Rivian інтегрував стрімінгові додатки YouTube і Google Cast у мультимедіа

18:43 19.05.2024
Rivian інтегрував стрімінгові додатки YouTube і Google Cast у мультимедіа

Компанія Rivian інтегрує YouTube у свою інформаційно-розважальну систему. Крім того, автовиробник додає у авто Google Cast, що дає водію і пасажирам можливість віддзеркалювати свій улюблений контент у електромобілі зі смартфона чи планшета.

Хоча клієнти Rivian є одними з найбільш задоволених у сегменті, інформаційно-розважальна система поточних моделей залишає бажати кращого. Звичайно, ви можете завантажувати оздоровчі програми, як-от Headspace і Sleepio, або керувати своєю компанією за допомогою Workday, але з точки зору розваг, Rivian міг би мати краще.

Компанія Rivian повідомила, що її поточна інформаційно-розважальна система, що складається з 15-дюймового сенсорного екрана та «аудіосистеми з ефектом занурення», незабаром підтримуватиме додаток YouTube, що дозволить власникам транслювати улюблені відео на екран мультимедіа, коли машина запаркована.

Для роботи застосунків необхідно запаркувати авто, потім підключити будь-який телефон або планшет до точки доступу Wi-Fi машини та торкнутись піктограми Google Cast на екрані свого пристрою. Далі варто просто торкнутись сторчки «Rivian» на екрані, щоб почати сеанс трансляції, який відтворюватиме відео з вибраної програми на екрані авто та звук через його аудіосистему.

Однак, якщо транспортний засіб переведено в режим Drive, відео автоматично призупиняється для забезпечення безпеки водія та пасажира.

Rivian каже, що рідний додаток YouTube і можливості Google Cast будуть доступні через бездротове оновлення, яке вийде незабаром.


Источник: Autogeek
Фото: Electrek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2024