Попит на послугу перереєстрації транспортного засобу виріс на 34 відсотка

17:11 16.05.2024
Попит на послугу перереєстрації транспортного засобу виріс на 34 відсотка

У сервісних центрах МВС спостерігається ажіотаж на послугу перереєстрації авто. У березні цього року було здійснено майже 184 тисяч реєстраційних операцій, а у квітні - понад 247 тисяч. Зокрема збільшилася кількість наданих послуг, здійснених за договором дарування. Про це заявив начальник Головного сервісного центру МВС у коментарі до сюжету телеканалу ICTV для марафону «Єдині новини».

«У березні цього року за договором дарування було перереєстровано близько 700 транспортних засобів. У квітні число наданих послуг по договору дарування зросло до майже 5 200. Це стосується перереєстрації автівок на родичів: чоловік, дружина, батьки, діти, - за спрощеною процедурою», - повідомив Микола Рудик.

Експерти пов'язують ажіотаж з перереєстрацій автівок із законом про мобілізацію. Хто і за якою процедурою буде забирати транспортні засоби на потреби армії, спробували розібратися журналісти програми «Факти» ICTV.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення у сервісних центрах МВС було добровільно передано на військові потреби майже 3 тисячі автомобілів.


Источник: Головний сервісний центр МВС
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015