У Китаї випустили стильний і недорогий гібрид із рекордним запасом ходу

17:35 25.05.2024
У Китаї випустили стильний і недорогий гібрид із рекордним запасом ходу

Кросовер Voyah Free від Dongfeng отримав нову плагін-гібридну модифікацію 318. Автомобіль здивував рекордним запасом ходу в електричному режимі. Про це пише сайт Carscoops.

Цифровий індекс у назві вказує, що новий Voyah Free здатен подолати 318 км на електротязі. Жоден плагін-гібрид у світі не може проїхати таку відстань без підключення двигуна внутрішнього згоряння.

Такого результату добилися, передусім, завдяки великій батареї. Її ємність не повідомляють, проте вона суттєво більша, ніж у стандартного гібрида Voyah Free (у нього вона становить 39,2 кВт.год).

До того ж, знижене енергоспоживання силової установки, адже тепер електромотор у Voyah Free 318 лише один. Його потужність становить 272 к.с., а в парі з ним працює 1,5-літровий бензиновий мотор-генератор на 150 сил.

Від стандартної моделі новий Voyah Free 318 відрізняється особливими 20-дюймовими дисками та спойлером на даху. Салон обшито алькантарою, також з’явилися вставки «під карбон». Ціну кросовера не оголошено, проте відомо, що вона менша за 37 000 доларів.


Источник: Фокус
Фото: autohome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015