Леді Гага одягла сукню з бампера Mercedes-Benz E-Class

13:36 27.05.2024
Леді Гага одягла сукню з бампера Mercedes-Benz E-Class

Минулої п'ятниці у Лос-Анджелесі відбувся спеціальний показ фільму-концерту Chromatica Ball Леді Гаги. На червоній доріжці поп-ікона з'явилася у сукні з бампера Mercedes-Benz E-Class.

Вбрання створене берлінським будинком моди Selva під керівництвом аргентинського дизайнера Сельви Гюйгенс. Ймовірно, в якості полотна використано передній бампер купе або кабріолету E-Class IV 2014-2016 років, покоління W212. У ньому вирізали додаткові отвори для рук.

Свою останню колекцію Гюйгенс називає «рух бруталістського функціонального мистецтва». У ній він використовував всілякі викинуті матеріали та перепрофільовані предмети, включаючи автозапчастини. Ліф одного з нарядів створений із переднього бампера Renault Twingo. В іншому дизайнер використав панель приладів та прес-форму центральної консолі.

On the red carpet I told them it was a car part. They said what kind and I said I don’t know, I’m not a mechanic.

Outfit by SELVA
Fashion Direction by @formichetti
photo @domenvandevelde
styling @hunterclem_
hair @HairByFrederic
make up @SarahNTannoMUA
nail @mihonails pic.twitter.com/KQsW1R6iNl

— Lady Gaga (@ladygaga) May 24, 2024

Імовірно, Mercedes-Benz E-Class як «донор» для сукні Гаги обрано не випадково. Співачка володіла декількома автомобілями E-Class, у тому числі седаном E350 того ж покоління W212. Також їй належить один із найкрасивіших седанів W123 у Нью-Йорку.

У гаражі Леді Гаги побували або ще знаходяться Ford F-150 Lightning першого покоління, оригінальний Ford Bronco, Lincoln Continental 1960-х років, Chevrolet Nova SS та крутий El Camino. Також співачка володіє кількома Rolls-Royce Phantom та Corniche II, суперкарами Audi R8 та Lamborghini Huracan. Колись у неї був Alfa Romeo Spider 1980-х років, якого Гага позбулася через проблеми з обслуговуванням. Також її бачили за кермом Tesla Cybertruck, але за даними Jalopnik, пікап їй не належить.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015