Кросовер Opel Mokka отримав оновлену гібридну версію

16:19 06.06.2024
Кросовер Opel Mokka отримав оновлену гібридну версію

Компанія Opel та її британський підрозділ Vauxhall представили оновлену гібридну модифікацію кросовера Opel Mokka. Силова установка у Mokka Hybrid розвиває потужність 134 к.с. На автомобілі встановлений 1,2-літровий трициліндровий бензиновий двигун, а також синхронний електродвигун із постійним магнітом потужністю 28 к.с.

Літій-іонна батарея ємністю 0,89 кВт.год дозволяє проїхати приблизно 1 км виключно на електриці зі швидкістю менше 40 км/год. Батарея в Opel встановлена під сидінням переднього пасажира для забезпечення кращого простору ззаду та може заряджатися під час гальмування завдяки системі рекуперації енергії.

Увесь крутний момент гібрида передається на передні колеса через шестиступінчасту автоматичну коробку передач.

Зазначається, що новинка у змішаному циклі витрачає лише 4 літри палива на 100 км пробігу. Бензиновий двигун працює за циклом Міллера і використовує турбокомпресор зі змінною геометрією.

Електродвигун, розташований на передній осі, допомагає при розгоні та руху в міських умовах. Ціни на гібридний кросовер в Європі починаються з 29 000 євро за базову комплектацію Griffin і досягають 38 115 євро за версію Ultimate, що робить його дорожчим на 3-4 тисячі євро порівняно з бензиновим варіантом.


Источник: Autogeek
Фото: Autocar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015