Ательє Hennessey представило 850-сильну версію культового купе Ford Mustang

16:45 25.05.2024
Ательє Hennessey представило 850-сильну версію культового купе Ford Mustang

Тюнінгове ательє зі США Hennessey Performance, яке славиться своїми доволі потужними автомобілями на базі моделей американських марок, анонсувало новий проект - H850 Mustang Dark Horse. Як зрозуміло з назви, базою послужило купе Ford останнього покоління флагманської заводської модифікації - новинка явно претендує на звання одного з найпотужніших варіантів моделі покоління S650. Приводний нагнітач забезпечує культовому спорткару відчутну надбавку потужності.

«Темна конячка» під капотом має 5,0-літровий бензиновий V8 сімейства Coyote, який видає 500 кінських сил. Двигун поєднується з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач або 6-ступінчастою механічною трансмісією Tremec і заднім приводом, що навіть у стоковому варіанті є привабливим для фанатів потужних моделей. Але фахівці з Техасу пішли далі.

Hennessey додає спорткару механічний приводний нагнітач, високопродуктивну систему впуску повітря, модернізовані паливні форсунки та паливний насос, а також ретельно розроблену Hennessey систему управління двигуном.

Цих змін виявилося достатньо, щоб підвищити потужність агрегату на 70 відсотків - до 850 кінських сил, а також збільшити крутний момент до 650 ньютон-метрів. До того ж власники H850 можуть візуально поліпшити свій Dark Horse за допомогою фірмової графіки Hennessey Heritage Graphics і кованих коліс антрацитового кольору. Кожна модель має шильдики Hennessey і H850, вишиті емблеми Hennessey на підголівниках крісел і табличку з серійним номером двигуна.


Источник: Мотор
Фото: Hennessey
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015