Яке тонування лобового скла найефективніше: поради та рекомендації

23:12 12.02.2024
Яке тонування лобового скла найефективніше: поради та рекомендації

Тонування лобового скла плівкою з затемненням - це передусім спосіб захистити водія від яскравих сонячних променів і відблисків під час керування транспортним засобом задля підвищення рівня безпеки на дорозі. Окрім цього, тонування автомобіля плівкою захищає водія, пасажирів і салон від спеки й впливу ультрафіолету, від уламків скла у разі ДТП, а також підвищує рівень приватності.

Види плівок

Як здійснюється тонування авто

Після підготовки авто до тюнінгу майстер разом із клієнтом вибирає плівку для тонування. Залежно від кількості й розміру вікон, які плануєте затонувати, спеціаліст відміряє й відрізає потрібну кількість плівки. ЇЇ ретельно наклеюють на скло, видаляють зайву вологу й повітря та обрізають зайве. Процес тонування завершується повним висиханням усіх оброблених вікон авто.

Що потрібно знати перед тонуванням лобового скла

Головним критерієм, який слід врахувати під час вибору тонувальної плівки, є її світлопропускання.

Наведемо нормативи за чинним ДСТУ:

Вартість тонування авто залежить від кількості витраченої плівки, її якості та особливостей.

Де можна затонувати лобове скло автомобіля в Одесі

Для правильного нанесення тонувальної плівки потрібні досвід і кваліфікація, тому краще замовити цю послугу в надійному сервісі. В Одесі таким є детейлінг студія STEK Odesa, яка вже понад 10 років працює з тонувальними й захисними плівками та надає комплекс послуг з догляду за кузовом авто з гарантією на роботи та матеріали. Щоб затонувати авто в STEK Odesa, залиште заявку на сайті компанії.


Источник: STEK Odesa
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015