Lamborghini відкличе нові Urus через капот, що відкривається на ходу

15:58 27.05.2024
Lamborghini відкличе нові Urus через капот, що відкривається на ходу

Італійська марка визнала, що на деяких кросоверах встановлені дефектні фіксатори замка капота. В результаті між капотом і бампером може утворитися щілина, і на швидкостях понад 151 км/год капот може відкритися. Як мінімум один такий випадок вже стався.

Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) повідомило про старт відкличної кампанії. Дилери почнуть повідомляти з 21 червня, а власників проблемних машин - не пізніше 5 липня. У групі ризику 2133 кросовера Urus S та Urus Performante, але італійська марка вважає, що тільки у двох відсотків автомобілів дійсно встановлені «не ті» фіксатори.

Власники Lamborghini Urus можуть помітити проблему, якщо уважно подивляться на щілину між карбоновим капотом та крилом: якщо з заводу встановлені занадто жорсткі фіксатори, капот прилягатиме нещільно. Дилери перевірять деталі, безкоштовно поміняють фіксатори та опорну пластину.

До речі, виробництво негібридних Urus S та Urus Performante скоро припиниться: у гамі залишиться лише бензоелектрична версія SE. Технічний директор Lamborghini Рувен Мор називає гібрид більш універсальним та комфортним, але майже таким самим швидким на гоночному треку.


Источник: Мотор
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015