Найшвидший реактивний картинг на планеті продають за 15 000 доларів

16:54 06.06.2024
Найшвидший реактивний картинг на планеті продають за 15 000 доларів

У світі існує багато способів витратити 15 000 доларів, особливо якщо ви любите швидкість на чотирьох колесах. Проте, ми можемо посперечатися, що більшість із цих транспортних засобів не потраплять до Книги рекордів Гіннеса, як найшвидший у світі реактивний картинг, який продається в Канзасі.

8 жовтня 2021 року цей картинг отримав нагороду Книги рекордів Гіннесса, досягнувши швидкості 185 км на годину. Ця швидкість була досягнута завдяки встановленню двох реактивних двигунів KingTech K450G4.

Карт, який побудував Скайлар Дженуарі, потребував 18 місяців досліджень, що включали вивчення реактивних двигунів, коефіцієнтів лобового опору та платформ для картингу. Спочатку він випробував реактивні двигуни на мопеді, перш ніж перейти на картинг. Ентузіасту, його батькові та братові знадобилося ще шість місяців, щоб завершити розробку.

Покупка включає сертифікат, раму шасі та два маловикористані реактивні двигуни. Якщо ви бажаєте мати обидва транспортні засоби, Дженуарі пропонує покупцеві можливість домовитися про мопед. Обидва транспортні засоби використовують однакові реактивні двигуни, тому ви можете насолоджуватися великою швидкістю у двох дуже крутих формах пересування.


Источник: 24tv.ua
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015