-Royce.
Lancia показала унікальний концепт електрокара Pu+Ra HPELancia показала унікальний концепт електрокара Pu+Ra HPE
Концепт демонструє майбутній напрямок розвитку бренду. Він випускатиме повністю електричні автомобілі з незвичайним дизайном.
Chery перезентувала надпотужний електричний позашляховикChery перезентувала надпотужний електричний позашляховик
Позашляховик Jetour T-3 сягає 5,3 м у довжину, але при цьому всередині встановлено лише чотири крісла. Електрокар отримав чотири мотори загальною потужністю 1360 к.с.
Компанія Porsche продала рекордну кількість автомобілівКомпанія Porsche продала рекордну кількість автомобілів
За перший квартал 2023 року компанія Porsche продала клієнтам по всьому світу 80 767 автомобілів - це рекордний показний за цей період, та на 18% перевищує результат січня-березня 2022 року.
Рестомод 57-річного Jeep Gladiator оцінили у 295 000 доларівРестомод 57-річного Jeep Gladiator оцінили у 295 000 доларів
Наразі дуже затребувані рестомоди класичних машин. Досить багато компаній проводять тюнінг раритетних моделей, зберігаючи їхній історичний дизайн і додаючи сучасне оснащення.
Компанія Smart офіційно представила новий електрокросоверКомпанія Smart офіційно представила новий електрокросовер
Smart 3 запропонують з кількома силовими установками на вибір. Топовим стане заряджений варіант Brabus з двома електромоторами.
Ford готує «заряджені» версії Ford MustangFord готує «заряджені» версії Ford Mustang
Незважаючи на недавній дебют Ford Mustang сьомого покоління під кодовою назвою S650, інженери марки вже працюють над високопродуктивними версіями культового масл-кара.
Польща може відмовитися від російського LPGПольща може відмовитися від російського LPG
Польський ринок скрапленого газу в змозі забезпечуватися з альтернативних Росії джерел.
В Україні можуть заборонити деякі автомобіліВ Україні можуть заборонити деякі автомобілі
В Україні працюють над законопроєктом, який дозволить заборонити автомобілі без глушників. Вони звучать як іранські дрони Shahed та можуть лякати перехожих.
Mercedes-Benz різко наростив продажі електромобілівMercedes-Benz різко наростив продажі електромобілів
Продажі електромобілів марки Mercedes-Benz зросли майже на 90% у I кварталі 2023 року. Кожен десятий новий автомобіль Mercedes-Benz був повністю електричним.
Які електричні кросовери купують у Китаї?Які електричні кросовери купують у Китаї?
Багато нових електромобілів потрапляють в Україну з Китаю. Але там популярні зовсім не такі кросовери, як в Україні.
Panasonic планує побудувати новий завод акумуляторівPanasonic планує побудувати новий завод акумуляторів
Panasonic Holdings Corp розглядає можливість будівництва нового заводу в американському штаті Оклахома для виробництва акумуляторів для електромобілів.
Опубліковано перші зображення Lexus TXОпубліковано перші зображення Lexus TX
Новий Lexus TX - преміальний побратим Toyota Grand Highalnder. Великий преміальний кросовер запропонують у версіях на 7 та 8 місць.
Компанія General Motors представила зображення двох нових купе CadillacКомпанія General Motors представила зображення двох нових купе Cadillac
Чи потрібний General Motors ще один середньомоторний або елегантний двомісний автомобіль, який можна було б продавати разом із Chevrolet Corvette?
Стартували продажі оновленого кросовера Haval ChituСтартували продажі оновленого кросовера Haval Chitu
Автомобіль пропонується загалом у шести комплектаціях за ціною 82,8 тис. юанів, це трохи більше 12 тис. доларів за поточним курсом.
Компанія Hyundai показала інноваційний дисплей для автомобілівКомпанія Hyundai показала інноваційний дисплей для автомобілів
Hyundai Motor Group, що займається виробництвом автомобільних компонентів, розробила перший у світі мобільний дисплей для транспортних засобів, здатний висуватися і ховатись, згортаючись всередині передньої панелі.
Рідкісний суперкар Ferrari зірки Голлівуду виставили на торгиРідкісний суперкар Ferrari зірки Голлівуду виставили на торги
Всього випущено лише 330 купе Ferrari 275 GTB/4 із 300-сильним V12. Суперкар вважається одним із останніх класичних Ferrari, тому дуже дорогий.
Volvo EX90 отримав розкішну версію ExcellenceVolvo EX90 отримав розкішну версію Excellence
Компанія Volvo показала розкішний електричний кросовер EX90 у виконанні Excellence. Він пропонує чотиримісний салон, топове оснащення та дорогі матеріали оздоблення.
Новий преміальний кросовер DS 7 вже прямує в УкраїнуНовий преміальний кросовер DS 7 вже прямує в Україну
Вже скоро Новий DS 7 продемонструє свої здобутки українським шанувальникам - адже автомобіль прямує до України!
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015