Новости за 17.01.2023

У США хочуть заборонити продажу нових електрокарівУ США хочуть заборонити продажу нових електрокарів
Поки Каліфорнія і Нью-Йорк прагнуть заборонити продаж нових авто з ДВЗ, один з американських штатів хоче рухатися в протилежному напрямку.
На продаж виставили рідкісний родстер BMWНа продаж виставили рідкісний родстер BMW
BMW Z8 2002 року випуску з пробігом 11 957 км продадуть на аукціоні RM Sothebys. Ціна родстера може становити від 225 до 275 тисяч доларів.
Renault скоротить свою частку в Nissan майже втричіRenault скоротить свою частку в Nissan майже втричі
Компанія Renault має намір різко скоротити свою частку у Nissan. Відбудеться це, за даними японської газети Yomiuri, вже у січні поточного року.
Компактний кросовер Toyota Corolla Cross підготували до бездоріжжяКомпактний кросовер Toyota Corolla Cross підготували до бездоріжжя
Toyota Corolla Cross отримала передню частину на кшталт старшої моделі RAV4. Кросоверу збільшили кліренс, встановили захист днища та позашляхову гуму.
Tesla готує «бюджетну» версію Model YTesla готує «бюджетну» версію Model Y
Американська компанія Tesla нещодавно додала нову базову комплектацію Model Y до свого асортименту електроавто.
Ціни на російське дизпальне падають напередодні обмеження G7Ціни на російське дизпальне падають напередодні обмеження G7
У понеділок російське дизельне пальне з ультранизьким умістом сірки (ULSD) продавалося зі знижкою в 130 доларів США за метричну тонну для доставки в Європу.
Українці масово пересідають на мотоцикли та мопедиУкраїнці масово пересідають на мотоцикли та мопеди
Сегмент мототехніки - єдиний у 2022 році на автомобільному ринку України, де абсолютну більшість складають продажі нових транспортних засобів.
У лютому на ринок вийде новий BMW M3 CSУ лютому на ринок вийде новий BMW M3 CS
Компанія BMW анонсувала новий суперседана M3 CS.
Новий сімейний седан Nissan Sentra показали на фотоНовий сімейний седан Nissan Sentra показали на фото
Nissan Sentra змінився зовні, а його салон оновили та вдосконалили. Седан запропонований у бензинових та гібридних версіях.
Для охорони кордону почали використовувати пікапи з мобільними РСЗВДля охорони кордону почали використовувати пікапи з мобільними РСЗВ
На Сумщині кордон з Росією посилили мобільними реактивними установками під авіаційні ракети С-5.
Який запас палива є в Україні?Який запас палива є в Україні?
Багато українських мереж АЗС зробили запас бензину та дизельного палива на 20-25 днів.
Світові продажі електромобілів торік зросли на 68%Світові продажі електромобілів торік зросли на 68%
Продажі електромобілів у всьому світі різко виросли минулого року головним чином завдяки потужному зростанню в Китаї і Європі.
Розкрито зовнішність наступника суперкара Lamborghini AventadorРозкрито зовнішність наступника суперкара Lamborghini Aventador
Наступник Lamborghini Aventador стане ще потужнішим і отримає футуристичнішу зовнішність. Атмосферний двигун V12 доповнять одним або двома електродвигунами.
Департамент транспорту Великобританії не «вірить» у безпілотні автомобіліДепартамент транспорту Великобританії не «вірить» у безпілотні автомобілі
Evening Standard: безпілотні автомашини спровокують зростання кількості пробок на дорогах.
Які автобуси купували в Україні в 2022 роціЯкі автобуси купували в Україні в 2022 році
Продажі автобусів - найменший сегмент на українському авторинку. Щомісяця українці купують лише кілька сотень таких транспортних засобів.
У РФ заблоковані додатки низки автомобільних брендівУ РФ заблоковані додатки низки автомобільних брендів
Відразу кілька автовиробників заблокували на території Росії роботу своїх мобільних додатків, серед них - Skoda, KIA і Nissan.
Представлено новий електрокросовер Citroen eC3Представлено новий електрокросовер Citroen eC3
Citroen eC3 - невеликий електрокросовер завдовжки трохи менше 4 метрів. Він оснащений 57-сильним двигуном і може проїхати 315 км без підзарядки.
Автогаз на АЗС продовжує впевнено дешевшатиАвтогаз на АЗС продовжує впевнено дешевшати
Середня ціна на скраплений газ станом на 17 січня ц.р. у мережах АЗС зменшилась на 0,11 грн/л - до 28,15 грн/л.
На базі Peugeot Expert показали цікаве рішення для спеціалізованих перевезеньНа базі Peugeot Expert показали цікаве рішення для спеціалізованих перевезень
Легкі розвізні автомобілі можуть бути переобладнані на досить незвичайний, як для свого класу, транспорт. І тому приклад - ось цей Peugeot Expert від французького кузовного забудовника Procar.
Вперше за 60 років: Новий Jeep Avenger став Автомобілем року 2023 в ЄвропіВперше за 60 років: Новий Jeep Avenger став Автомобілем року 2023 в Європі
Абсолютно Новий Jeep® Avenger, перший електромобіль Бренду, отримав престижне звання європейського автомобіля 2023 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015