Розсекречено спортивний кросовер Hyundai Creta N Line

18:03 31.01.2024
Розсекречено спортивний кросовер Hyundai Creta N Line

Оновлений Hyundai Creta 2024 року отримає спортивну версію N Line. Кросовер презентують найближчими місяцями, але він уже засвітився під час фотосесії в Індії. Про це повідомляє видання Autocar.

Новий Hyundai Creta N Line має виразніший вигляд, ніж стандартна модель. У авто більш агресивні бампери, обвіс із червоними акцентами і збільшений спойлер на даху. Крім того, кросовер оснащений 18-дюймовими дисками і йому доступні яскраві кольори кузова.

Салон Hyundai Creta N Line прикрашений яскраво-червоними вставками і швами. Новий триспицевий обшитий перфорованою шкірою. Як і стандартний Hyundai Creta 2024, кросовер отримав два дисплеї на передній панелі.

Кросовер Hyundai Creta N Line буде дорожчою версією моделі (ціною приблизно $25 000), а тому отримає двозонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, аудіосистему Bose, електропривід водійського крісла, вентиляцію сидінь і набір систем безпеки.

Новий Hyundai Creta N Line буде доступний виключно з найпотужнішим 1,5-літровим турбомотором на 160 сил і 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями. Кросовер отримає спортивний вихлоп, а його рульове управління і підвіску переналаштують.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015