Tesla Cybertruck «ганебно» застряг, намагаючись перетнути неглибоку річку

15:43 02.06.2024
Tesla Cybertruck «ганебно» застряг, намагаючись перетнути неглибоку річку

Футуристичний позашляховик Tesla Cybertruck знову опинився в кумедній ситуації, коли не зміг подолати неглибоку річку в каньйоні Азуса в Каліфорнії. У підсумку йому на допомогу прийшов пікап. Про це пише Daily Mail.

Tesla Cybertruck спіймали під час спроби перетнути річку. На відео видно, як машина рухається вперед і назад, але не може виїхати на тверду землю.

На відео, опублікованому на YouTube, видно, як незграбний автомобіль від компанії Ілона Маска застряг у річці, а його шини вкриті водою. Водій намагався спочатку поїхати вперед, але забуксував, тоді він спробував здати назад, але і ця спроба закінчилася невдачею.

За словами користувача YouTube, після неодноразових спроб вибратися з річки Tesla Cybertruck у підсумку «врятував» пікап Silverado, який і витягнув його з річки.

Коментатори висміяли водія за спробу перетнути водойму на розрекламованому позашляховику.

«Я думав, що це найкращий позашляховик у світі, але що сталося», - сказав один із коментаторів.

«Одна з проблем, яку я помітив у Кібертраку, полягає в тому, що він занадто жорсткий для своєї великої колісної бази. Коли колеса розташовані так далеко одне від одного, вам потрібна додаткова підвіска. В іншому разі це просто висока машина», - зазначив інший коментатор.

Ще один порадив водіям Tesla Cybertruck завжди брати із собою друга на стандартному позашляховику, який завжди зможе прийти на допомогу. Тому що підвіска і шини позашляховика Tesla не призначені для бездоріжжя. Кумедно, але на офіційному сайті Tesla є фото Cybertruck, який якраз долає річку посеред бездоріжжя.

Це останній з безлічі інцидентів з автомобілем, з якими у багатьох покупців виникло безліч проблем. Найдешевший «Кібертрак» коштує 57 390 доларів, найдорожча модифікація Cyberbeast - 96 390 доларів.

У березні репер 2Rar врізався в культову вивіску готелю «Beverly Hills» і попросив в Ілона Маска нову машину, оскільки в його новенького позашляховика відлетіли двері

Інший необережний водій у березні виїхав на своєму Tesla Cybertruck на каліфорнійський пляж і застряг у прибої.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015